nasterea la euroclinic
Raspunsuri - Pagina 5
ipearina spune:
Da, se poate. Eu asa am nascut: sarcina urmarita de un alt doctor in alta parte, iar la Euroclinic am ajuns doar cu cateva zile inainte pt programarea nasterii (mi-am ales medicul, modul in care am nascut si tipul anesteziei; mi-au cerut doar dosarul cu analizele efectuate pe parcursul sarcinii, completandu-le cu cele premergatoare cezarienei).
oana_du spune:
Si eu am nascut la Euroclinic acum doua saptamani prin cezariana. Am ajuns la dr. care m-a asistat in saptamana 37, iar cezariana a fost facuta exact cand intram in saptamana 39.
Conditiile sunt, intr-adevar de nota 10, toata lumea este draguta, amabila, mancarea este excelenta si nu exista clasicele "fetze acre" de la maternitatile de stat.
Recomand Euroclinicul cu multa caldura!
Happiness_4_us spune:
Multumesc mult pentru informatie!
De-acum pot sta linistita!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!
crys32 spune:
Buna mamici...cele care ati nascut de curand....va rog daca se poate sa dati numele doctorilor si pretul total pentru nasterea prin cezariana. VA multumesc.....sa stim si noi pentru a ne pregati din timp nasterea !!! pupici
AlinaEmi spune:
Salutare tuturor mamicilor !
Incerc si eu sa ma hotarasc la care maternitate as putea sa nasc..... Am citit multe lucruri bune si despre CMU - Regina Maria, totusi ma sperie faptul ca am inteles ca te pun sa platesti un avans la rezervare pe care il poti pierde in cazul in care nasti prematur (deoarece ei nu te primesc daca nasti prematur). Sincer nu mi se pare corect sa pierzi acesti bani. Stie vreuna dintre voi daca la Euroclinic sunt acelasi gen de practici ? Calde multumiri !
ana_p spune:
Alina, la Euroclinic nu platesti nicio rezervare inainte, ci totul se achita cu chitanta la sfarsit. Urmeaza sa nasc acolo si m-am interesat la ei. Mi-au spus ca accepta nasteri dupa 35 de saptamani minimum.
Ana 32+
Bebe Beca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlinaEmi Salutare tuturor mamicilor ! Incerc si eu sa ma hotarasc la care maternitate as putea sa nasc..... Am citit multe lucruri bune si despre CMU - Regina Maria, totusi ma sperie faptul ca am inteles ca te pun sa platesti un avans la rezervare pe care il poti pierde in cazul in care nasti prematur (deoarece ei nu te primesc daca nasti prematur). Sincer nu mi se pare corect sa pierzi acesti bani. Stie vreuna dintre voi daca la Euroclinic sunt acelasi gen de practici ? Calde multumiri ! |
Eu am nascut la regina maria si mi sa spus ca, daca nascx inainte de 36 sapt, mi se dau anii inapoi. In plus, nu ai de ce sa platesti un aavans inainte de sapt. 37
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
AlinaEmi spune:
Multumesc mult pt. raspunsuri fetelor. M-am mai linistit. Trebuie sa le vizitez pe amandoua si... sa ma hotarasc !!
iubu77 spune:
Buna
Nici la Medlife sa stiti ca nu se plateste nici un fel de avans..M-am programat la nastere inainte cu 2 saptamani si nu am platit nimik..
Am platit cand m-am externat.Si conditiile au fost ff bune.
Succes si nastere usoara!
alexa75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iubu77 Buna Nici la Medlife sa stiti ca nu se plateste nici un fel de avans..M-am programat la nastere inainte cu 2 saptamani si nu am platit nimik.. Am platit cand m-am externat.Si conditiile au fost ff bune. Succes si nastere usoara! |
Iubu77,
La Medlife stii cumva cam cu cat timp inainte trebuie sa te ia in evidenta medicul de la ei in asa fel incat sa te poti programa pt nastere?
Multumesc