Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetili, venit si noi din Pishmigiu franti. Mateiu a adormit si io hop sa vaz cat ati bagat. Doar 4 pagini? Subtzi.

Cum mai MArina se ridica Emi in fund in timp ce doarme??? Haahahaha Cred ca e tare haioasa. Bai ce sportiva!

NADIA la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita alaturi de familia ta frumoasa si mai ales sa te bucuri mult mult de Lidia!

Of mai Lili ... la doua ore??? Maaama si io ma plangeam.

Dana, nu esti singura, si eu zic ca Matei seamana cu Cornel f mult.

Liuda, nu ma intelege gresit, socrul are cheie (am lasat la ei un rand de chei in caz ca le pierdem sau nu suntem acasa si e nevoie de cineva sa intre etc). El saracu' nu ar intra niciodata la mine inainte sa sune mult si sa se asigure ca nu e nimeni (mai aduce mancare facuta de soacra-mea si daca nu e nimeni o baga in frigi si pleaca). Dar ma gandeam io ca daca sunt in dus s-ar putea sa nu aud soneria si sa zica ca nu sunt acasa. Hihihi, surprize, surprize! Socrului meu chiar nu am ce sa ii reprosez.

Laura, are dreptate Lili. Sunt centre unde poate sta fata. Numai ca ... s-ar putea ca si acolo sa trebuiasca interventii. Zi-ne ce crezi ca le trebuie mai mult, eventual sa nu dam toate acelasi lucru.

Pupici

Mergi la inceput

am io cadita. o dau cu draga inima. cum facem ca io nu stiu cine ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

cata, si fetele caremai pot/vor sa ajute: pe claudia, emanuel si tati ii gasiti in piata muncii..spala parbrize..eu i-am gasit azi chiar in dreptul pasajului, pe MIHAI BRAVU, cum vii dinspre iancului spre piata muncii.

o sa ii recunoasteti usor: au un carucior cu un bebe..ea e f frumusica, tinerica tare..si cand zambeste i se vede un incisiv de susu ciobit..sunt mai bronzati nitel, dar cu foarte mult bun simt!

azi am gasit-o pe claudia citind o revista (mami sau superbebe, nu am vazut exact..) cred ca le imprumuta de la chiscul de ziare..oricum, de aprciat ca se straduieste sa il ingijeasca bine pe micut..

eu le-am mai dus si niste cosmetice (sa nu le duceti sampon de beb, ca le-am dus eu unul mare, sa ii tina un an!)...hainute clar nu strica..si, repet, cadita o sa fie binevenita!

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Multumesc Meg. Imi e insa tare greu sa merg pe jos cu cadita iti dai seama. Eu nu am masina si cu Matei carutul geanta si cadita de la titan la iancului e nitel cam greu dar sunt sigura ca ne descurcam noi cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Am absentat motivat, a cazut netul, cand nu e curent pe strada cu releul, n-avem nici telefon, nici net.

David "invata" Pink Floyd, ca am dezgropat vechile casete, s-a bulit CD-ul. Si are la bube ca nici nu stiu daca sa rad sau sa plang. Pozele de aseara au fost groaznice (cu blitz, fara spritz), asa ca fac poate azi altele, sa-l tina minte mama bubos.

LAURA, vad ca fetele s-au organizat urgent pentru Emanuel, sa nu te superi pe sotzul tau, barbatii sunt si mai sensibili decat noi in astfel de momente, dar de obicei le e rusine s-o arate. E groaznic ca ii ameninta polita ca le ia copilul, mai ales ca parintii il vor, si au grija de el. Bine ar fi sa ii faca certificat de nastere, s-ar rezolva multe. Banuiesc ca nici alocatie nu primesc pentru el, si nu stiu daca nu e deja prea tarziu.

Unde e MESSA? Voiam sa-i dau un pentru pontul cu bibeonul cu gaura de 10, eu asa-i dau acum lui David cerealele, e deajuns ca e bolnav, nu-l mai chinui si cu lingurita, mai ales ca baie nu prea are voie, se inmoaie cojitele si se rup. La pranz a ras 170 ml de cereale, la care am adaugat si mar ras, n-a lasat bibele din gura!

Am vorbit cu doctora, eram curioasa daca David are voie afara pe terasa sau in gradina, ca soacra a zis ca e interzis sa-l scot din casa. Doctora a zis ca e ok, dar sa nu fie supus la variatii mari de temperatura, caci nu e bine nici sa transpire, nici sa-i fie frig. Pe de alta parte e puternic contagios (asta stiam) dar si mai sensibil, asa ca nu are voie in contact cu alti copii. Nu aveam de gand sa-l duc oricum pe strada, ca ne rade lumea cu bube si uns cu pasta alba, dar macar pe terasa, la aer.

MEG, m-am tot gandit, tu ai ales geriatria ca s-o aduci pe soacra-ta pe linia de plutire, sa nu mai faca prostii? Ca o trimit si pe a mea, ca bate campii.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

BUna fetele,

LA MULTI ANI NADIUTA!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!

Aelita, Dana, Laura, multumesc de sfaturi cu masina de vase. Eu cand am o scula noua intai o pun in priza dupa aia vad cum functioneaza . A instalat-o sotul, cred ca e in regula. La prima folosire, pe un program scurt de 40 min, cu o sg clatire CLAR mi-a ramas detergent. La un program mai lung nu am mai simtit... sincer, mama a zis ca nu miroase a nimic, dar am eu o paranoia sa nu mananc detergenti. La masina de spalat rufe mai demult mai dadeam o spalare fara detergent dupa spalarea normala. Acum nu mai am timp si chef de asa ceva si vad ca nici bb nu face alergii. Eu faceam o alergie pe creier! Detergentul e special pt vase, are incorporat si ceva pt stralucire. Am pus si sare detartranta. Dar ceva oricum s-a stricat, e ceva din soft macar (se aprind 2 leduri deodata).

V-am vazut pozele la toti, cred ca nu am ratat pe nimeni. Am ciuda pe toate ca sunteti niste slabanoage numai eu am ramas grasa. Toti bebeii sunt grasuti, numai a mea are abia 6,5 kg... Va plimbati prin Pismigiu, eu abia am timp s-o scot o ora - doua pe langa casa. Liudo, tu te vaiti ca a ta nu mananca decat 180 ml lapte???????? As pupa-o si in cur daca ar manca atata, la 150 ml e zi mare. Dar mananca mai des plus suc de fructe, dupa care e disperata. Imi smulge cana din mana daca nu-s pe faza. Deci sunt o invidioasa si-o ciudoasa, astept sa-mi puneti o eticheta pe spate sa ma arate lumea cu degetul.

Mihacarm, pe tine te iubesc ca si pe sotul tau il dor picioarele si fiica-ta nu mananca mai mult ca a mea.
Baaaaaaaaai, nu ma luati in serios!!! Ca glumesc.

Laura, mi-a placut poza facuta de tati . Se vede bine caruciorul, si eu ma pregateam sa te intreb ce si cum, dar cand ai zis ca e greu... am zis PA! Am unul si yo.

Catalina, ca m-ai intrebat ieri, e mama la mine si ma ajuta cumva, dar cu bolile ei mi-e si rusine sa ii trasez sarcini prea grele.

Aelita, ce misto ai prins-o pe Sofia cand se prelingea de pe scaun! Eu am gasit-o intr-o zi, cand o lasasem cu sotul, pe covor, langa leagan, in patru labe si in casa liniste de mormant. Taticu avea niste nevoi urgente si a lasat bebeliunea singura sa se legene. Nici nu stiam ce sa cred.

Fetelor imi vine sa rad sa mor de o chestie. Unul din motivele pt care nu vroiam fata era ca imi era frica sa nu semene cu mine. In primul rand toata viata am fost o cura de slabire ca nu m-a ajutat natura sa ma mentin fara efort, iar in al doilea rand am fost pana pe la 14 ani atat de neagra de ziceai ca sunt neam de "Stanesti", sau de cioara, cum preferati. Sotul e tot brunet. Fiica-mea... i-a cazut parul negru si iese blond!!!

Marina, nu stiu ce e cu punctuletul alb de la tzitzi lu' Emma, dar stiu ca pana la varsta de 1 an si fetitele au tendinta sa faca laptic. A mea a avut si mastita care a abcedat, se mai vede un pic si acum. Dar eu inca o alaptez, pot fi hormonii mei. Nu stiu ce sa zic de Emmi.
M-ai distrat cu ridicatul in fund in timp ce doarme. A mea isi ridica picioarele si le tranteste in pat.

Pe mine cel mai tare ma topeste Ligia cand vrea s-o alint: inchide ochii si casca gurita, clipeste des, da capul pe spate. Daca tot nu ma prind ce trebuie sa fac si are o pozitie convenabila, incepe sa ma pupaceasca ea, ma imita destul de bine. E o dulceeeeeee

Lilisor, am urmarit din umbra raspunsurile cu scaunul de masina, ca nici yo nu am. Mie mi-e lene si sa caut pe net. Dar deja e musai, nu se mai poate in scoica de la carut ca nu mai sta.

Am raspuns haotic, la cine mi-am adus aminte. Poate imi mai aduc aminte ceva si revin

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

cristiana, ..da, si soacra-mea e un potential pacient, ba ea chiar e f incantata de alegerea mea..eu am ales geriatria ca nu am avut punctaj suficient de mare sa prind neuro, adica fix-fix ce vroaim, iar apoi "piata" asa plina, e o specialitate noua la noi, de doar 10 ani si sper sa imi fie mai bine..sa imi gasesc mai usor un post..plus ca nu e atat de solicitanta ca alte specialitati, garzile sunt rare si usoare..asa ca o sa pot petrece mult timp si cu familia.

cata, as fi organizat o intalnire ceva cu tine, dar noi maine plecam din bucuresti..nu stiu cum sa facem cu cadita

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

La multi ani Nadia draga sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si sa dea Dzeu ca toate visele sa ti se implineasca.

laura mersi de idee, o sa ma uit si eu dupa crema de la mustela. in alta ordine de idei... vreau si eu sa il ajut pe micutzul Emanuel sa-mi spui cand poti si cum poti sa ne intalnim sa ii dau si eu cate cava sau mai exact daca au nevoie de ceva in mod special poti sa-mi spui si le cumpar.

dana bine ca prietena ta e ok, si nu a patit nimic, ca pana la urma stii tu vorba aia, fierul se mai repara, da-l incolo... omul sa fie bine.

lily pai Adam micutzul de el, eu cred ca nu se satura fiindca mananca cate putin si normal din cauza asta si-a facut si program scurt la 2 ore sper sa isi revina cat mai repede.

liuda draga mea, eu ti-am mai scris o data si mai iti scriu si acum probabil ti-a scapat mesajul. eu folosesc de la happy fiindca pampers mie nu prea mi-au placut din cauza ca se uda Erik tot timpul pana sus la subtioara, si de cand folosesc happy nu se mai intampla asta.

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Meg, lasa ca poate ma proptesc cumva in Laura. Astept un mesaj de la ea.

Sa va zic ca fimeo iar se kk imprastiat? Sunt multe motive oricum ... poate dintii, poate caldura, poate amandoua ... offf. Sper sa n-o luam de la capat. Oricum maine facem un copro ca trebuia sa o repetam pe aia de o facuram cand cu diareea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Nadiuta,

Bey,astazi copilul meu a spus MA-MA.Sunt sigura ca nu a fost ceva constient,dar asa s-a auzit.Nu va spun cum a fost ziua mea astazi.
Deci sunt mama,mey,in caz ca mai aveam dubii.

Adela,ma gindeam eu la Valiug,dar nu eram sigura.E pe linga Resita parca?Am fost si eu in tineretile mele pe acolo.
Bai inca sa vorbeasca in somn n-a inceput al meu,dar ma astept acum,daca la tine s-a intamplat.

Laura,as ajuta si eu cu placere pe tinereii astia necajiti.Am o gramada de haine care nu le mai port iar de la sot o groaza de tricouri care-l strang pe burta,dar chiar nu stiu cum sa le trimit.
Eventual pe autocar,dar trebuie sa ridice cineva pachetul.Oare cum sa fac?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput