Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
Maryela spune:
Dana felicitari!!!!
Feteleeeeeeeeeee, unde sunteti toate????
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
aelita spune:
quote:
aelita asa este...alaturi de copilashii nostri, viata este mult mai frumoasa si reusim sa trecem mai usor peste orice fobie de-a noastra si orice greutati, in speranta de a le oferi lor tot confortul si siguranta de care au nevoie pentru a creste mari si sanatosi si eu aveam de mica, de cand eram copil, frica de intuneric si de cate ori aveam nevoie noaptea la toaleta sau mai stiu eu ce il trezeam pe Alex sa mearga cu mine, sau macar sa imi aprinda el lumina intai. acum am observat ca daca e nevoie de ceva in creeri nopti pentru copilashi, stii cum zbor prin intuneric pana la ei? nu mai conteaza frica mea, important este sa ajung cat mai repede la ei sa stiu ca sunt bine
Marybell si Erik (23 dec 2006)
imi amintesc,eram mica,mergeam cu mama de mana,seara,intuneric,pe langa gardul unui spital in santier,si gardurile zbarnaiau in vant si m-am uitat in sus spre mama si am intrebat-o : " nu iti e frica?"
mi-a spus: "nu! de ce sa imi fie frica?"
eu: " de noapte..."
raspunsul eim-a facut sa nu imi mai fie frica de noapte.raspuns asa degajat,mirat.poate ca ii era,dar ne aveam una pe alta atunci,de mana
catalina,Matei e prea mic acum,poti sa faci baie linistita cu el! doar nu crezi ca e o sa ma mai scalambai la fii-mea despuiata si mai tarziu!
da,poate reusim sa ne intalnim toate in bucuresti,cand vin.ca voi iesiti zilnic,nu?
la multi ani nadiuta!
cristiana si mie mi-ar fi placut sa te vad! daca veneam cu masina,treceam prin Arad,ca de obicei,desi fraanti de oboseala ,dar acum optez pt avion cu pitica dupa mine.
desi nu imi place acolo fara masina,trebuie sa fac rost de una,apoi drmul de la aeroport in oraselul meu dureaza vreo ora jumate,cred....si nu-mi place in masina altuia,imi vine rau in spate,etc...
mai vad ce fac pan la vara,dar tre sa ma hotartasc cu biletele..
cica pan la vara si-a venit vara!!!!!
lilimic a mea face asa cred ca o data pe luna,eu cred ca e puseu de crestere,ca apoi ma trezesc cu hainele mici de-odata! a tinut-o sapt trecuta cu trezire la o ora FIX de am zis ca pic din picioare! a trecut!
laura ionescu ,boni latra pe strada la toti cainii mari,si daca aia vin spre ea,iti sare in brate de frica!
dar intai e mare si tare!
NU ARE NICI UN ANIMAL VOIE SA VINA IN TELEVIZORUL EI !!
ca e delfin,leu,sau caine!sare pe ei!
sraluca,felicitari pt dintisori!
daconst,sa ai nervii tari,cand vine soacra.ca eu abia rezist cand vin de-ai mei,dar sa...
fetele cu scaunul de masina: sora-mea a tinut scoica pana la 1 an.apoi a luat un scaun nu stiu pt cat.
tzuchi,in filmulete fii-mea e deja tunsa !
catalinaaaaaa,ca-mi amintii !!!!!!! ce cauta cheile la socrul tau???????
haha te iau de parca e casa mea!
eu nu dau cheile la nimeni,decat cand plec in vacanta,si le iau inapoi.
pai ce,eu am chei de la cineva????
zau daca nu statea in curu gol ,pardon,cand intra asa!
dar intra vreodata cu cheile?
ca hai,mai lasa lumea chei,in caz de inundatii in vacante,udat flori,dar NU SE FOLOSESC DECAT CAND II TRIMITI TU DUPA CEVA sau in caz de urhgente.
liudo,taci ,fata,cu micii tai ! ca daca nu eram cu prezzzz...gandeam ca reclama! vrei sa dau acu atacul la restaurantul romanesc??n-am timp sa ma duc acum !
revin dupa ce ii dau papa ,si citesc si restul.
S.
Catalina spune:
aelita, ii explicam si liudei, are cheile asa cum zici, pt cazuri de urgenta. si mai vine cand suntem plecati (de cand am ramas io acasa niciodata) sa ne mai lase de mancare.
cristiana70 spune:
DANA,si David zice ceva de genul AMAMAM dar doar cand e tare suparat!
Noi tocmai am strans doi saci cu haine pe care nu le mai purtam de multa vreme, dar le-am dat deja duminica. Daca stiam, tineam ceva si pentru copiii astia.
Ma duc sa-i dau ultimul bibe pe seara asta, e tare ingandurat puiul meu, sta in carut si-si studiaza manutele.
cristina mamica de David (21.12.2006)
eli1977 spune:
buna fete,
LA MULTI, MULTI ANI FERICITI , NADIA! SA FII SANATOASA SI SA-TI DEA Dumnezeu numai zile fericite langa familiuta ta!
Ivona, sa-ti traiasca si sa creasca mare Ella!
Raluca, felicitari pentru dintisori!maaai, doi dintr-o data??bravo!
beyyy, ce aveti mai cu soacrele??e si ele oameni!
acum serios, fete, de ce oare e mitul asta, ca soacrele sunt..poame acre?
poate ca am avut noroc, poate ca prin felul meu meu de a fi mi-am apropiat-o de la inceput, poate ca sunt eu f toleranta sau poate ca, facand comparatie cu mama(care e mama, dar e o persoana extrem de exigenta si foarte rece, eu fiind crescuta aproape in stil spartan), am gasit-o pe soacra-mea un pic altfel,
poate ca are (si are, clar)si ea neajunsuri, defecte,dar nesemnificative sau poate ca eu am luat-o asa cum e,
DAR vreau sa va zic ca am o soacra pe care o ador..sincer!
mi-a fost oarecum teama sa stam impreuna, cand si-a vandut casa ca sa putem noi sa ne cumparam apartament, recunosc, am cam avut asa o indoiala..acum stiu ca a fost cea mai buna idee si nu regret decat ca n-am facut-o mai demult..
pe langa faptul ca sta cu Andrei, ca a stat cu el din prima zi, ca ea ii face baie, ca doarme in camera cu el de la o luna si jumatate, ca sa pot eu dormi, ea ne spala, ea calca(masini intregi de rufe, se aduna cateodata si 5-6 masini, calca cate 3 ore), ea face mancare(doar daca are Rudy chef sa-i fac eu ceva, cine stie cum, mai scap la oale), ea face curat in casa..
sunt de-a dreptul nesimtita, fete, las hainele in cos la spalat si le gasesc pe umerase, bune de luat..
pensia ei intra in casa, pt ca ea cumpara de mancare, dupa ce ne intreaba ce am mai manca..cand nu mai are, ne cere.
daca nu ma duc eu cu ea sa-si cumpere cate ceva, n-are nici o treaba, ia mancare de toti sau ne da cand ramanem noi fara..sau ii ia lui Andrei ceva..
daca eu intru mai tare in Rudy(imi sare f repede borsul in foc, asta e), aveti cuvantul meu, nu se baga, se duce in camera la ea si isi gaseste de citi, ca stie ca in 2 minute ne pupam..n-are rost.
din cand in cand pleaca la Alexandria, sa vada de mormantul lui socru-meu si..cica sa ne mai lase singuri, ca suntem si noi tineri, prea sta in sufletul nostru.
tot timpul, cand stie ca e ceva ce ne place noua mult, ia si ea, dar ne lasa noua, sa mancam noi..
ce sa va mai zic, ii multumesc lui Dumnezeu pentru norocul asta..sa-i
dea Dumnezeu sanatate, ca tare mult ne ajuta.
Cata, am vazut filmuletul, sunteti f frumosi, da" tot mai frumos e Mateias!hai, fata, poate de la caldura face mai subtire..
cum mai stati cu diversificarea, ca am uitat sa te intreb azi..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
marinar spune:
fete merci de raspuns cu tzatzica. daca o sa fie tot asa o sa intreb dr ca sa ma lamureasca.
criss poate intra tati al vostru la banuieli. fratele si cumnata mea sunt sateni cu ochi caprui, iar nepotica acum e blonda cu ochi verzi.
catalina hai nu te mai agita, poate e o intamplare cu kk moale. ai reinceput sa-l diversifici? eu i-am bagat azi emmei in piureul de legume, ad morcov+dovlecel_telina, si patrunjel radacina. mirosea in bucatarie de nici eu nu suportam pt ca nu ma omor cu albiturile, dar ea a papat fara probleme. dar a avut azi o zi de oracaialaaaaaaaa...nu stiu de la ca.
wow dana, primul ma-ma. cred ca te-ai udat toata. felicitari!!!
eli sa-ti traiasca socrela!
noapte buna la bebici si mamici!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
aelita spune:
laura ionescu,asa rau imi pare de parintii de care povestesti...spui ca ea isi iubeste copilul si nu vrea sa il dea sub nici o forma.
tu afla cum sunt legile in Romania,ca cine stie,sa nu i-l ia!
si daca exista riscul asta,nu i-l pot lua de tot,doar pt un timp pana cand ei se pun pe picioare.
Mai tarziu,exista cresa gratuita,ceva,sa il lase in timp ce ei doi sa inceapa sa munceasca pe undeva?
Cate luni are Emanuel?
imi dau lacrimile cand citesc ...ce viitor poate avea copilasul asta?? sa dea Dumnezeu sa se puna pe picioare si sa ii poataoferi o viata decenta.
fetelor,interesati-va cum si in ce fel ii poate aparea legea,si cineva sa ii explice mamei,ca sa nu mai aiba surprize si sa nu mai fie amenintata.
eventual,daca e vreun avocat printre voi...se poate vorbi cumva la primarie .
tatalui ii poate gasi cineva de munca??
mai,interesati-va bine si sa ii ajute cineva in primul rand cu sfaturi,ca ea la 16 ani nu stie pe ce pamant traieste,sarraca.copilul trebuie sa aiba certificat de nastere,si sa aiba medic .ca altfel,fara vaccinuri si medic,e normal sa i-l ia statul pana la urma.
invata-ti-o voi tot ce trebuie.
marina,haha,te rog eu,filmeaz-o cand doarme si se ridica in fund ,cred ca e mortala !!!
catalina,acum am vazut ca zici ca socrul vine sa iti aduca mancare si alte alea,si SUNA INAINTE.credeam ca e din cei care considera ca e doar a lui fii-su casa! ca am mai vazut!
daca e om bun,apoi sa intre,si tu sa canti tare cand esti in dus,ca sa stie omul de la intrare,dar sa canti ceva de genul: "sunt in curu go-ol,sunt in curu go-ol,lai lai lai lai lai lai ,sunt in cu-ru gol" si asa stie omul de la prag !
sa vezi ce cantece pe loc ii fac eu fii-mii ,cu spuma in cap ,si dupa geamul de la cada !
mama cand a auzit ce fac acolo,a zis ca ce-or zice vecinii mei cand m-or auzi asa in fiecare zi? ei,ce sa zica! ca sunt dusa cu capul ,si ce !
stii ca la dush ai ecou!
aaaaaa,si cant si la microfon,stii ??? ma scalambai adica,,si microfonul e DUSHUL,si mai fac si gargara asa sa iasa melodia bine.tururum tam tam !
lilimic
quote:
stau linistita...pana cand se face 1, trimit copilul la nani, iar el se kk in pantaloni apoi in loc sa ma anunte, numara masinile pe geam si topaia de zor bang] cand l-am gasit eu, kk ajunsese pana la glezne, deja uscat pe craci! L-am aruncat in cada cu gandul sa-l spal...cu care apa?????? cu cana, dintr-un bidon de 5 litri lasat la intamplare pe balcon (servetelele nu faceau fata dezastrului). sa mai ziceti ca diversificarea e grea...nici nu stiti cate mai sunt...
imi pare raaaaaaaaaau,dar nu pot sa nu lesiiiiin de ras a imaginea lui Mateias cu kk iar pe crac
puiut,stii sa trimiti pozele prin yahoo la adresa mamicile_ianfebr2007@yahoo.com ?? cu filmele e mai greu,dar intai pozele,si ti le pun eu la album si dau link.
mihacarm si Eva suge doar noaptea? a mea de la 4 luni a inceput sa faca asa,sinu am mai reusit sa ii dau ziua.ziua suntem cu lapte praf,noaptea cu tzatzele.
ultima masa pe la 6,cand deja suge putin si isi baga degetele in gura si se agita sa ii dau bberon.cand i-l dau il ia fara suflare!
adela
messaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
criss,nu e in garantie masina??sa v-o repare.
scoate-ti chestiile cu caltitul din cap,si la masina de rufe si la cea de vase,am mai auzit femei care dau la clatire,masinile astea sunt facute cu cap,clatesc si spala foarte bine,doar ca noua ne e greu sa credem ca o masinarie poate face mai bine decat mainile noastre,mai ales ca pe vremuri se uitau toti piezis si ziceau ca numai femeile lenese cumopara asa ceva.si masina de vase era privita clar pt lenese! de aceea,pt ca era pt ele,trebuia sa fie si defecta,sa nu spele bine ,sa nu clateasca bine.
la mine au venit mult ein casa si cum dadeau cu ochii de masina spuneau direct: a,eu nu imi cva,prefer sa spal la mana,ca nu imi place cum se spala!!
ete na,prefera cineva sa spele maldare de vase la mana! si de unde stii ca nu spala bine ?
dam o gramada de bani pe ele,asa ca sigur sunt bune ,mai bune decat mana!
asa ca sa iti scoti din cap cu clatirea !
rezolva masina si ai sa vezi ce bine o sa iti fie.
la mine nu e doar ca ma scuteste de spalat,dar le face BINE! si vreau sa spun ca eu sunt pretentioasa la cum raman vasele,oalele,tigaile,eu daca nu le am mereu noi nu pot sa traiesc.le frecam inainte de imi ieseau ochii si nu imi convenea la nimeni cum mi le spala,mai ales pe exterior.
paharele,deasemenea,raman bine.
alea de rand se mai pateaza ele,dar nu e detergent,asa s efac in timp,alea da,se cam zgarie si se albesc,dar la mine oricum nu rezista paharele ca le sparg ca la balamuc,si asa iau altele.
haha,cica ea cand are o scula noua intai o punein priza si apoi vede cum functioneazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aoleeeeeeeu,taci taci
fata,iar incepi ca esti grasa????????? arati bine,te-ai mai implinit si tu nitel !
iaaaaaaa-auzi,toti bebeii sunt grasuni si a ei are 6500 ! A MEA E MAI MARE CU 2 SAPTAMANI SI NU ARE 7 KILE! si ia uita-te ce bine e!
auzi la eaaa,acum e si neagraaaaaaa!!
hai ca de ddata asta chiar iti dau la cuuuuur!
dati biciuuuuuuuuuuuuuuu!
haha sie fata blondaaaaaaaaaaaa!
Sofia,cand o iau in brate,o pupacesc pe gat,si ea zambeste asa satisfacuta,dar nu rade la mine,asa cam pe ascuns...
inca nu am terminatde citit tot...mergem in vizita la cineva repede,sa le duc un cadou de zi de nastere !
S.
Daconst spune:
Hihihi Marina,asa e,m-am laudat la toata lumea chiar daca n-a fost ceva constient.
Raluca,felicitari pentru iepuras.Parca nici el n-a avut asa dureri,nu?
Eu am impresia ca cei din categoria grea suporta mai usor durerea.Sau o fi doar impresia mea,nush.
Eli,sa-ti traiasca soacra,ca e femeie buna.
La mine faza e ca eu sunt dificila si n-am rabdare s-o vad toata ziua.Si cu mama mi-ar fi greu sa stau zi de zi cu ea,apai cu soacra nu mai zic.
Eu sunt de parerea ca mai rarutz ca-i mai dragutz.
Bai fi-miu ma dispera cu mancatul.Incerc sa-l fentez cu ceai sau lapte mai diluat dar nu merge frate.Are 5 mese de 180ml si parca nu-i ajunge.E drept ca si vomita,dar pina nu-i mai dau 2-3 masuri de lapte inainte de ase culca,parca nu-i sanatos.
Asta ma saraceste,jur.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
eli1977 spune:
Dana, ia lasa fata, baiatul..!frumusete de baiat tu crezi ca asa se tine...usor?nu , nene, tre' sa imbucam!
pai si Andrei papa 2 mese diversificate si 4 de 180ml lapte si cred ca incepem cu 210 in curand..cica asta e trendul!
fata m-ai facut sa sper ca n-o sa ma dispere chiar tare la dinti, daca ai presupus tu ca astia din categoria grea nu se plang...sa vezi ce te aleg daca face Andrei urat la dinti!
pisoiul meu drag
taina botezului
eli1977 spune:
Dana, am vrut sa zic ca te alerg!!mananc litere ca aia mici de clasa I..
va pup, noapte buna
pisoiul meu drag
taina botezului