Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Duaamnnna Alinuuukk!!ia uite ce mi-a cumpalat mami mie!!

i-am luat copilului sepcuta de plaja, soare si mare..la pontul lui Alinuk
citeam zilele astea ca tipul de sepcuta care are si la spate, pe ceafa, o prelungire, ca palariile soldatilor vitnamezi, sunt cele mai bune pt soare, ca le apara atat fata , capul, cat si ceafa..ma gandeam cum arata, pana am vazut la Teo azi si ne-am cumpalat si noi.

NU STIU DE UNDE SA IAU CADITA GONFLABILA!!ca n-o sa car ditai cadita la mare..

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Eli,eu asa am presupus cu dintii,dar nu-i regula...asa ca ma antrenez sa fug tare.
Tu n-ai trecut pe nr 2 la lapte?
Eu stiu ca trebuie sa aibe 5 mese de lapte pe care le scoti treptat cind bagi mancare solida.Deci daca are 2 mese diversificate atunci mai bea 3 de lapte.
Cam greu sa raman in schema asta cu asa mancau.Incepem si noi in we din nou cu papica,ca implinim 5 luni.

Cu baita,tu-i faci zilnic?Ca eu sigur l-as lua cu mine-n dush si n-as cara cadita dupa mine.Asa imi place la bazin cind merg ca sta catarat ca o maimutica pe mine si eu il spal cu dushul.

Frumoasa palariuta pisoiasului,si noi avem tot alba.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

laura vreau si eu sa ajut micul Emanuel cumva. Poate vii in dr Taberei odata si ne strangem toate.... Sau poate ne intalnim in Cismigiu si de la fetele din Dr Taberei care vor sa dea cate ceva le iau eu in masinuca mea pana in Cismi unde ne putem vedea si cu tine...

dar ma intreb daca n-o sa-i dam toate hainutze o gramada pe care o sa le poarte putin... si lucruri la fel...

ar trebui sa facem o lista

Iar partea cea mai importanta e cu actele...daca e sa le oferim un ajutor pe termen mediu si lung ar fi cel mai bine...

Nadia La multi ani...sorry de intarziere, dar acum am intrat pe forum

Eli brava fata, bine ca are sumolica al tau shepcutza de vietnamez... oileu pupaia'sh eu la falduletzele alea grasutze....

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Aelita,multumesc.Incerc maine sa vad ce si cum, ca acum vad dublu de oboseala.
Noapte buna la toata lumea.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

intru si eu la ora obisnuita si ma bucur ca nu ati scris mult!

Eli - io sa stii ca nu-i mai spun lui Andrei pisoi! E elefantel pe langa Adam, ma ia cu lesin cand vad ditai copilul si eu nici pe al doilea nu am fost in stare sa-l fac mai rasarit [:)))]
La ce-ti trebuie cadita gonflabila? Luuume buna, in vara rariti cu baile astea regulate ca ceasurile elvetiene. Practicati dusurile, copiii se maresc si vor sta in fundulet, le puneti jucarele si gata plici-plici cu apa si ati terminat. La ore mai tarzii decat de obicei, ca doar vin caldurile si va veti plimba seara tarziu, de aia nici nu moare nimeni daca mai sariti peste o zi de imbaiere...Iar pt la mare, ca tu tre sa apari de acuma, eu deja ma uit dupa voi pe strada , se gasesc aici gonflabile pt toate gusturile si de toate marimile, stai linistita. Poti folosi si o piscina ca sa ii faci baita lui Andrei in baia de hotel, cred...

Na, ca am intrat pe scurt sa va zic ca io dau randament seara, ca doar seara am nascut si copiii Oare ce ma faceam daca trebuia sa nasc ziua? Dar asta e alta poveste... Deci, va ziceam ca in 2 ore am gatit un oloi mare cu ciorba de pui, tortelini, salata orientala (catalina imi facusi pofta-te tii de prostii) si o pizza semi preparata. Apoi mi-am bagat picioarele si am stat la o bere cu sotul, am baut 400 ml lapte, cateva eugenii, niste cirese, si de aici incolo vreau sa spal pe jos + aragazul si maine pictez cu Matei...yuuupiiii! abia astept experienta asta, va arat si voua primele picturi!

hai ca intru mai incolo dupa ce ma invart ca cenusareasa pe aici...

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

quote:
Originally posted by eli1977
NU STIU DE UNDE SA IAU CADITA GONFLABILA!!ca n-o sa car ditai cadita la mare..

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

draga mea, te rog ia priveste tu aici, ce caditza si gonflabila ne-am luat noi pentru plaja ca sa stam in ea ei ce zici?

si ia priviti fetelor cum sta Erik singur in fundulez deja

si cum rod la jucarii fiindca ma dor gingiutzele

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Ma tin de mult sa va spun ca Lisa, catelusa mea de la mama, e mult mai bine, merge singura fara ajutor, mananca, bea apa, face plimbari ca in vremurile bune. Si cand ma gandesc ca era cat pe ce sa o eutanasiem cu zile

Eu pentru Emanuel nu ma inscriu pe lista cu nimic, mai intai sa rezolv cu transportul si pe urma mai vorbim.

In alta orine de idei ce stiti despre pensiile facultative? cica se introduc obligatoriu de la 1 ian 2008?

hai ca l-am alaptat pe pici si pot sa plec la nani linistita...

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

deci, vad ca sunt singura pe aici la ora asta asa ca ma bag si eu usor la somnic, insa nu inainte de a va lasa o intrebare pentru maine, la care va rog din tot sufletul meu sa imi raspundeti si mie...

azi i-am dat sa manance lui Erik pentru prima data putina mancarica, borcanel de la Hipp, cartof cu morcov, si surprizator in loc sa il stranga la stomacel cum ar fi fost normal, de la morcov si cartof, mi-a facut o diaree de toata "frumusetea". mai rau este ca a plans mititelul si stiu sigur ca plangea din cauza ca il durea burtica.

intrebarea mea este: ce medicament ii dati in cazul asta bebelushului? ca sa nu il mai doara burtica... fiindca pentru diaree i-am dat smecta. dar de durere? ce sa ii dau?

va pup si va multumesc anticipat pentru raspunsuri

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

eli,bineinteles ca nu toate soacrele sunt rele.
dar,ce spui tu acolo de soacra ta,pai nici mama nu e asa !!!!! soacra ta e AUR nu alta,si iti spun eu ca nu a fost doar felul tau de a fi,ci si felul ei.ca poti tu sa o apropii cat ai vrea,daca ea ar fi fost acritura,nu o mai schimbai tu .dar ati avut noroc una de alta.uneori,soacra e buna si nora o acritura .
asa soacra sa iti traiasca! numai bunica-mea mai era asa.
pardon,gresesc! dumnezeu sa o ierte,dar era asa cu noi,nu cu cei care nu erau din familia ei (ginerii,nepotii din alte casatorii-o fata s-a recasatorit si avea ea 2 copii,el 2 copii: niciodata nu a suferit copiii lui,si ne invata si pe noi verisorii si pe cei 2 frati sa ii uram ,ne spunea ca sunt mai urati ca noi,mai prosti,mai lacomi,ca au infectii in sange ,ca sunt pitici...---dumnezeu sa o ierte,dar mi-am amintit ca era nemaipomenit de buna cu noi,ne facea orice la orice ora,dar cu altii era foarte rea.)
felicitari pt soacra!
eu nu am probleme s-o vad des sau rar,ca nu e bagacioasa,vine in vizita o data la luna,la doua luni,bea un suc ,o bere,mananca daca ii pun,si atat.nu se baga niciodata in casa mea,inbucataria mea,adica nu avem de ce sa ne deranjam una pe alta.
cand mergeam in tara,nu dormeam la ea niciodata,multi ani la rand,pana cand a inceput sa se roage de noi sa ramanem acolo,si de atunci am ramas in fiecare an.
eli,pup grasanu cu sepcuta lui cu tot!
marybell,moaaaaama catai piscinaaaaaaaaa!! mistoo!
lilimic
,ce bine ca si-a revenit catelusa!!!
marybel in mod normal nu se da nimic pt burtica.doar ceaiuri ca sa se rgleze.poate inca nu are chiar diaree,poate e doar un episod,daca e de la borcanelul ala,se regleaza in cateva zile.
sanatate multa!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele ... hop si io dupa o noapte naspa, nush ce am avut dar de pe la 3 m-am chinuit sa dorm.

Aelita hai ca m-am tavalit cu recitalul tau in dush. Nici tu n-ai toate tziglele pe casa fato.

Marybell . .. sper ca e mai bine puiul. Eu de durere nu stiu ce sa iti zic ... ca pe Matei nu l-a durut burta, doar diaree cat cuprinde. Dar cand am chemat salvarea tanti aia mi-a zis ca sa nu ii fac numa ceaiul cu menta ci sa pun si fenicul si chimen ca sa il ajute cu gazele. In rest ... banuiesc ca stii si tu ce se da la diaree. Smecta cum ai zis, sau Biotics, Ca carbonic sau daca situatia e si mai kkcioasa, mucilagiu de orez si supa de morcov.

Marina inca nu am reinceput sa ii dau lui Matei nimic. Vad ca n-a mai facut de ieri dupa- amiaza asa ca ma gandeam sa incep de azi cu niste mar copt. Cand eu am inceput initial diversificarea,acum o luna si ceva cu mar crud el era tipul constipat asa ca am mers pe premisa asta. Acum vaz ca o luam invers, adica e nitel diareic asa ca o sa coc marul si mai incolo adaugam morcov si as vrea banana dar mai vedem. A, si cereale. Alt plan. Sa vedem cat imi iese si asta.

Gata ca plange.

Pupici

Mergi la inceput