Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
monu spune:
Marybell, pentru diaree noi nu le-am dat la fete niciodata smecta. noi am mers pe hydrasec. iar pentru dureri de burtica noi i-am dat Alexiei mult timp nevralgin - 4-5 picaturi.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Catalina spune:
Gata, facut pachet Emanuel. Ca sa stiti ce dam noi, sa nu dam toti la fel, avem cadita, un asternut de pat, 2 prosoape, 2 suzete si cateva hainute plus bani. Acuma, Laura, daca tu crezi ca sa nu le dau bani, zi-mi ce sa cumpar de ei.
Din pacate nu stiu cum sa ajung la ei. Stau departe de Iancului iar cu tati nu vb despre asta pt ca face ca si tati al lui Eva, poate chiar mai rau.
Daca vreo fata cu masina treceti prin zona mea ... va rog din suflet, dati si mie un bip sa luati astea pt Emanuel. Mare pomana va faceti.
Pupici
nadiutapm spune:
[quote]Originally posted by nadiutapm
neata fetele, vreu sa multumesc tuturor pt urari atat de multe nu am primit niciodata CAta, Mihacarm, Criss, Maribell, Daconst, Aelita, Eli, Alinuk, sper sa nu fi sarit pe nimeni, va tzuk cu drag.
Laura, da si mi e un semn
Eli, sa-ti traiasca soacra, bravo, si mancaiasi eu bulanasele grase ale Lui Andlei, ca scum e.
Aelita, esti tare cu repertoriul tau de la dus.
Maribell, Erik e o scumpete de baiat si cum sta in fundic, iar cadita e mai degraba piscina
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
cristiana70 spune:
'Neata fetelor, lui David nu i-au mai aparut alte bube, dar cresc astea pe care le are, si a facut febra, 38,4 luat in fundulet. I-am pus un supozitor de paracetamol, ce alte antitermice eficiente mai sunt pe piata, sau ca alte metode stiti?
Bucuria meae ca a mancat mai bine, aseara am crezut ca ma dau cu capul de pereti dupa doua bibe de 70 si 80 ml.
MARYBELL, super piscina lui Erik, ce sta el deja in fundulet!
cristina mamica de David (21.12.2006)
mediterana spune:
Buna dimineata dragelor, dupa cinci capitole de absente! am ajuns in Romania, drumul cu avionul a fost super OK, Sofia a dormit, a mancat,deci totul normal. La Bacau unde am ajuns doarme mai mult, a schimbat clima, aerul etc. Eu ii dau borcanele cu mancare doar cand nu pot sa/i prepar eu. Dar mananca mere rase cu biscuiti, pere rase cu biscuiti, branza dulce cu biscuiti.
Ca parere personala, toate lucrurile pt. copii costa la fel ca in Italia, desi calitatea este de cele mai multe ori inferioara. E scumpa Romania/poate fiindca nu sunt asa de multe oferte. Desi se gasesc in Romania mult mai multe produse pe care dincolo nu le/am vazut. Eu vin doar o data pe an in Romania, de aceea poate remarc cresterile de preturi. La Timisoara totusi este alta viata, eu am locuit acolo 12 ani, asa ca stiam exact unde sa merg si ce sa cumpar. La Metro in Bacau eu una n/am vazut mari oferte. Poate n/am vazut eu bine! A, sa nu uit, toata lumea pare intepata. Toti sunt nervosi...Poate exagez! V/am pupat si va doresc o saptamana excelenta. Eu sunt tare bucuroasa ca am prins teii in floare!
Maryela spune:
Mamaaaaa, Marybell, cata piscina!!!!
Ia uite, Erik sta deja in fundulet?????? Felicitari!!!
Laura, ziceam ca am si eu vreo 2 cutii de lapte Bebelac si niste pampers. Zi tu cum sa facem?
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
marinar spune:
neata
la multe lunishoare alexia bb de adela
dana dar nu-i mai dai lui lucas si borcanase? dupa ele tot 180 de lapte?
haha eli ce va iubiti voi prin perne! si eu gandeam ca dana: de ce nu-i iei in bratzica la dush si gata...faceti baie in 3
lili spor la pictat! abea astept si eu activitatile astea.
marybell ce cadita maaaaaare! vai si cum sta erik in fundulet, e mortal. mai tu vrei sa-l inveti cu gagicile de acum de i-ai pus papusha aiai langa el?
catalina hai sa fie cu noroc de data asta! eu i-am dat ier emmei niste cirese, cred ca de aiai a plans. kk nu s-a modificat, deci e ok. la banana ma gandeam si eu dar cred ca mai astept, mai intai caise, pere poate.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Messa spune:
marybell, iti scriu repede ca stau foarte prost cu timpul - eu, cand fi-mea se kk moale si vreau s-o strang la burta ii bag in lapte praful dintr-un pliculetz de BabyDrink. Pentru durere, ca la unele alimente mai reactioneaza cu un usor bur-bur in burta (gaze, si alea dor nitel, pana se obisnuieste sa digere alimentul cu pricina) dau Debridat 1.5 ml o data dimineata si o data seara si pun in mancarea ei cate 5-6 picaturi de Sab Simplex, ca sa adune gazele si sa le "bese" mai usor. P.S. Pisicna din aia avem si noooooi, numai ca a noastra are desene cu pesti. De-abia astept sa stea si fi-mea-n cur, s-o bag la apa ziua, cand e cald afara, sa stropeasca mitzele si sa se joace cu ratzuste.
cristiana, sunt pe aici, dar n-am timp nici sa mananc
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
mediterana spune:
Sa nu uit!Romania s-a dezvoltat foarte mult, drumul de la Bucuresti pana la Bacau este foarte frumos, casele sunt tot mai ingrijite. Drumurile au fost foarte bune. Sunt progrese foarte importante. Cand am scris de oferte sper ca s/a inteles, am vrut sa spun ca uneori gasesti un produs cu reducere de 50%, 30%. Nu sunt una care alearga dupa chilipiruri. Dar cum noi trebuie sa cumparam in fiecare luna si hainute, pampers*/(costa mai mult in Ro), servetele igienice, mancare, laptele praf/acelasi pret!/cred ca in Germania si Austria e mai ieftin laptele praf fiindca am prietene care imi mai scriu cum e viata pe acolo. Si sa nu uit, femei mai frumoase n-am vazut!
mediterana spune:
Marybell/un pic de morcov fiert pasat cu sau fara cartof rezova. De asemenea, un pic de ceai de menta. Poate face diaree totusi si de la caldura.