Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

azi ma duc in peregrinari prin Dr Taberei - o sa fiu acolo in parculetz, ma duc sa pap pe la Hard Rock, apoi trag o fuga prin Cora...etc - aviz amatoarelor....va astept prin zona ...cu un semnal pe tel...

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MESSA, te cred! Am vrut si eu sa te felicit pentru site-ul tau, se vede ca e "lucrat", si e minunat ca exista un site atat de serios dedicat prietenilor nostri necuvantatori. Eu am cautat informatii despre cai, dar calul nu e un animalutz ci un animaloc! Din pacate, informatii se gasesc foarte putine despre cresterea si ingrijirea acestui nobil animal, daca tu stii vreo sursa, da-mi si mie o legatura!

MEDITERANA, nu te contrazic, suntem mai saraci in Ro, iar lucrurile sunt mai scumpe decat afara, exceptie fac totusi pampersii care costa la fel in Germania (cei de la Pampers). Mancarea pentru bebe e prohibitiv de scumpa, mai ales cea la borcanas.

LIUDA, ca tot ne-ai intrebat ieri cu scutecele, noi suntem multumiti de Pampers, rar avem "inundatii". Tu ce numar ii pui Dianei, nu e prea mare sau prea mic? Eu am incercat Happy cand David era mic-mic, cu ala chiar ca am avut probleme, in 10 minute era ud!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mary,vad ca mi-a luat-o Messa inainte,dar si eu dadeam tot Sab Simblex cind avea dureri de burtica si trecea.Asa mi-a spus si moasa.

Marina,nu i-am mai dat borcanele,ca am mai asteptat cu diversificarea dupa ce am trecut pe lapte nr 2.In we incepem serios si sper sa ne tina.

Mediterana,mai povesteste cum e in tara sa stiu si eu la ce sa ma astept,cind vin.Desi eu car toata Germania cu mine...cit incape in masina,cumpar tot de aici ca sigur e si mai ieftin dar si mai calitate la toate.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Mediterana,mai povesteste cum e in tara sa stiu si eu la ce sa ma astept,cind vin.Desi eu car toata Germania cu mine...cit incape in masina,cumpar tot de aici ca sigur e si mai ieftin dar si mai calitate la toate.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

DANA, bine faci, decat sa te apuce lesinul cand vezi preturile din Ro, pe de alta parte, daca incepeti cu borcanase, nici sa nu visezi la varietatea de la voi. Sa ma ierte fetele de aici ca nu sunt suficient de patrunsa de patriotism, dar e hotie la drumul mare, si oricat de bine ai avea tu garnisit portofelul, nu-ti vine sa platesti preturi duble sau chiar mai mult decat aveti voi in Germania.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

dana tu unde vi in romania ?

azi facem si noi 5 luni

marybell ptr dureri de burtica si eu ii dau tot sab simplex probabil a fost o reactie la noua mancare si alexia a facut asa la cereale incearca altceva ( decat borcanasul de cartof cu morcov ) ce bine sta erik in fundulet frumoasa piscina

marina

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

elli sa-ti traiasca soacra si sa traiesti si tu ca eu una nu as putea sta cu a mea intr-o casa

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

adela sa iti traiasca printesa, sorry ca nu imi dadui seama mai devreme. am facut o gramada dintr-o data in dimineata asta.

dana, sa stii ca lesini cand vezi preturi. prietena mea kate care m-a vizitat din america imi spunea ca sunt ca acolo preturile. de salarii nu m-a intrebat. :))

ai dreptate mediterana, drumul buc bacau e super. noi am fost pe acolo cand am fost la manastiri si este ceva de VIS. doar ca ... pacat ca e populata. cand am ajuns mai sus pe la piatra neamt bashca de gaseste un restaurant decent sa mananci sau un chiosc sau ceva. nu stim deloc sa facem turism si ne intrebam de ce nu mai vin strainii la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Buna, fetelor!
imi cer scuze ca postez asa tarziu, dar azi nu avem bona si fie-mea e decisa sa ma calareasca cat mai mult. de azi dimineata ma baraie intruna. cat m=am dus sa-mi fac cafeaua s-a intors de 4 ori pe burta si a inceput sa ma strige sa o imping inapoi pe spate, ca asa s-a invatat, nu ca n-ar putea singura. am stricat-o si pe asta cum am stricat si cateaua. am avut o catea, cea mai desteapta din lume, pe care cand era mica nu o lasam sa se suie singura pe canapea de frica sa nu-si rupa vreun picior (chiar asa!). asa ca si la 6 ani se uita peste umar sa vada daca o imping de cur pe canapea.

Amaya, shine, catalina, marina, maryela, nadia, gio, alinuk - azi dupa cum spuneam nu pot sa fac mare lucru findca nu am ajutor, sunt singura cu EVA si la 12 vine dr pt controlul de 5 luni. dar maine vine bona si poate fac un turneu sa adun toate lucrusoarele. cred ca o sa aiba prea multe, acum... in orice caz, ieri la ei parca a fost Craciunul cand le-a adus Meg caruciorul. erau asa de incantati! erau in stare sa se dea si cu el de bucurie.
vesti bune am de la fundatia world vision care e dispusa sa ii ajute sa isi faca acte. ea si-a depus pt buletin si trebuie sa-i iasa, asa mi-a zis ieri. dar doresc foarte tare sa treaca si tatal in certificat si nici el nu are buletin, ca sa nu mai zic ca vor sa se cunune. am aflat si eu ieri povestea lor. Claudia are 18 ani jumate si l-a intalnit pe Valentin la 15 ani. Dragoste mare. Ea provine dintr-o familie instarita de tigani din Targul Mures, dar taica-su nu a fost de acord cu iubirea lor, ca e prea tanara sa se lege si el e un golan (am inteles ca pe vremea aia avea o condamnare pt delicventa juvenila si se droga). In fine, din dragoste pt ea s-a cumintit, de 3 ani nu se mai drogheaza si au facut copilul asta pe care si l-au dorit amandoi nespus. tatal fetei s-a pus cu bataia pe ea si pe la vreo 7 luni, cand tot asa i-a tras o mama de bataie doar-doar o lepada copilu', si l-a batut si pe el, au decis sa fuga. la Targu Mures aveau conditii de trai decente, dar nu impreuna. asa au ajuns in Buc. ea e speriata ca daca ii iau copilul cum mai demonstreaza ca e al ei, el vrea sa fie trecut pe certificat ca daca pateste ceva Claudia, sa poata creste copilul, sa nu ajunga la orfelinat. cand i-am spus ca am vb la o fundatia sa o ajute cu actele s-a speriat ca a fost nevoie sa ii explic de 3 ori ca sunt particulari si nu ii ia nimeni copilul. in fine, la fundatia asta ar putea sa stea ea cu copilul, dar zice ca au mai incercat asta o data asta iarna, cand Emanuel era mic, si taica-su se ruga de ea in fiecare seara sa nu il lase singur ca si el vrea sa doarme cu copilul, asa ca vor sa stea impreuna. pot in schimb sa-l lase pe Emanuel ziua acolo, ceea ce e mare lucru.
RalucaS- mesajul asta e si pt tine, ca vad ca fie-mea face niste fite de mama -mama, poate mai tarziu pot sa-ti scriu pe mail mai mult despre ei.

pup fetele inimoase

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Fetele care vreti sa veniti la mare cu bbi uitati-va aici: www.infotravelromania.ro/anunturi/anunturi_litoral.html" target="_blank">cazare mare

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Laura, dintr-o dureroasa experienta personala iti spun ca daca se droga la un moment dat, tatal este pe viata dependent, cu alte cuvinte MEREU cu cutitul deasupra capului. Cred ca este EXTREM de important sa stea impreuna pentru ca dupa cate spui fata si copilul sunt practic ratiunea pt care el este ok. E foarte important.
Mai vreau sa te intreb, Emanuel este botezat? Daca nu ... se gaseste cineva ;) :))

La world vision e f bine. Eu am avut tangenta directa cu aceasta organizatie, am facut voluntariat pt United Way care strange bani si ne intalneam la World Vision. De asemenea, tot dintr-o experienta personala nu prea placuta stiu pe cineva f apropiat mie care a stat la o astfel de fundatie pana fetita a facut cateva luni si a fost ceea ce a ajutat-o sa nu o lase. Daca ar merge acolo ar fi bine. POate isi gaseste si ceva de munca.
Imi dau seama ca e inimaginabil de greu. Dar daca ei au convingerea asa cum iti ziceau ca pe langa copil ii tine Dumnezeu si pe ei ... atunci sunt sigura ca vor lupta si le va fi mai bine. Sa dea Dumnezeu!

Mergi la inceput