Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

NADIA, SA TRAIESTI, SA-NFLORESTI ALATURI DE PRINTZESICA TA, LIDIUTA![PUP]

ella (ivona)
matei (kachi)
[red]iana[/red] (corahope)

Liliana, ce daca Adam mananca la 2 h? Zi mersi ca mananca. Eva sta f. putin la san, nici nu stiu cat inghite si ziua nu imi prea cere. In plus, daca aude ceva se opreste si intoarce capul. Noaptea ce mai reusesc sa ii dau.
Consider ca daca sunt omologate scaunele sunt OK. Eu as vrea mai mult pt a putea lua masina singura in week-end sa merg cu fata unde vreau fara sa imi omor picioarele sau sa fiu stresata ca e aglomerat autobuzul.
O gama larga de modele au la Carrefour insa nu intreba de detalii tehnice angajatele ca nu au habar. Partea buna e ca il poti studia in voie.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

lilishor - multumesc mult de tot pt ajutor, ma apuc sa dau telefoane sa vad daca o primesc undeva. ea e din targu -mures, nu are domiciuliul in buc, nu are nici macar buletin, iar emanuel nu are certificat de nastere. a fost o perioada in care imi zicea ca il duce la centru, dar a renuntat fiindca ii dadeau doar 100ml de lapte la 3 ore si copilul plangea de foame toata ziua. in plus, ea le-a zis ca ii pune pampers nr 3 si ei i-au pus 2 si a facut copilul rana vie intre picioare. oricum sun si sper sa rezolv ceva. cu carutul ii rezolva megbeng

marina - maine avem controlul de 5 luni la ora 12,00, deci nu putem iesi dimineata ca la 10 e masa si nu apucam. dar iesim diseara si maine seara si poimaine dimineata.

liuda - esti o scumpa, dar cum zieai si tu, deja din ce da megbeng, marina, ce le-am dat si eu si cred ca se mai aduna si de la alte fete din Buc copilul incropeste ce are nevoie. a avut si cadita, dar i-au furat-o!

Ma ofitica rau de tot sa nu ii ajuta statul pe astia, nu sa le dea bani, ci lapte si pampersi. ATAT! protectia copilului e o gluma proasta!

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Hello fetele,

ca tot vorbeati de scaune, ma bag si eu sa raspund - noi am luat cadou pt nasi la botez un scaun de la Cam, care e si acum la oferta pe bebelusultau cred, cu 2,5 mil. e 0-18 si sunt f multumiti de el. scaunele 9-36 sunt pt copii mai mari si de obicei n-au curele proprii, si se leaga cu centura masinii - exclus pt Adam. Asa ceva am pt Taisia de la Graco dar ala nu se poate folosi nici macar pt un bb de 6-7 luni. deci tot 0-18 e varianta convenabila si il puteti folosi lejer pana pe la 3-4 ani.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Aoleu...!Se schimba situatia...Nu e din Bucuresti,nu are buletin,copilu nu are certificat!!!
Sa dea D-zeu sa o puteti ajuta cumva,se reduc sansele pt un centru daca nu are nici macar actele de baja.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

am vorbit deja la worl vision si ma suna sa imi spuna ce se poate face. culmea stiti care este?! e o problema ca copilul are tata si tatal nu e abuziv! oricum au fost super draguti si ma spera sa gaseasca o rezolvare. pup lilica inca o data!

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Laura, acum citeam despre Emanuel - sa caut sa vad ce am pe aici, se gaseste ceva mai mult ca sigur. Dar e clar ca ei au nevoie de ajutor pe termen lung. Sunt fundatii care se ocupa cu asa ceva, dar e ff greu atata timp cat nu au acte. De ce nu-i fac copilului cerficat de nastere macar? Are dr de fam? Ma indoiesc, fara certificat...il vaccineaza etc etc...Era pe despre copii la un moment dat la mica publicitate parca un anunt al unei fundatii care vindea lucruri facute de mame - un fel de centru maternal. Poate ei ar putea sa o ajute...

Daca strangeti lucruri si ajungeti si prin Dr Taberei dati un semn si caut si eu ce mai am prin casa.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am trecut pe la ei cu niste maruntisuri..diseara cand vine sotul le duc si caruciorul..lili, cred ca era mai complicat sa trimiti tu de la constanta.

claudia zice ca ar avea nevoie de o cadita pentru bebe...pampersi (nr 3)..in rest nu prea zice, nu cere, nu se agata de tine sa iti tot ceara cate ceva..m-a emotionat cand a povestit ca si-au botezat baietelul..ca au strans niste bani pentru botez.

sa stiti ca nu strica nici ceva hainute pentru mami si tati..ea e micuta si slabuta..pentru el tricouri "L" cred ca vin bine...

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

meg si laura - eu aveam un carut in plus si il pandesc pe fratele meu care "ameninta" cu o vizita la plaja WE asta. Dar poate din ce mai gasesc eu (tre sa gasesc ceva) va sunt de folos cu ceva. Eu initial am vrut sa dau tot de la copii la un centru maternal la noi in oras, insa s-a desfiintat pentru parinti nu stiu ce pot, ca deja am facut pachete la altii, dar nu uit de ei. Macar de s-ar rezolva cu ceva mai stabil si pe termen lung!

am lipsit ca mi se luase netul si eu fuga dupa el ...la nani!

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

lili, si al meu carucior tot in plus e, pentru ca e prea mare pentru masinuta noastra.ia sa citesc din urma..nu au acte? nu au certificat de nastere pentru bebe? pai nu a nascut in maternitate?ooooof

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

gio - multumesc mult de lamuriri cu privire la scaunul de masina. In principiu as vrea sa gasesc ceva pentru 0-18 kg, pozitii reglabile, 5 puncte de prindere, cu pernute de sprijin pt bb la spate si cap, daca mai e si omologat e si mai bine.

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput