Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 4
rali spune:
Laura- cand ai spus ca ne vei scrie un mesaj...sa stii ca m-am gandit la Emanuel... e trist ca in loc sa ii ajute cei de la primarie ii ameninta... poate daca merg la protectia copilului vor gasi mai mult ajutor mai ales ca acum au o locuinta... eu am o verisoara care a nascut la 15 ani si cei de la protectia copilului ii dau lunar pampersi si diverse chestii (la ea situatia e alta pentru ca sta cu parintii)... cu siguranta vor gasi un sprijin acolo...
Imi pare rau ca nu stau mai aproape....
Marinar-ai fetita descurcareata :))
(31.01.2007)
marinar spune:
laura am facut un pachetel cu ceva hainute, un bibe si cativa pampersi. poate ne vedem maine de dimineata?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
rali spune:
un banc:
Dialog la Oficiul pentru Plasarea Fortei de munca:
- Buna ziua, vreau si eu un loc de munca.
- Avem ceva foarte bine platit, dar e mult de lucru.
- Nu, multumesc. Daca am bani, ii dau pe bautura.
- Atunci, avem un loc in care nu prea aveti de munca, dar e prost platit.
- Nu, pentru ca, daca am timp, fac rost de bani si ii dau pe bautura. Nu aveti ceva unde sa muncesc toata ziua si sa fiu prost platit ?
- Imi pare rau, dar nu aveti studii superioare!
(31.01.2007)
ylilimic spune:
rali - ma incumet sa spun ca Protectia Copilului nu e o solutie, astia vin si-l iau ca nu au parintii conditii, plus ca mama e minora; urmaresc cateodata emisiunea 9595 si de acolo stiu. Insa exista Laura niste locuri gen "mama si copilul" sau centre maternale, unde e primita fata cu bb, ea fiind oarecum obligata sa faca treaba acolo la centru (curat in centru, ajutor la bucatarie, sta cu alti copii cadn mamele au treaba). Am vazut mame in situatii mai mult sau mai putin asemanatore/grele si care nu lasau centru pentru "acasa" cu parintii...cauta pe net, ma interesez si eu, ca tot sunt calare pe fir azi.
am niste draci de nu mai pot! Nu am fost afara cu ei, ca nu a vrut d-rul Matei, tocmai bine ziceam ca faca curat si de unde apa? ok, stau linistita...pana cand se face 1, trimit copilul la nani, iar el se kk in pantaloni apoi in loc sa ma anunte, numara masinile pe geam si topaia de zor bang] cand l-am gasit eu, kk ajunsese pana la glezne, deja uscat pe craci! L-am aruncat in cada cu gandul sa-l spal...cu care apa?????? cu cana, dintr-un bidon de 5 litri lasat la intamplare pe balcon (servetelele nu faceau fata dezastrului). sa mai ziceti ca diversificarea e grea...nici nu stiti cate mai sunt...
laura - cat ziceai ca are Emanuel? si unde il spala, sau curata cat de cat copilul? nu stiu daca se incumeta cineva cu transportul, dar i-as dona un carut, landou+ sport...Mai da-ne relatii...
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
ylilimic spune:
laura - uite ce am gasit www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=60" target="_blank">centru de plasament maternal sect 6
www.worldvision.ro/rom/index.php?id=105" target="_blank">world vision
www.provita.ro/content/view/355/57/" target="_blank">si in sect 3 e o sansa
www.primarie6.ro/InstitutiiSubordonate.aspx?Id=2" target="_blank">si iar primaria sect 6
o sa mai incerc, si ma gandesc cum te-as mai putea ajuta
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
puiut85j spune:
Buna dragi mamici.
Chiar daca scriu mai rar,eu va citesc zilnic,am vazut toti bb-ii cu parintii lor in pozici,ce mai..sunt adorabili puiutii.
Despre scutece:eu folosesc pampers si sunt multumita.Despre scaun auto pt bb-i,citesc si eu parerile voastre si mai mult sunt bagata in ceata...vedem noi pana la urma.
La mare si noi mergem si luam si bebelina cu noi si ne facem programul dupa ea,asta e.
As dori si eu sa pun poze,filmulete,dar nu ma descurc deloc, desi am incercat,soata nu ma ajuta imi tot spune:las ca maine...
Citesc si ma mai amuz si eu de cum va faceti voi probleme din orice.La prima fetita ,cum mi se parea ceva dubios,cum fugeam la pediatra.Eram tare fricoasa.Acum numai la vaccinuri si atat,e totul in regula,multumim D-lui,nu am avut probleme de nici un fel.Creste si se dezvolta normal.
Va pup si va admir.
elena
puiut85j spune:
Revin pt.acel copilas Emanuel.
La Galati exista un centru pt mame si copii aflati in dificultate.Chiar am botezat unei fete de 17 ani in acel centru,aveau conditii optime,si i-au tinut pana sa gasit o rezolvare cu locuinta,in nici un caz sa-i ia copilul,mai ales ca si-l doreste.
Nu se poate ca in Bucuresti sa nu existe un astfel de centru si sa nu poata fi ajutata.
Sper sa-i puteti oferi informatiile necesare.
elena
Maryela spune:
[quote]Originally posted by rali
Maryela- s-a ars pastranacul?[quote]
S-a ars Rali si pastarnacul dar mai grav am ars oala...
Laura eu am vreo 2 cutii de Bebelac si mai vad eu ce mai gasec( pampers, ceva de imbracat). In ce zona stai?
Cred insa ca ar fi doar o solutie de moment, adica i-ar trebui un aranjament pe o perioada mai lunga de timp, intr-un centru, undeva.
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
megbeng spune:
tzuchi, matei accepta bibe cu lapte muls>congelat>decongelat>incalzit..io stiu daca tetina are vreun gust? eu ii au lapticu in bibe si tetina proaspat sterilizate
meg,dematei(9.02.2007)