Cluj rulz! - 71
Raspunsuri - Pagina 7

roxana1974 spune:
Cristiana, mda, ce sa zic, peste tot dam de uscaturi, personal... eu tot prefer sa-mi tin naivitatea si sa am o parere buna despre oameni, in general...
Bafta cu pitica sambata si sa faci mult lapte, sa poti sa-l tii!!!
Stanca, n-am comis-o pt mine ci pt Serban sunt reduceri de 50% si la Outwear, inclusiv la ceva hainite de copii! Am luat niste chestii faine si de calitate: chilotei cu maieu, ciorapi lungi (de toamna-iarna), sosete...
pe curand,
Roxa

codruta_grg spune:
suntem bine
Olim, la multi ani!!!!!!!!!!! Esti in Cluj?
Roxana, unde sunt magazinele astea? Eu nici n-am auzit de ele.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi

anky spune:
OLIM ,sa fi iubita si fericita
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"

baby-boom spune:
Hello.....cine ma mai tine minte???....glumesc, glumesc, dar faza cu samburele de adevar totusi se aplica, bineinteles, ca in toate cazurile...
...noi-destul de ok, doar ca se resimte ultima suta de metri pe care ma zbat din rasputeri, asa ca astept sa treaca saptamana asta si sa-mi fac program doar cu Elise, 3 luni pline...
Vroiam sa va intreb daca nu cumva aveti o piscina de copii, nu foarte mare, doar sa fie mai inalta ca astea doua care le avem noi acasa si care nu sunt adanci decat de o palma....noi am luat acum 2 ani cand am fost la Savona una foarte mare, dar a ramas la matusa lui mihai, nemaiavand loc pentru ea si inapoi...as avea nevoie de asa ceva pentru showul de semestrul asta, cu titlu de imprumut si cu una de-a noastra(trimit poza la cerere)la schimb, pentru 4 zile, cum a mea a fost refuzata...0724765402 e nr. meu, de cand cu telefonul pierdut la sarbatorile de iarna...so, astept un semn daca cineva e in masura sa m-ajute cu treaba asta! Mersi mult!
Pup piticii si piticile...si mamicile...
Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)
" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

carrie spune:
va rog sa va rugati pentru Sonia
aici e subiectul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102542&whichpage=1
kay e prietena noastra de la mamici de mai-iunie , am fost toata sarcina impreuna, e cumplit ce i se intampla si maine ar trebui sa o aduca pe micuta la Cluj.
Doamne ajuta!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

mariana tache spune:
Buna seara.
Cristiana, tare trista poveste; imi pare rau pt mamica Kay; m-am oferit si eu sa ajut in caz de nevoie. Doamne ajuta!
Si eu am fost ieri la Flo&Jo si mi-am cumparat 3 bluze si o fusta, iar la mama o bluza si o fusta. Eu zic ca asa la reducere merita din plin cumparate ca-s tare faine; vorba Stancai: iti refaci garderoba cu un drum de flo&jo .
Si mi-as fi mai luat cateva, dar m-am abtinut
Roxana, waw! nu ma asteptam sa te abtii; ai fost tare la faza asta; magazinul ala de copii unde este?
sa ai distractie placuta la mare, tu nebuno! trebuie sa te sun
Erika, multumesc pt PM . Sa aveti vacanta placuta, ca o meritati din plin!
Raluca, ma bucur sa aud ca munciti la proiectul bebe2; bravo; sa va iasa cat mai repede!
Florina, eu nu am nimic in sensul exprimat; auzi, dar tu nu ai cumva un fotoliu gonflabil portocaliu, pt copii? Si eu am ceva ce cred ca te-ar interesa: o geanta de voiaj
; ce zici? oare reusim sa ne vedem candva sa ne inmanam propretatile?
Oana, toata gasca ti-a urat de revenire; vezi sa nu ne dezamagesti !
Sa aveti somn usor!
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

arleena spune:
am revenit la cluj.....e cam nasol cu acomodarea.....alex tot agatat de usa sta, sa iasa afara....na, ce sa fac daca stam la bloc
.
erica imi pare ca nu am reusit sa-ti iau sandalutele ca ne-am intors seara di era inchis. concediu placut!
Olim sarcina usoara si bebic sanatos....cred ca asta iti doresti in primul rand!
pana cand mai e reducerea la Flo&JO???? si io vreau.....
va invit la zoo : http://video.google.com/videoplay?docid=-5241970698074966382 de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

nana_sim spune:
Plec la Sinaia la un curs (sper ca de data asta sa nu se mai amane)asa ca motivati absenta pana luni!
nu am timp sa merg la Flo&Jo.

RAMONELLA spune:
Salutare fetelor!!!!
Olim e bine,azi si ieri a avut licenta,a fost ocupata cu invatatul si cu amenajarea apartamentului.Burtica e bine,maine merge la ecograf,poate o sa-i spuna ce este.A zis ca dupa ce termina cu toata nebunia,o sa intre pe forum,ca ii e dor de voi.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel20+
Beatrice Alessia

asi spune:
Waw Florina chiar ca era sa nu ne mai aducem aminte la cat de rar vii.Mai zi-ne ceva despre voi.Eu nu am piscina gonflabila, imi pare rau.
Roxa chiar ca esti tare!
Simona sa ai drum bun spre Sinaia si te asteptam cu aer curat de munte.Poti sa mergi la Brasov la Flo& jo.
Simona reducerile sunt saptamana asta .Bine ati revenit!
Ramonella multumim de vestile despre Olim.
Erika vacanta placuta!
Eu am facut cumparaturi la flo 3 zile.Cred ca ma opresc aici desi e foarte greu.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.