Cluj rulz! - 71

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ciao gagici!

Oana sper sa te tina cu scrisul.

Simona ori la un suc si bere ori la claca poti conta pe mine

Ioana ce frumos te-au asteptat baietii.Asa mai ca ti-e drag sa pleci de acasa.Felicitari pentru kg pierdute.Cat mai ai de stat.

Raluca felicitari pentru lucrare.Succes la licenta.

Fetelor saptamana asta sunt reduceri 50% la Flo&jo la toate produsele.
Merita sa dati o raita.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

LA MULTI ANI, Olim!!!
Mariana, acasa netul nu mai merge, asa ca doar astazi am citit ce ai scris; eu am avut-o in vizita pe prietena mea cea mai buna de la Bucuresti si am profitat la maxim; ramane pe duminica viitoare?
Carrie, cred ca este minunat cu cele 2 fete... abia astept sa le cunosc si eu
Asi, merci de informatie.. nu cred ca am puterea sa ma tarai pana acolo, plus ca ma deprim ca nu intra nimic pe cele 84 de kile detinute
Romana, ce bine ca ne-ai scris; abia astept sa te revad
Eu sint atata de prinsa la munca, rinita alergica imi da de cap, Luca e agitat tare..... arat ca naiba, sint ca un balon... e clar.. trebuie sa fac ceva
Intre 14-18 iulie vom fi la Bucuresti... zburam catre capitala.. sper sa ii placa si lui Luca.
O saptamana frumoasa si
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara, tuturor!

Yagmur, adevarul este ca si noi am avut "treaba" cu prietenii nostrii si nicicum n-am fi ajuns in parc; daca era ceva te sunam; bine ca n-au intrat zilele in sac . Musai trebuie sa ne ducem planul la bun sfarsit!

Simona, pe CD e cel mai bine, caci sunt multe de pus pe net si le vreau la rezolutie buna; dau si eu mai departe la interesati .

Cristiana, ma bucur ca sunteti bine cu totii si ca nu aveti probleme mari cu gelozia; sunteti norocosi.

Raluca sa te bucuri de lipsa Stefaniei; sa te relaxezi si sa-i faci un fratior la printzesa

Stanca, multam pt pontul cu Flo&Jo! Excelente preturi si lucruri.

Nu cred ca v-am spus asta: pe 7 iulie avem intalnire de 10 ani de la terminarea liceului. Sunt f incantata si emotionata; abia astept!

Noapte buna!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Mariana ce fain ca aveti intalnire.Cred ca va fi tare emotionant.

Simona si eu sunt interesata de cd

Yagmur poti incerca la flo ca au marimi pentru femei normale nu doar pentru xs.Azi vreau si eu sa dau o raita ca am nevoie de niste pantaloni de vara si au chestii super.

Roxa ce mai zici?

Peste 3 saptamani suntem la mare.Abia astept.Azi a plecat Roxa mica la mare.Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ioiii Stanca, ce-mi faci? ma duc la Flo&Jo si daca o comit??? ca nu mai am bani de cheltuit pe haine! Ma omoara Nasty!

Maine plec la mareeee cu banca! Stau pana Duminica dimineata!
Simo
Mariana, ce mai zici?
Oana, ma bucur ca ai revenit!
Gagici, hai s-o punem pe bune de o intalneala saptamana viitoare!!!

mai pove, sunt prea varza cu treaba si nu mai pot sta!
Roxa

Mergi la inceput

Roxa sunt sigura ca o vei comite.Ca sa te scoti cu Nasty iti recomand un "la revedere" mai special.
Fain ca mergi la mare.Distractie faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor

sper sa iasa intalneala de sapt. viitoare...eu, sigur , voi lipsi "motivat" adik voi fi in Croatia pe malul marii ...DD ajuta ...planuiesc vacanta asta de mult timp si am nevoie de o pauza

Mariana iti trimit PM cu nr. mobil, sanatate la copilasi

Olim sper ca totul este in regula cu voi??? si LA MULTI ANI!

musai sa va zic ca si Norbert a avut serbare sambata dimineata (s-a tinut pe terasa la Chios) ,a fost norisor alb si , din fericire, a colaborat -a dansat si cantat--m-am mai bagat si io prin dans cand a fost nevoie ...apoi am plecat la maica-mea in Satu-Mare si duminica ne-am rasfatat cu o baie termala la Tasnad

arleena oare ati venit de la Oradea? oare avem sandale pana vineri?

va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Dragele mele, voi incerca sa fiu ff scurta... Mi-e dor de un mom. de relax, dar o veni si vremea mea

Tin sa va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine, sa va invidiez pe cele care mergeti la mare, sa va doresc sejururi minunate, iar la cele cu cumparaturile, buget cat mai mare!!

Erika, neaparat sa vii cu impresii frumoase din Croatia, iar apoi sa dai si aici detalii, ca si pe noi ne bate gandu'

Mariana, intalnirea cu cred ca va fi tare emotionata, dar suuper faina!! Sa va simtiti bine si sa va distrati. In ce priveste planul spus de tine, se munceste din greu... cine stie..

Cristina, am vb cu nenea dr., ne vedem maine la cabinet la ora 2 pt. detalii si un diagnostic... zice azi "o sa vedem sa gasim o boala grava"...pe ambulator... e mortal si suuperfain omu. (poate ne vedem acolo??)

Va pup pe toate, sa ne reauzim cu bine!!

p.s. azi sunt in forma buna... am fost la facultate sa-mi depun dosarul, lucrarea, actele... e o senzatie faina, abia astept sa se gate tot.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

aaaa si sa nu uit: Pe unde umblii Olim draga?? Da un semn, sa stim ca esti bine, sanatoasa si ca te bucuri de burticutza!! Un sincer si intarziat La Multi Ani!! Sa fii fericita si sanatoasa, sa iti indeplinesti marile ganduri, mereu!!

... acum kiar plec la treaba, va pup again.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

no io tac si fac adica am comis-o la Flo &Jo, mi-am luat niste pantaloni draguti subtiri, o fusta si o bluza is tare happy de ele!!Stanca pt pont!

Roxa, iuiii ce fain ca mergi la mare!distractie faina sa ai!

eu am fost azi pe la job sa fiu evaluata si-s cam indispusa, am constatat ca oameni cu care m-am purtat super ok se ocupa sa mi-o ...biip pe la spate de cand sunt in maternitate.is tare dezamagita da nu ma las!

ma laudam ieri cu copil suuper cuminte si linistit, azi am avut agitatie si criza de colici.dar cred ca e a 3-a de cand e deci nu ne plangem .

Erika concediu placut si sa aveti grija de voi!

Mariana super ca aveti intalnire, e asa de emotionant.noi mergem sambata la nunta la Napoca si ma chinui sa imbuteliez niste laptic sa nu vin tot la 2-3 ore acasa

pupicei

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput