Clubul moldovencelor de peste Prut (46)
Raspunsuri - Pagina 5

Balbina spune:
Valeleu de ploua in Bucuresti, cu galeata! Si deja de aproape o ora.
Rodica, deci azi ai pupat 40 de saptamini. Si ce viata de rai ai, savureaza ultimele zile, hehe.
Tanya, chiar, ce faceti cu Chris dupa 1 iulie, il duceti la tara?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

alincic spune:
Hai ca si la noi spre seara iar ploua,
dar si tuna de se pare ca crapa cerul,......
Rodica,ce soacra buna ai,si a mea e buna dar n-o pot chema aici sa mai stea si ea un pic cu copiii.
Uf,ma duc sa astern covoarele la loc,ca mai nu mi le-a spalat ploaia inca o data
am plecat

oxy spune:
Salutare moldovence
inca nu m-am gandit exact ce sa fac cu Chris dupa 1 iulie,totusi mai mult cred ca o sa-l ducem la bunici,ca si acolo ii place,are prieteni.La fel de bine asi putea sa-l tinem cu noi in Bucuresti,eu lucrand de acasa n-ar fi o mare problema,cu toate ca stiu ca mare treaba nu pot sa fac lucrand si avand grija de el in acelasi timp,ei mai vedem pana atunci totusi mi-ar fi greu sa nu-l vad o perioada si sa nu il stiu langa noi
spre sfarsitul lui iulie vrem sa mergem in Roma la sora mea,atunci o sa fie o petrecere in famile,fac botezul nepotelului meu,asa ca tre sa fim la datorie,dar cred ca o sa mergem doar eu cu Chris,ca tati tre sa-si onoreze aici datoria de servici
am vazut pozele,foarte mult imi plac,chiar ma relaxez privindu-le

alincic spune:
Salut Moldova si Romania.
La noi s-a spart cerul dis de dimineata ,am asa o stare de nostalgie,copiii se joaca linistiti in camera.Imi vine sa iau o carte si sa citesc in voie.Dar ma asteapta mult dorita bucatarie
Oxi,si eu primesc placere privind pozele,imi place sa ma delectez cu ele
Alina,mersi de link,chiar voi incerca si eu.Dar cum fierbi tu orezul?Eu il fierb in doua ape,si se primeste mai rasipciatii(nu-mi vine in romina).Ai tu vre-un secret anume?
Acuma ma duc sa fac o zeama si niste ministerschie.
Hai si voi pe aici,ca am ajuns tocmai la pagina 3 din subiecte
O zi buna si un sfirsit de saptamina cit mai bun.

Davina spune:
Fetelor trimiteti un pic de ploaie si la noi ,mie imi place cind ploua sa stau cu un ceai si o carte in mina.
Rodica ce soacra buna ai ,zic si eu sa savurezi mai mult acum ca dupa stii tu cum e .
Alina uite aici cum se preparawww.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9822&st=0&p=174575#entry174575" target="_blank">orezul de sushi,trebuie sa fie lipicios.Mie mi se pare sanatoasa mincarea asta a japonezilor.Da Mariana de ce nu mai intra sau e ocupata cu serviciul ?
Tania eu cred ca bunicii vor fi incintati sa-l aiba pe Chris la ei si tu vei avea mai mult timp sa te pregatesti pentru marea intilnire cu familia in Italia.Vreau multe poze :-)De-ar fi Md mai aproape as lasa-o si eu pe Deanna la mama macar pe vreo 2 saptamini .
Alinka cum a fost intilnirea la doctor ?
Pupici si un we placut la toate si multa sanatate .Si pentru tatici un Happy father's day.

Davina spune:
Alina am uitat sa zic ca foile pentru sushi se numesc nori.Ai terminat curatenia generala ?
Nati tot vroiam sa te intreb in ce ai copt blatul de la tortul cu tzitze ?cum ti-au esit rotunde ?sorry de intrebare daca ai scris in subiectul tau ma duc sa citesc acolo.

Balbina spune:
Alina, pentru tortul ala am facut un blat dreptunghiular. Din el am taiat o latura, pe care am taiat-o cubulete. Le-am amestecat cu crema si am umplut doua jumatati dintr-o minge mica de-a lui Vlad, sacrificata in acest scop. Am tapetat jumatatile de minge cu film alimentar in prealabil. Dupa ce am tinut la rece, am rasturnat peste 2 cartonase, ca se fie mai usor de manevrat. Apoi am uns fiecare "sin" cu crema ganache si am acoperit cu fondant. Apoi le-am pus pe tort. Mi s-a parut simpla operatiunea. Te pregatesti de father's day?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

LiliaToma spune:
Sal
Ce frumos ca exista pe undeva si ziua Taticilor. Aici nu este si tare mai sufera barbatii de cand nu mai e ziua Armatei
Alina, costumasul ala rosu, e de fapt costumul meu de baie de cand eram tanara, slaba si frumoasa . Acuma nu ma mai incape. L-am strans mai tare la spate ca Amelia tot vroia sutien ca la mami, asa ca am gasit solutia.
Tania, felicitari pentru Chris ca s-a prezentat frumos la gradi. Te cred ca e greu sa il duci ptr o perioada mai lunga. Si mie mi-ar fi greu, dar daca nu ai ce face..
Alincic, esti o harnicuta. Zeama? mmm, tare bun. E si o idee buna de mancare. Poate fac si eu in we.
Rodica, pozeeee, pozeee
Mariana, mai ai timp sa respiri?
Fetele din Moldova a dat caldura cea mare peste voi si va topiti? nu mai aveti putere sa scrieti pe aici?
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Davina spune:
wow Nati ce inventiva esti ,sinii sint asa rotunzi ca ma gindeam ca i-ai copt in vre-un vas.Vreau sa fac un tort de ziua tatilor si caut si eu calea mai simpla .Fondant n-am in casa numai frisca si unt .Ma gindeam la tort mashina dar nu stiu daca ajung azi la magazin sa-mi iau tava ca la Alina.
Mersi de explicatii

Balbina spune:
Alina, poti orna doar cu frisca, nu e neaparat cu fondant. Doar ca n-o sa iasa sinii perfect netezi, ca la fotomodel.
Pentru masinuta nu-ti trebe forma, eu n-am forma, dar am facut pina acum 2 masinute. Uite aici o schema dupa care m-am condus eu. Vreau sa fac si de ziua lui Vlad o masinuta, sa-i dau la cresa. Asa mi-a cerut sarbatoritul, un tort masinuta.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze