Clubul moldovencelor de peste Prut (46)
Raspunsuri - Pagina 5
Balbina spune:
Valeleu de ploua in Bucuresti, cu galeata! Si deja de aproape o ora. 
Rodica, deci azi ai pupat 40 de saptamini.
Si ce viata de rai ai, savureaza ultimele zile, hehe. ![]()
Tanya, chiar, ce faceti cu Chris dupa 1 iulie, il duceti la tara?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
alincic spune:
Hai ca si la noi spre seara iar ploua
,
dar si tuna de se pare ca crapa cerul,......
Rodica,ce soacra buna ai,si a mea e buna dar n-o pot chema aici sa mai stea si ea un pic cu copiii.
Uf,ma duc sa astern covoarele la loc,ca mai nu mi le-a spalat ploaia inca o data![]()
am plecat
oxy spune:
Salutare moldovence
inca nu m-am gandit exact ce sa fac cu Chris dupa 1 iulie,totusi mai mult cred ca o sa-l ducem la bunici,ca si acolo ii place,are prieteni.La fel de bine asi putea sa-l tinem cu noi in Bucuresti,eu lucrand de acasa n-ar fi o mare problema,cu toate ca stiu ca mare treaba nu pot sa fac lucrand si avand grija de el in acelasi timp,ei mai vedem pana atunci
totusi mi-ar fi greu sa nu-l vad o perioada si sa nu il stiu langa noi![]()
spre sfarsitul lui iulie vrem sa mergem in Roma la sora mea,atunci o sa fie o petrecere in famile,fac botezul nepotelului meu,asa ca tre sa fim la datorie
,dar cred ca o sa mergem doar eu cu Chris,ca tati tre sa-si onoreze aici datoria de servici![]()
am vazut pozele,foarte mult imi plac,chiar ma relaxez privindu-le![]()
alincic spune:
Salut Moldova si Romania.
La noi s-a spart cerul dis de dimineata
,am asa o stare de nostalgie,copiii se joaca linistiti in camera.Imi vine sa iau o carte si sa citesc in voie.Dar ma asteapta mult dorita bucatarie![]()
Oxi,si eu primesc placere privind pozele,imi place sa ma delectez cu ele![]()
Alina,mersi de link,chiar voi incerca si eu.Dar cum fierbi tu orezul?Eu il fierb in doua ape,si se primeste mai rasipciatii(nu-mi vine in romina).Ai tu vre-un secret anume?![]()
Acuma ma duc sa fac o zeama si niste ministerschie.
Hai si voi pe aici,ca am ajuns tocmai la pagina 3 din subiecte
O zi buna si un sfirsit de saptamina cit mai bun.
Davina spune:
Fetelor trimiteti un pic de ploaie si la noi ,mie imi place cind ploua sa stau cu un ceai si o carte in mina.
Rodica ce soacra buna ai ,zic si eu sa savurezi mai mult acum ca dupa stii tu cum e .
Alina uite aici cum se preparawww.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9822&st=0&p=174575#entry174575" target="_blank">orezul de sushi,trebuie sa fie lipicios.Mie mi se pare sanatoasa mincarea asta a japonezilor.Da Mariana de ce nu mai intra sau e ocupata cu serviciul ?
Tania eu cred ca bunicii vor fi incintati sa-l aiba pe Chris la ei si tu vei avea mai mult timp sa te pregatesti pentru marea intilnire cu familia in Italia.Vreau multe poze :-)De-ar fi Md mai aproape as lasa-o si eu pe Deanna la mama macar pe vreo 2 saptamini .
Alinka cum a fost intilnirea la doctor ?
Pupici si un we placut la toate si multa sanatate .Si pentru tatici un Happy father's day.
Davina spune:
Alina am uitat sa zic ca foile pentru sushi se numesc nori.Ai terminat curatenia generala ?
Nati tot vroiam sa te intreb in ce ai copt blatul de la tortul cu tzitze ?cum ti-au esit rotunde ?sorry de intrebare daca ai scris in subiectul tau ma duc sa citesc acolo.
Balbina spune:
Alina, pentru tortul ala am facut un blat dreptunghiular. Din el am taiat o latura, pe care am taiat-o cubulete. Le-am amestecat cu crema si am umplut doua jumatati dintr-o minge mica de-a lui Vlad, sacrificata in acest scop.
Am tapetat jumatatile de minge cu film alimentar in prealabil. Dupa ce am tinut la rece, am rasturnat peste 2 cartonase, ca se fie mai usor de manevrat. Apoi am uns fiecare "sin" cu crema ganache si am acoperit cu fondant. Apoi le-am pus pe tort. Mi s-a parut simpla operatiunea. Te pregatesti de father's day? ![]()
![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
LiliaToma spune:
Sal
Ce frumos ca exista pe undeva si ziua Taticilor. Aici nu este si tare mai sufera barbatii de cand nu mai e ziua Armatei ![]()
Alina, costumasul ala rosu, e de fapt costumul meu de baie de cand eram tanara, slaba si frumoasa
. Acuma nu ma mai incape. L-am strans mai tare la spate ca Amelia tot vroia sutien ca la mami, asa ca am gasit solutia.
Tania, felicitari pentru Chris ca s-a prezentat frumos la gradi. Te cred ca e greu sa il duci ptr o perioada mai lunga. Si mie mi-ar fi greu, dar daca nu ai ce face..
Alincic, esti o harnicuta. Zeama? mmm, tare bun. E si o idee buna de mancare. Poate fac si eu in we.
Rodica, pozeeee, pozeee ![]()
Mariana, mai ai timp sa respiri?
Fetele din Moldova a dat caldura cea mare peste voi si va topiti? nu mai aveti putere sa scrieti pe aici?
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Davina spune:
wow Nati ce inventiva esti ,sinii sint asa rotunzi ca ma gindeam ca i-ai copt in vre-un vas.Vreau sa fac un tort de ziua tatilor si caut si eu calea mai simpla .Fondant n-am in casa numai frisca si unt .Ma gindeam la tort mashina dar nu stiu daca ajung azi la magazin sa-mi iau tava ca la Alina.
Mersi de explicatii 
Balbina spune:
Alina, poti orna doar cu frisca, nu e neaparat cu fondant. Doar ca n-o sa iasa sinii perfect netezi, ca la fotomodel. ![]()
Pentru masinuta nu-ti trebe forma, eu n-am forma, dar am facut pina acum 2 masinute.
Uite aici o schema dupa care m-am condus eu. Vreau sa fac si de ziua lui Vlad o masinuta, sa-i dau la cresa. Asa mi-a cerut sarbatoritul, un tort masinuta. 
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze