Clubul moldovencelor de peste Prut (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Iaca si noi la orizont,
Alina,mersi de linkuri,pina acuma am stat pe culinar de nu mai puteam iesi de acolo.Curatenia am terminat-o de ieri,dar nu stiu pe cit timp va tine.
Mariana e cam super ocupata,dar sper pe saptamina viitoare sa fie mai libera un pic.
Lilia,acus caut si eu pozele voastre sa le vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julya spune:

'Neata si un weekend placut! noi suntem raciti, cu nopti albe in palmarez, dar sper sa ne revenim zilele astea si sa recuperez din ce ati scris...
va pup! numai bine!

Alina, cu intaziere "La multi anisori!" pentru Samuel! Mult noroc in viata si sanatate!

Iulia si puiutul Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Iulia, multa sanatate voua! Cum de ati reusit sa raciti, e frig acolo la voi?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julya spune:

multumesc Natalia de urari, speram sa scapam repede ca mi-e dor de pui nastrusnic...
e cam racoare si ploua pe aici, sunt in jur de 13 grade...in schimb saptamana trecuta a fost una foarte frumoasa, probabil asa am racit, ne-a pacalit fluctuatia de temperatura, plus umiditatea foarte ridicata...desi ne straduim sa avem grija uite ca tot o patim

Iulia si puiutul Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

julya, multa sanatate voua. Ce racoare e pe la voi pe-acolo.
Alina, ai facut tzatzele?
alincic, am preluat ideea de la tine si am facut o zeama din cocos de la mama. Doar ca nu am avut timp si am pus niste taitei cumparati. Inca putin si ar fi iesit ca la mama acasa.
Am in plan niste chiperi umpluti. Sa vedem cand reusesc si daca apuc sa fac.
Sa aveti o duminica frumoasa.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Iulia, chiar ca e frigut, aici e o arsitaaaa! Aveti grija de voi.

Eu de mincare nu stiu inca ce sa fac, mi-e o leeneee. Mai ales ca marti vrem sa plecam la mare, numai gindul la asta imi sta, nu la facut mincare.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

bine v-am agsit!!!
wow Nataly,la mareee,ce bine de voi,mergeti cu masina voastra? pe cate zile? Vladut acum e mai mare,o sa perceapa altfel distracia la plaja si in apa.
Iulya multa sanatate puiutului tau,chiar e destul de rece la voi pt.aceasta perioada.
Davina cred ca sotul ar mai tare incantat de un tort cu o pereche de sani,nu? decat de un tort masina,cu toate ca se dau in vant si dupa aceasta
Lilia,mi-ai dat o idee buna,poate incerc si eu chiperi umpluti saptamana asta,mmmm sunt deliciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Sal
Nu-mi vine sa cred ca e asa putina miscare. V-ati topit de caldura?

Tania, nu am mai apucat sa fac chiperii, inca sunt in plan. Asta ptr ca nu prea am avut mancaciosi in casa. Sotul a preferat niste legume pe ici-colo ca cica e prea cald. Amelia a cam avut febra si pofta de mancare deloc. A mancat ft putin. si azi a facut febra, i-am dat un antitermic si acuma doarme.

Si noi vroiam sa plecam la mare, dar cu febra Ameliei mai amanam. Sper sa se faca bine cat mai repede.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

..off, dar ce are sarmanul copil? a racit cumva? de la ce are febra?
sper sa scapati cat mai repede de boala si sa-i revie si pofta de mancare.Si Chris acum de vreo 2-3 zile a inceput sa tuseasca,mai ales seara cand e vremea de culcare,si nu pricep de unde? ii curge si nasul putin, pe caldurile astea mari chiar nu ma asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Salutare la Moldovence.
Eu am uitat data trecuta sa zic Bun Venit Iulia!!!
Sedere cit mai lunga pe la noi.
Nati sa va odihniti bine!Sa ai puteri pentru cumparaturi.
Rodica ce se aude acolo?E mofturoasa bbta?Nu vrea sa faca cunostinta cu tati si surioara?Sau esti deja in drum?
Lilia pupa Amelus de la mine, saracuta, e rau cind ei sunt bolnaviori.
Alinka la tine ce se aude?Nu scrii ca stai la pat asai?Respecti regimul de la medic?Vezi ai grija de junioara.
Noi in we asta chiar neam odihnit, nu mult dar de ajuns, copilu sa saturat de noi, azi dimineata ne flutura din mina asa bucuroasa ca plecam si o lasam sasi faca de cap cu buneii, ca noi asa mai stroga cu dinsa.Drept ca eu nu mam saturat nici de ea nici de sot, dar multumesc si pentru atit, eri toata dupa amiaza am petrecuto in trei, in casa, ca daca eseam afara ne topeam, neam jucat, neam hirjonit toti ca niste copii mici, miam mai revenit cu moralu si de azi iar la lucru.
La casa deja e gata primul etaj, e turnat printre ele si azi tre sa se apuce de peretii de carcas la al doilea etaj.
Cred ca nu mai e mult pin la ridicat si acoperit.Apoi ne oprim o vreme cica e bine sa se aseze, dar nici finante nu prea, asa ca mai stringem acolo pe timp de iarna si la primavara cu noi forte pentru finisare macar etajul unu si o camera doua sus.
Va doresc o saptamina frumoasa!!!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput