Racusori, it's party time!(26)
Raspunsuri - Pagina 13

M&M spune:
OAUUUU!!!! AM zis ca nu mai ajung acasa azi.. ESTE ATAT DE CALD!!! Azi am venit mai devreme acasa, nu am vrut sa intru in operatii ( in salile de operatii sunt aere conditionate care functioneaza pe la 18-19 grade), pentru ca mi-am scos ieri maseaua de minte care ma chinuia de ceva vreme.Bine ca m-au inteles ceilalti doctori.
Deci, cum va spunea afara e super cald. Annes, eu circul cu RATB-ul, iau autobuzul chiar de la capat la Gara de Nord si , pe deasupra , nu e nici foarte aglomerat. Adica majoritatea oamenilor stau pe scaune.
Maine si vineri voi fi de garda, iar sambata dimineata, dupa garda , mergem in Mures, la Bazna....Sa nu ma dati disparuta.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
eu am fost afara dupa papa. te topeste caldura. nush ce or face bietii oameni care au munca de teren sau mai stiu eu ce..
eu 5min am fost afara si...
stiti cumva...exista niste pastile pt chef de munca martea?MirelaV
pupicei pe burticei
Daca gasiti pastilele pt chef de munca martea.....io ma inscriu pt. joi, vineri, sambata si duminica

Miki

Missy spune:
Mai traiti? nu v-ati prelins de la caldura?
eu traiesc azi de dragul zilei de maine. Parintii unei fetite de la gradi i-a invitat pe toti copii de la gradi maine la ei acasa la piscina. a zis ca pot merge si parintii daca vor. asa ca subsemnata, parinte dar totodata cu copil la purtator, deja m-am pregatit. sa scap eu, iubitoare de apa, racusor stiut drept obsedat de apa asemenea ocazie? nici prin gand nu-mi trece. traiasca piscina celor care au si traiasca imensitatea de bazin care sta intr-o cutie la noi in pivnita pentru ca din cauza de santier nu avem unde sa-l desfasuram. mi-a promis omu' meu ca pana sambata face loc pe undeva si avem si noi raiul nostru de apa, daca o fi sa se tina de cuvant, duminca va astept la baie.
ce-o fi Doamne cu mine, numai la apa imi sta gandul 26+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

preda_vicky spune:
, am venit acum la servici
, cu taxiul, pe o arsita imposibila
.
Aseara am plecat pe la 20.30 de la servici si mi s-a facut rau de caldura in autobuz, era si f. aglomerat, si am avut si un acces de panica din cauza asta. Ingrozitor.
Aveam in gand sa stau acasa, dar sefa nu a fost de acord, asa ca m-a chemat de urgenta. Drept urmare, iata-ma!
Va pup si va astept cu inghetata.
http://community.webshots.com/user/viki39

M&M spune:
Vicky, e tare rau cu caldura asta!!! Spor in continuare si sai grija, azi au anuntat cea mai calduroasa zi !!!
Missy, pe caldurile astea si eu ma gandesc la mare, la piscine, dar ma multumesc si cu un dus.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Menna spune:
Deci la capitolul caldura,pot spune si eu ca e dezastru in partea de vest a tarii ...insa eu am noroc,ca sa zic asa, cu aerul conditionat de la birou, iar caldura o resimt pe la 5 cand ies din cladire si atunci ma loveste rau ...
Oricum, pe cand ajung acasa (si eu ca mire) am noroc de o casa racoroasa (oricum,mult mai racoroasa decat ap de bloc) iar seara dupa 7-8 e si mai placut
So ... legat de pastile d'alea.Io ma inscriu pt 5 zile [ luni - marti - miercuri - joi - vineri ] ...in concluzie, ca sa stiti si voi cum e programata bibilica mea, incepand de luni dimineata fac AMR-ul (Au Mai Ramas -pt cine nu stie ) pana vineri SIIIII in plus fata de asta, in fiecare dimineata din zi lucratoare fac amr-ul orelor care au ramas pana se termina programul de lucru
Tare, ha?! ....nush de ce, dar asa epuizata ma simt, incat chefu' de munca cred c-o fi pe undeva prin pod ratacit si numa' nu mai apare
Mna ... io sper ca o sa ne treaca si cu asta
Vicky esti bine acum,nu!? Tare rea sefa asta a ta ...
Cris,io n-am apucat inca sa vaz pozele... dar ma uit,promit! Oricum foarte bine ca te-ai dus sa te destinzi putin ...asta e luna de miere,nu?!
Miki trimite si nite ploi d'alea usoare si racoroase de vara si incoa' ...nu le tine numa' pt tine

Missy spune:
Miki, asta e programul taau normal de lucru?
In sfarsit o noapte decenta, a plouat linistit si s-a racorit. am auzit pe la stiri ca in alte zone a fost vijelie, pe noi ne-a ferit DD. Imi pare rau de copii ca azi era programata baia la piscina colegei de la gradi, dar cred ca nu mai au sanse.
Dar ce zi minunata se anunta azi, racoare si bine.
o zi placuta va doresc 26+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

madalina28 spune:
Stiu ca intru rar,nu prea scriu dar va citesc mai mereu.Vreau sa urez LA MULTI ANI!!! tuturor racusoarelor si racusorilor, multa, multa sanatate si tot ce va doriti.
Madalina 7+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

canne-marie spune:
Fetelor ma inscriu si eu pt.pastilele alea,azi ,joi si vineri.Parca nu mai am nici un chef de munca.
Dar ma gandesc ca sambata plec la mare si ma intorc duminica seara,asa ca nu ma dati disparuta pt.ca ma intorc luni cu forte proaspete,dar pana atunci mai sunt 3 zile
annes