Racusori, it's party time!(26)
Raspunsuri - Pagina 12

MirelaV spune:
hello hello...o noua zi de munca..mai plina decat e necesar
va multumesc la toate pt gandurile bune care mi le-ati transmis...si va astept la rand
o zi minunata va doresc!!! MirelaV
pupicei pe burticei

canne-marie spune:
Buna fetelor.Beyyyyyyyyyyyyy ce ne facem cu caldura asta,e deja 11:20 si e moarte de om afara .
Cica in metrou de dimineata a fost omor de aglomerat si vine si cu intarziere mare.
Cum va descurcati pe vremea asta fetelor ?
annes

canne-marie spune:
Buna fetelor.Beyyyyyyyyyyyyy ce ne facem cu caldura asta,e deja 11:20 si e moarte de om afara .
Cica in metrou de dimineata a fost omor de aglomerat si vine si cu intarziere mare.
Cum va descurcati pe vremea asta fetelor ?
annes

MirelaV spune:
io la birou ma descurc cu aer conditionat (din cauza caruia azi sunt racita moarta) dar mai rau e fara el...
acasa e racorica...mai putin noaptea cand se mai incalzeste putin..
lucrez aproape de casa..implicit merg pe jos...scap de caldura si mirosurile din ratb sau metrou..in concluzie...rezist binisor cand nu-s sub cerul liber
jale mare azi...si as cam avea treaba prin oras dar..poate aman MirelaV
pupicei pe burticei

mikiriki spune:
Salutare
Voi va plangeti de caldura si io ma plang de frig. Moooooama vreau si eu putina caldura.
Miki

MirelaV spune:
miki, am si eu o prietena in germania care se "lauda" k i-au inghetat picioarele in casa MirelaV
pupicei pe burticei

claudela spune:
Dragele mele racusoare, se cuvine sa o felicitam si pe Flaflo caci dupa cate observam in listuta ...e aniversarea ei azi!!
La Multi Ani ei si tuturor celor nascute in aceasta zi!!
http://new.photos.yahoo.com/jidovuclaudia/

mikiriki spune:
Mire nu e normal asa ceva. de 2 sapt. ploua. dimineata cand am fost cu mister balu afara mi-au inghetzat toate cele. ai mei imi spun ca nu mai pot de caldura si io tre sa le spun ca nu mai pot de frig. bey am ajuns sa merg la munca cu pulli si gecutza. vreau soare, vreau caldura.
Ah.... sa corectez. azi merg la munca. am liber maine si joi. imi expira perioada de sedere ( joi) asa ca maine si joi am treaba. Mister Balu a avut o capusha pe frunte si 30 de min m-am chinuit s-o scot cu penseta. maine merg cu el la medic. nu stiam de ce e asa ``mamos`` de dimineata , pana cand l-am mangaiat si-am simtit scarboshenia aia.
nah... mai am 30 de min de relax si dupa aia ma pregatesc de munca
Miki

MirelaV spune:
eu am fost afara dupa papa. te topeste caldura. nush ce or face bietii oameni care au munca de teren sau mai stiu eu ce..
eu 5min am fost afara si...
stiti cumva...exista niste pastile pt chef de munca martea? MirelaV
pupicei pe burticei