Racusori, it's party time!(26)
Raspunsuri - Pagina 11

mikiriki spune:
La multi ani Mirela !!!!! multa sanatate, fericire, iubire si numai bucurii iti doresc
Miki

preda_vicky spune:
Mire, LA MULTI ANI! SI tot ce-ti doresti sa se implineasca! !
Inca o data multi, multi
http://community.webshots.com/user/viki39

MirelaV spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fetele...va multumesc mult mult pt urari si pt gandurile bune. sper sa aveti si voi o zi la fel ca inceputul meu de astazi!!!!!!
incep sa ma pregatesc pt job. azi sunt tare rasfatata
pupiciiiiiii MirelaV
pupicei pe burticei

Missy spune:
LA MULTI ANI MIRELA, sanatate, fericire, bucurii si tot ce iti doresti sa ti se implineasca. 26+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

canne-marie spune:
LA MULTI ANI MIRELA !!!
Sa-ti dea Bunul Dumnezeu multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor.
Eu fetelor am fost plecata wek asta prin tara sa rezolv problema cu biserica ca sa dau drumul la invitatii si am venit aznoapte pe la 1 acasa.Saptamana asta ma duc sa-mi i-au rochita ,yupyyyy nu mai am rabdare,am vazut-o si o vreau mai repede.
'cesc racusoarele.
annes

M&M spune:
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANI, MIRE!!!! Multe realizari si impliniri pe toate planurile!!!!Sa ai parte de tot ce doresti .
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

MirelaV spune:
acasa
am ajuns de la sv...plina de cadouri si urari si ganduri bune, telefoane si surprize multe...deci..o zi fericita!
va multumesc la toate pt urari
menna m-a sunat aseara la 12...iulia mi-a cantat azi dimineata la multi ani la telefon..georox mi-a trimis sms..voi aici..SUNT HAPPY!!!! MirelaV
pupicei pe burticei

claudela spune:
quote:La Multi Ani si din partea mea, un Racusor ratacit pe aici...
Originally posted by MirelaVacasa
am ajuns de la sv...plina de cadouri si urari si ganduri bune, telefoane si surprize multe...deci..o zi fericita!
menna m-a sunat aseara la 12...iulia mi-a cantat azi dimineata la multi ani la telefon..georox mi-a trimis sms..voi aici..SUNT HAPPY!!!!MirelaV
pupicei pe burticei

http://new.photos.yahoo.com/jidovuclaudia/

Menna spune:
quote:
menna m-a sunat aseara la 12...iulia mi-a cantat azi dimineata la multi ani la telefon..georox mi-a trimis sms..voi aici..SUNT HAPPY!!!!MirelaV
pupicei pe burticei

Sa ne fii fericita si iubita si plina de surprize placute in fiecare zi, nu numai de ziua ta.
Ps: astept detaliat desfasurarea zilei de 25.06.2007

Sa nu-mi uiti ceva!!!

M&M spune:
quote:
pupicei pe burticei
Mire, ma bucur pentru tine!!! Sa fii fericita in continuare , mereu, in noul an al vietii, al 27-lea...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci