Racusori, it's party time!(26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

LA MULTI ANI MONAGAN
primeste din partea mea toate gandurile bune, o zi de vis, plina de surprize si vesti bune, urari de bine si simte-te frumoasa si dorita!!!! La multi ani sanatosi si voiosi!!!
si pt sarbatorita zilei

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

pentru toate sarbatoritele de azi... monagan si boneca30!Multa sanatate si fericire si o din partea mea!!

http://new.photos.yahoo.com/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by Missy

Miki, asta e programul taau normal de lucru?

26+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Nuuuuuu. ieri a fost concert Genesis si-a trebuit sa facem ore suplimentare. Azi am liber sar diseara la ora 22 trebuie sa merg iarasi la munca. e partea a doua a concertului.

Ah.... am uitat sa va salut.
Salutare
LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi. Brrrr ce frig e .....ma duc imediat cu soatza la shopping. i-am zis ca am nevoie de haine ( am slabit ) si s-a oferit sa ma insoteasca. pupe-l fata pe sotzior :)))

Miki

Mergi la inceput

o pastila pt rabdare inca vreo ora la sv?
miki, ce ti-ai cumparat?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata! Cafeaua e gata.
Mire, eu as avea nevoie de un flacon de pastile pentru rabdare de stat la servici. Si un flacon pentru chef de treaba.
Miki, ia concediu si vino sa te incalzesti in Ro (sau sa te coci?!)
Cris, un sa treaca durerea dupa extractia maselutei de minte.
Menna, norocul tau ca e racoare in casa. Noi, in "vastul" nostru apartament, avem si termopan cu plasa cu tot (si prin plasa aia parca nu intra strop de aer, dar zic mersi ca nu intra tantari, muste si alte cele zbarnaitoare, uite cum nu-mi convine mie nimic) plus ca beneficiem toata ziua de soare (din plin). Avem aer conditionat in sufragerie, dar pe caldurile astea nu face fata la tot apartamentul.
Acum, cat e racoare si liniste imi iau si bantui pe net...

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

viki, sar'na de cafea. te pregatesti pt maine?
io mai nou..am inceput sa si tusesc...si ma doare si un rinichi...of of. tre sa imi fac revizia k nu mai tine
ma apuc de treaba
o zi minunata va doresc si racoroasa!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Si eu tot cu si tot pe net si cu ceva probleme rezolvate la servici de dimineata,acum e liniste.
Fetelor urati-mi spor la cumparaturi ,azi ma duc sa probez rochite de miresica si daca gasesc pe marimea mea am si luat-o.Nu mai pot am deja emoti,sper sa nu ma bufneasca pe acolo.

'cesc racusoarele si ne mai auzim,daca nu azi maine dimineata,la o Ciocolata si o ,asa de dimineata ca sa prindem puteri pe tot parcursul zilei de lucru.AMATOARE SAU BA ?

O zi minunata va doresc.

annes

Mergi la inceput

MIRELAV pt.durerea de rinichi eu i-au ROWATINEX picaturi este ffff bun,iti i-a durere in 10-15 min,dar sunt si pastile.
Iti doresc sanatate

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Mire, m-as pregati daca as sta pe-acasa, dar asa? Aseara am ajuns pe la 21.30 acasa, ca fac o ora pe drum cu RATB, si pe caldurile astea numai sa coc torturi si prajituri nu-s in stare. Traiasca inghetata si cofetariile!
Noroc cu consortul - i-am dat lista de cumparaturi si s-a executat
si du-te la revizie. Te urmez indeaproape, cand voi avea timp, bani si nervii necesari.
Canne, bafta la cumparat rochita de mireasa. Si dak nu plangi la proba, sigur o sa cand o sa te vezi in ea, in ziua nuntii.
si spor la treburi, racusoarelor.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

MIRELAV pt.durerea de rinichi eu i-au ROWATINEX picaturi este ffff bun,iti i-a durere in 10-15 min,dar sunt si pastile.
Iti doresc sanatate

annes

Mergi la inceput