O sansa pentru Stefanel !
Raspunsuri - Pagina 9
M&M spune:
pentru ca visul dumnevoastra , de al vedea pe Stafanel mergand singur , sa devina cat mai repere realitate.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
maria98 spune:
as vrea sa modific prima pagina , cu anuntul de deschidre, dar nu reusesc. asta ca sa pot adauga conturile.
are careva idee ?
ms
veronica
getacraiu spune:
Irina iti multumesc din suflet pentru tot efortul si ajutorul care m-i l-ai dat.Dumnezeu sa te rasplateasca pentru sufletul tau Mare si pentru cat de intelegatoare esti cu mine .Multumesc mult.
Va imbratisez si va pup
Geta si Stefanica
getacraiu spune:
Cristina-26 - multumesc din inima pentru rugaciuni.Pentru mine si Stefanica,conteaza enorm aceasta sustinere si ca sunteti alaturi de noi .Multumesc mult si Bunul Dumnezeu sa va fie alaturi mereu.
Va pupam,
cu mult drag
Geta si Stefanica
http://craiustefan.3x.ro
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
VA RUGAM DIN SUFLET RUGATIVA PENTRU VINDECAREA SCUMPULUI MEU PUIUT, STEFANICA! 9ani - 15Kg
NIMIC NU-I IMPOSIBIL CU PRIETENI CA VOI ALATURI !
getacraiu spune:
maria98 - sunteti un om minunat ,implicarea si sustinerea dumneavoastra imi sunt de mare ajutor.Dumnezeu sa va fie alaturi mereu si sa va ajute in toate.Multumesc din suflet.
Va pupam si va imbratisam,
Cu mult drag
Geta si Stefanica
http://craiustefan.3x.ro
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
VA RUGAM DIN SUFLET RUGATIVA PENTRU VINDECAREA SCUMPULUI MEU PUIUT, STEFANICA! 9ani - 15Kg
NIMIC NU-I IMPOSIBIL CU PRIETENI CA VOI ALATURI !
Irinel spune:
Geta draga mea, sunt alaturi de voi in continuare. Ce face Stefanel? Ma rog pentru voi.
Pupic
www.helpsonia.com/" target="_blank">Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel viseaza la o viata normala
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Carmenbr spune:
Stiam de povestea lui Stefanel de aici de pe forum. Dar am citit mult mai atent despre el cand prietena mea Irina mi-a trimis email-ul cu povestea lui Stefanel. Am vazut filmuletul cu Stefan si mi s-au umplut ochii de lacrimi. Mi-e inima si sufletul plin de lacrimi si ma rog la Dumnezeu sa va ajute sa va impliniti visul de a-l vedea pe Stefanel pe picioarele lui. O sa fac si o contributie in curand. Am trimis mai departe email-ul primit de la Irina si sper ca si alti oameni sa ramana impresionati de povestea lui Stefan si sa va ajute.
Rugaciuni multe pt Stefan!
3 anisori...uraaa!
getacraiu spune:
Draga mea Irina,iti multumesc din suflet,am simtit ca ne esti alaturi si stim ca te rogi pentru noi,pentru ca asa esti tu,un suflet minunat,te-ai implicat si ne-ai ajutat foarte mult,esti o prietena de incredere si iti multumim mult,mult,mult,ca esti aproape de noi mai ales cu sufletul tau Mare.
Stefanica este un copil rabdator,bun si cuminte,dar tare mult isi mai doreste sa poata sa se joace si el cu copii.Vrea sa se ridice singur din pat,dar nu reuseste decat sa se intoarca de pe o parte pe cealalta cu putin ajutor .Ii place mult sa priveasca la televizor,cum fotbalistii joaca meciuri,ii plac desenele animate si mai ales emisiunile umoristice.Facem gimnastica medicala de recuperare dar rezultatele nu sunt prea incurajatoare.Se uita la iconita cu Doamne-Doamne si chiar daca nu vorbeste,se roaga pentru sanatate,sa-l vindece Dumnezeu si pe el.L-am invatat ca trebuie sa se roage mult pentru sanatatea lui si sa aiba rabdare,sa stea la rand,ca mai sumt inaintea noastra si alti copii ce asteapta sa fie vindecati de Doamne-Doamne.
Mai dam la biserica cate un acatist pentru sanatate si asteptam cu incredere si speranta,o minune de sus.Doamne ajuta. Speranta moare ultima!!!
Pentru frumosul puiut, Daniel -un pupic cu lipici,sa cresti mare si voinic
Pentru ingerasul mic, Maria
Va imbratisam si va pupam
cu mult drag
Geta si Stefanica
getacraiu spune:
Carmenbr - multumim mult ca sunteti alaturi de noi,pentru vorbele frumoase si pentru rugaciuni,sa va auda Dumnezeu,cea mai mare dorinta a noastra este sa poata sa mearga Stefanica in picioare.Doamne ajuta!!!
Multumim mult pentru tot ce faceti pentru noi.
Sa va binecuvanteze Bunul Dumnezeu!
Cu multa recunostinta
Geta si Stefanica