O sansa pentru Stefanel !
Raspunsuri - Pagina 10
Irinel spune:
Carmen draga mea, multumesc din suflet ca ai venit alaturi de noi. Nici nu ma indoiam de altfel ca va fi asa, esti intotdeauna asa de inimoasa. Multi pupici.
Geta draga mea ma gandesc ce greu trebuie sa iti fie si ce greu trebuie sa ii fie lui Stefanel, pentru ca ar vrea sa poata si intelege ca nu poate sa faca atatea lucuri care pentru noi vin ata de usor. Si cat e minunat i-ai explicat tu. Esti o mama minunata. Atat de mult imi doresc sa reusiti! Doamne ajuta!
Geta daca ai putea intra pe mesajul anterior adresat mie sa stergi cateva din floricele, sau sa faci o pauza intre ele (sa dai Enter, sa treaca o parte pe randul urmator) ar fi tare bine. Din cauza iconurilor puse la rand s-a largit pagina si nu se mai poate urmari usor scrisul, trebuie mers dintr-o parte in alta a ecranului la capat de rand. (daca te loghezi pe site, te poti duce sa reeditezi mesajul). Pupic.
Maria98 imi pare rau ca n-am fost aici sa-ti dau ajutor, dar ma bucur ca ai reusit sa modifici paginuta. Vad ca tot nu apare contul de pe moneybookers, cred ca acum poate fi adaugat. Pupic.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel viseaza la o viata normala
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
getacraiu spune:
Draga mea Irina,este intradevar destul de greu,ma doare sufletu sa-l vad ca sufera si plinge atat de mult,ca nu poate face nimic singur si ca este tare trist si dezamagit si nu ne ramane decat sa speram in continuare ca Dumnezeu va gasi o modalitate sa ne ajute si pe noi sa ne ridicam din pat.Pote daca nici un motiv de-al nostru nu este prea bun, macar rugaciunea atator suflete Mari care se gandesc si se roaga pentru noi,sa fie de folos si eu chiar cred ca au mare valoare la Domnul.
Multumesc mult pentru vorbele frumoase,esti o draguta ca de obicei.
Sunt o mama care isi iubeste copilul si doreste numai bine pentru el.
Si tu Irina esti o mama minunata pentru ca ai mare grija de copilul tau si il iubesti foarte mult.Dealtfel toate mamele sunt minunate daca le pasa de copii lor.
Cu ajutorul explicatiilor tale,am reusit sa repar greseala de la pagina anterioara.Nu stiam ca se poate modifica,am mai invatat ceva cu ajutorul tau!Multumesc mult Irina.
imbratisari si pupici
Geta si Stefanica
http://www.craiustefan.3x.ro
VA RUGAM DIN SUFLET RUGATIVA PENTRU VINDECAREA SCUMPULUI MEU PUIUT, STEFANICA! 9ani - 15Kg
NIMIC NU-I IMPOSIBIL CU PRIETENI CA VOI ALATURI !
Irinel spune:
Geta, draga mea, sunt aici, n-am uitat de voi. Ma rog in continuare pentru voi. Doar ca zilele astea sunt tare ocupata, de saptamana viitoare voi fi probabil putin mai libera.
Pupici dulci si tie si lui Stefanel.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel viseaza la o viata normala
getacraiu spune:
Multumesc mult Irina ,rugaciunile tale si in general a semenilor nostri ajuta intotdeauna.
Draga mea, ma bazez pe tine,asa ma ajuti foarte mult.
Pupici cu lipici de la noi, pentru Danut si Irina
Pentru Mariuca(azi de ziua ei)
http://craiustefan.3x.ro
http://www.helpsonia.com
NIMIC NU-I IMPOSIBIL CU PRIETENI CA VOI ALATURI !
Carmenbr spune:
Geta, ce faceti, cum sunteti? Ce mai face Stefanel?
Rugaciunile prea sfantei Fecioare Maria sa va ocroteasca si sa va aduca multa sanatate!
Ne rugam pt voi!
3 anisori...uraaa!
maria98 spune:
draga geta,
multumesc de mesaj,
daca va sunt alaturi o fac pentru ca stefanel imi este tare drag, pentru ca este un copil minunat, si pentru ca merita o viata normala.
am o stima deosebita pentru mamicile care lupta pentru copii lor. si o stima si mai mare pentru lupta copiilor insisi de a fi normali.
ii socotesc cu mult superiori celor care pot merge, dar n-au reusit sa-si gaseasca un drum in viata, celor care pot vorbi, dar n-au nimic de zis, celor care pot simti bucurile vietii, dar si-au pierdut bunul simt, si cate ar mai fi de zis .....
cei ca stefanel reusesc sa se faca intelesi fara sa poata vorbi, gesticula, merge, fara a se exprima asa cum noua ni se pare firesc. cati dintre noi am fi in stare sa facem asta ?
AVETI CEL MAI MINUNAT COPIL!!!
veronica
M&M spune:
Ce vorbe frumoase , Maria !!!Si cat adevar zic ele!!!
Stefanel ce mai face??
pentru Stefanel si sper ca pana la sfarsitul lunii sa mai trimit ceva banuti.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
Irinel spune:
Chiar frumos ai vorbit Veronica! Si atat de adevarat. Sa-l ocroteasca Dumnezeu si maica Domnului pe Stefanel si sa il ajute sa fie sanatos.
Doamne ajuta.
Pupici Getuta si Stefanel.
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel are o sansa la o viata normala
Bebe Darius vrea sa traiasca
DD spune:
Draga d-na Geta,
Am citit povestea lui Stefanel si m-a impresionat foarte mult. Ma rog la Dumnezeu si la Sfanta Fecioara pentru ca puiutul dumneavoastra sa fie sanatos si sa va reuseasca tot ceea ce doriti.
Aveti toata stima si respectul meu pentru felul in care luptati pentru copilasul dumneavoastra.
Am sa ajung curand la banca si am sa trimit si eu niste bani.
Dumnezeu sa va ocroteasca!
Dana
Irinel spune:
Geta draga mea, sper ca sunteti bine, vad ca n-ai mai postat nimic de cateva zile. Stiu ca esti mereu in lipsa de timp, nici nu se poate altfel cu Stefanel care are nevoie de grija ta permanenta, as fi vrut doar sa stiu ca sunteti bine amandoi.
Ma rog pentru voi. Doamne ajuta!
Pupici la amandoi
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel are o sansa la o viata normala
Bebe Darius vrea sa traiasca