O sansa pentru Stefanel !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Maria, as vrea sa vorbesc cu tine.Incerc sa te ajut, nu stiu daca voi reusi, dar incerc.Pentru asta te rog cand intrii sa imi dai un Pm, sa imi dai un numar de telefon.Poate cei care ne-au ajutat pe noi , va vor ajuta si pe voi.Stiu ce inseamna sa lupti pentru copilul tau!!!!Veti reusi!!!!Voi ce faceti?sunteti bine?Astept sa vorbesc cu tine!!!!Multa sanatate si multa PUTERE!
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria98 spune:

buna seara,
stefanel si mama lui sunt bine. au fost plecati cateva zile la mare.
imediat ce vom gasi timp vom incarca pe site, caruia incercam sa-i dam o fata noua, cateva fotografii facute la mare.
veronica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getacraiu spune:

Carmen

Cristina

Doina

- ma bucur ca sunteti in continuare alaturi de noi,multumesc mult ca va interesati de noi si mai ales pentru rugaciuni,avem mare nevoie de ele.
Stefanica este foarte incantat ca a fost cateva zile la mare.A fost destul de greu dar ne-am descurcat si ma bucur ca am reusit pentru ca puiutul meu isi dorea de mult sa ajunga acolo si aveam si recomandarea doctorului sa faca bai de soare pentru intarirea oaselor. De cativa ani incercam sa plecam cu el dar pana acum nu am reusit.Acum am avut o ocazie,am aflat cu cateva ore inainte de plecare,totul a fost pe fuga dar avand ajutorul celor din familie totul a fost bine.

D-na Veronica
care a vorbit asa de frumos despre Stefanica si ii multumesc mult,v-a posta pe site poze noi de la mare cu cel mai slab copil de pe plaja dar si cel mai fericit de acolo...mai ales in ultima zi -Duminica,cand am avut si valuri... Pupici de la Stefy ptr.Maria.

Draga mea Irina
iti multumesc pentru tot ce faci pentru noi,pentru sufletul tau bun si mare,pentru daruire,pentru rugaciunea pentru noi si sustinerea ta de care avem asa de mare nevoie.Pupici pentru puiutul tau, Danut.

D-na Dana
va multumesc mult ca sunteti aici,alaturi de noi si pentru rugaciuni,sa va auda Bunul Dumnezeu si sa va fie si dumneavoastra,mereu alaturi . Deasemeni va multumesc pentru aprecieri ,orice mama incearca sa lupte pentru puiul ei,este legea naturii cred,intotdeauna am impresia ca nu am facut indeajuns pentru Stefanica care merita tot ce este mai bun pe lume.Pentru mine,Stefanica este un copil minunat,tare bun , rabda in tacere si asteapta plin de speranta sa meaga, sa vorbeasca si sa traiasca si el... cu adevarat ca ceilalti copii de seama lui.Sper ca Bunul Dumnezeu sa se indure de noi. Doamne ajuta!

Va imbratisam si va pupam pe toti
Dumnezeu sa va binecuvanteze
cu mult drag
Geta si Stefanica

http://craiustefan.3x.ro

NIMIC NU-I IMPOSIBIL CU PRIETENI CA VOI ALATURI !

Bebe Darius vrea sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

CE veste minunata ca ati reusit sa mergeti la mare!!! Abia astept sa vad poze!!
Ma rog sa aflam numai vesti bune!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

Am reusit in sfirsit sa va trimit niste banuti in cont. O voi mai face de fiecare data cind voi putea. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Geta, urmaresc si eu de catva timp subiectul vostru, as fi vrut de multe ori sa te incurajez cu o vorba, dar ma simt tare nevrednica.
Esti o mamica tare brava, iar Stefanel e un mic mucenic.
Maica Domnului sa va aiba in paza si sa va ajute mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DD spune:

D-na Geta

Sunteti o mama minunata, sunt sigura ca faceti tot ce puteti si tot ce trebuie pentru Stefanel. Se simte din ceea ce scrieti despre el ca il iubiti enorm si bineinteles ca el simte asta. Sper din tot sufletul ca Stefanel sa fie bine. Sunteti in rugaciunile mele in fiecare zi. Dumnezeu sa va ocroteasca!

Am ajuns azi la banca si am depus 200 RON.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Geta si Stefanel,

ne rugam pentru voi sa fie bine si sa il ajute Dumnezeu pe Stefan !
Mamico, nu uita sa gindesti pozitiv si sa fii optimista ca sa-i insufli si copilasului din optimismul tau !

pupici pt Stefanel

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

am reusit sa citesc povestea lui Stefanut, sunt f impresionata de greutatile prin care trece acest sufletele , de dragostea si puterea mamicii lui.

am sa ajut si eu cu niste banuti si am sa va fiu alaturi cu rugaciuni.

cand ar putea fi operat?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Geta, ce faceti, sunteti bine?
Ce bine ca ati ajuns cateva zile si la mare. Dragul de el, ce s-a bucurat. Ma gandesc mereu la voi si ne rugam sa ii dea Dumnezeu putere lui Stefanut sa depaseasca toata durerea si necazurile.

Va imbratisez cu drag si sunteti in rugaciunile mele,

Carmen

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput