O sansa pentru Stefanel !
Raspunsuri - Pagina 12
Irinel spune:
Carrie, Stefanel poate fi operat imediat ce se strang fondurile. Din pacate a pierdut o programare anul asta pe 23 aprilie, din cauza ca nu au reusit sa stranga toti banii necesari. L-au reprogramat abia in august anul viitor, dar cu promisiunea vor schimba programarea chiar pentru anul asta daca vor reusi sa stranga suma de bani mai repede. Este ceea ce sper sa se intample. Stefanel are deja 9 ani, cu cat mai repede, cu atat mai bine.
Getuta pupici multi la amandoi. Ce face Stefanel? Doamne ajuta!
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel are o sansa la o viata normala
Bebe Darius vrea sa traiasca
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
CamiM spune:
Cuvintele nu reusesc sa exprime admiratia pe care o simt fata de asa o mamica curajoasa, care are atata putere sa lupte pentru puiul ei mic.
Geta si Stefanel povestea voastra este impresionanta, mult curaj in continuare... atata dragoste trebuie sa fie rasplatita.
Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
Irinel spune:
Getuta, ce mai faceti, sunteti bine? CE mai face Stefanel? Pupici multi!
Doamne ajuta!
getacraiu spune:
Dragii nostri prieteni cu suflet MARE ,va multumesc ca sunteti atat de rabdatori cu mine,care niciodata nu
reusesc sa va raspund la timp,la mesajele voastre.
Cristina Sa va auda Dumnezeu si sa avem doar vesti bune despre Stefanica si pentru cei ce ne sunt
alaturi,deasemenea!
Am fost patru zile la Neptun,mai mult la insistenta familiei(mama,sora,cumnat,etc.)care mi-au asigurat totul,
fara sa ma coste ceva.Doreau si ei,ca si mine,sa ajunga si Stefanica la mare,sa-i faca o bucurie si chiar au
reusit!
Am reusit sa trimit pozele,d-nei Veronica si cat de curand posibil, speram sa poata fi vazute si pe site-ul
nostru,care este tradus acum si in limba Italiana,datorita d-nei Veronica,o mamica minunata care
ne ajuta cat de mult poate si pentru asta noi ii multumim din suflet.
Cristina-Va multumim din suflet ca sunteti mereu alaturi de noi. Multa sanatate si Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru ca va rugati mereu pentru Stefanica.Va dorim numai bine.Doamne ajuta!
dana_e multumim din suflet pentru banuti,Dumnezeu sa va rasplateasca pentru sufletul dumneavoastra
Mare.Cu acesti banuti,Stefanica este cu un pas mai aproape de vindecare!Doamne ajuta!
Cu ce am vorbit noi,inca nu sunt noutati.
Multumim inca o data.Bunul Dumnezeu sa va fie alaturi mereu.
Cu recunostinta
Geta si Stefanica
Doina multumim mult pentru mesaj,nu spuneti ca va simtiti nevrednica!Mesajul dumneavoastra conteaza
tare mult pentru noi si cred ca afirmati asta doar pentru ca aveti multe probleme pe cap dar cu putin optimism
reusim noi sa trecem peste multe in viata...
Multumim mult pentru vorbele frumoase si pentru rugaciuni.
Doamne ajuta!
d-na Dana multumim din suflet pentru banuti,ei ne sunt de mare folos pentru visul nostru care speram
din tot sufletul sa devina real,UN STEFANICA SANATOS CARE SA MEARGA SINGUR SI SA VORBEASCA!
Multumim pentru cuvintele frumoase si pentru rugaciuni.Cu ajutorul rugaciunilor totul va fi bine.Sa dea Dumnezeu
sa fie asa cum spuneti si eu ma rog mereu sa fiu in stare sa fac tot ce trebuie pentru Stefanica.
Bunul Dumnezeu sa-l ocroteasca pe puiutul meu bun si scump dar si pe dumneavoastra si sa va ajute intotdeauna,
la orice pas sa va fie alaturi!
Multumim mult pentru sufletul dumneavoastra bun si MARE.
Cu recunostinta
Geta si Stefanica
marimar multumim mult ca esti alaturi de noi cu o rugaciune si un sfat bun.Este adevarat ca nu pot decat sa
zambesc in fata lui Stefanica,indiferent de problemele mele,ca sa il incurajez, pentru ca el sa capete
incredere , nu vreau sa-l intristez...si
asa duce o mare suferinta in sufletelul lui de copil,este sensibil si plange foarte repede din acest motiv si
daca el sufera ,sufar si eu.
Despre alaptat: Stefanica s-a intarcat singur,dupa noua luni la san,pur si simplu nu a mai vurut lapte de la mine.
Probabil devenise laptele prea slab...cred...?
Multa sanatate!Numai bine iti dorim.
Carrie -multumim ca sunteti alaturi de noi,pentru noi conteaza enorm acest lucru
Intradevar Stefanica este un copil iubit de toti care il cunosc bine, dar si el daruieste foarte multa iubire.
Este tare lipicios si comunica mult si o face fara sa vorbeasca ( din priviri,sunete si mimarea -afirmativ sau
negativ la intrebarile noastre,
si cand apare si zambetul pe fetisoara lui atunci inseamna ca totul este in regula si este multumit).
Pacat ca nu am avut norocul sa traim si noi o viata normala.Stefanica s-a nascut sanatos tun,cu apgar 9,de 3.100,kg.
Am fost si noi foarte fericiti pentru copilasul mult dorit si mult asteptat,pana la 4 luni cand,in urma unui vaccin
(lui Stef ii haraia putin in piept),au venit asupra noastra norii negrii si ne-a intunecat intreaga viata...
Asa este viata,soarta, nu stiu ...ce este,dar de noua ani tot asteptam sa vedem si noi o raza de lumina si nu avem
ce face...cu incredere in Cel De Sus pe care il simtim ca este langa noi si cu optimism in continuare,asteptam si
iar asteptam...speram...chiar daca din trei,cati eram la inceput de drum,acum suntem doar doi...
Gata ca m-am intins cam mult cu ale mele...
Un raspuns despre operatie,identic cu raspunsul care l-asi fi dat si eu ,l-ati primit deja, de la scumpa si draga mea
Irinuca ,o
mamica minunata si inteleapta, o prietena tare de treaba,inimoasa,saritoare,unde sunt probleme vine si ea sa
ajute cat de mult poate...asa o vad eu pe Irina,si nu am cum sa nu ii multumesc acestui suflet Mare si Minunat,
cand vad cat de mult ma sustine.Multumesc din inima draga mea Irina.
Am vazut frumoasele poze cu dragalasele fetite,sunt doua comori foarte pretioase,cele doua floricele ingrijite
cu mare dragoste...se vede pe fetisoarele lor ce iubite sunt ele...sunt fericiti puiutii scumpi.
Sa va traiasca si sa va ocroteasca Bunul Dumnezeu ,frumoasa familie.Doamne ajuta!
Carmenbr - Multumesc mult draga mea,rugaciunile voastre sunt foarte pretioase pentru noi,cu ajutorul lor trecem de
toate obstacolele cu bine.
Stefanica se uita zilnic la pozele facute la mare si zambeste incantat .De aici
de la noi la bloc,au fost plecati multi copii la mare si Stef este fericit ca a fost si el acolo la valuri,ca si
ceilalti copii.Pentru Stefanica conteaza foarte mult sa faca si el ce fac si ceilalti copii ptr. ca iubeste copii
si doreste sa fie in rand cu ei si eu il incurajez mereu ,este si el copil si imi doresc
sa-l vad fericit asa cum orice parinte doreste pentru copilului lui.
Pupici dragalasului Ericutz
si noi avem o galuscutza - Alexandra,nepotica mea de un an.Sa ne traiasca !
Multa sanatate , Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va fie alaturi mereu.
Irinel - Draga mea Irina noi suntem bine si sper sa fiu iertata pentru cat de greu reusesc sa raspund la mesaje.
Iti multumim din suflet ca existi, ca ne esti mereu aproape si pentru cat de mult ne sustii,ma ajuti foarte mult
si iti multumesc din inima pentru tot ce faci pentru noi.Dumnezeu sa-ti rasplateasca inmiit, inima buna si
sufletul tau Mare si sa-ti fie alaturi intotdeauna.
Stefanica este bine,el imi ocupa tot timpul,facem gimnastica (kinetoterapie),asa cum am invatat la centrele de
recuperare la care am fost: -exercitii de lungire a tendoanelor,exercitii pentru intarirea muschilor pentru gat,
spate si picioare,exercitii pe minge pentru flexibilitate si echilibru ,exercitii de stat in sezut si exercitii
cu bicicleta(o bicicleta facuta din fier sudat, speciala, la care pedalezi stamd culcat pe saltea)pentru picioare.
Irina daca ai timp si stii cum sa cauti pe internet,
mi-ar prinde bine sa mai stim si alte metode de gimnastica recuperatorie.Oricum ele nu vindeca dar in schimb
ajuta mult ptr. starea fizica si mentala...cat de cat...
Sper sa reusesc sa iti trimit un mail,cat de curand.Danut ce mai face?sper ca e totul bine.
Irina multi pupici pentru amandoi
pentru ingerasul Maria
CamiM Multumim mult pentru vorbele frumoase si incurajatoare.Adevarul este ca nu sunt prea curajoasa in general,
doar dragostea mea pentru puisorul mic si scump Stefanica,imi da putere sa merg mai departe...trebuie...imi
zic mereu ca el merita orice sacrificiu si daca ar fi sa fac schimb cu Stefanica pentru ca el sa aiba o
viata normala,asi accepta fara sa stau pe ganduri...oricand cu draga inima. El s-a nascut sanatos si de
9 ani sufera si asteapta sa traiasca si el o viata normala,a pierdut prea multi ani stand intins in pat,
este foarte slabut -15kg, imi este tare mila de el si ma doare sufletul ptr.tot chinul prin care trece
si ma rog la Dumnezeu sa vina cu mila si cu atotputernicia Lui,sa se opeasca si la el si sa faca o minune,
sa ii dea si lui Stef o viata normala.Doamne ajuta!
Multa sanatate si pupici micutei Sofia.Dumnezeu sa va ocroteasca mereu.
Va imbratisam si va pupam pe toti
dragii nostii prieteni cu suflet MARE!
Geta si Stefanica
http://www.craiustefan.3x.ro/
http://www.helpsonia.com/
VA RUGAM DIN SUFLET RUGATIVA PENTRU VINDECAREA SCUMPULUI MEU PUIUT, STEFANICA! 9ani - 15Kg
NIMIC NU-I IMPOSIBIL CU PRIETENI CA VOI ALATURI !
--------------------------------------------------------------------------------
Amonar spune:
Geta si Stefanel,
M-a indignat povestea voastra. Ce ghinion, ce intorsatura urata a destinului....Sper sa nu mai pierdeti si sansa urmatoare! Ce sanse sunt de a-l vindeca pe Stefanel cu acel transplant? Pe ce se bazeaza doctorii Chinezi? Pot sa-mi spui si ce vaccin a provocat acest cosmar?
Va ajutam si noi cum putem. Am trimis ceva la contul in euro. Va vom ajuta cum putem in continuare.
Tarie si sanatate va doresc!
maria98 spune:
multumim lui katle si andrei pentru noua fata a site-ului craiustefan.3x.ro .
zilele astea vom pune si imaginile de la mare a lui stefanel.
veronica
getacraiu spune:
maria 98 - D-na Veronica avem mare nevoie de voi,va multumim mult ca ne sunteti alaturi , si va rugati pentru Stefanica.
Dumnezeu sa va rasplateasca pentru tot ajutorul dumneavoastra.
Cu mult drag
Geta si Stefanica
Katle si Andrei - multumim mult pentru ajutorul dumneavoastra,site-ul nostru arata foarte frumos,usor de accesat si chiar si cei din Italia pot citi despre cazul nostru.
Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca efortul si sufletele dumneavoastra Mari!!!
Cu recunostinta
Geta si Stefanica
Amonar - Va multumim din suflet pentru ajutorul dat,banutii de la dumneavoastra ne sunt de mare folos ca sa ajungem la Beijing.
Dumnezeu sa va daruiasca inmiit si sa va binecuvanteze pentru sufletele dumneavoastra Mari ,bune, generoase!!!
Speram si ne rugam si noi sa nu pierdem sansa urmatoare pe care cei de la Beijing ne-a oferit-o.Sansele de vindecare sunt foarte mari,doctorul Huang se bazeaza pe o experienta de mai multi ani,prin transplant cu celule stem s-au vindecat multi pacienti ai lor,rezultatele nu se vad intotdeauna imediat dupa transplant,depinde de afectiune.
Am vazut pe blogurile pacientilor lor,mai multe cazuri fericite care imediat dupa transplant (dupa a-5-a injectare)pacientul care inainte nu mergea si nu vorbea (o fetita de 16 ani), s-a ridicat din scaunul rulant si putea sa vorbeasca .Acest lucru mi-a dat si mie speramta ca sunt sanse si pentru noi.
Mai avem aici un caz ,o fosta gimnasta a Romaniei,Lavinia Milosovici, care are o fetita vindecata de doctorul Huang.Lavinia a fost ajutata de o vedeta,Andreia Marin de la TVR1,au luat legatura cu doctorul din Beijing si acesta ,in urma studierii cazului ,i-a dat multe sanse pentru ca fetita era si mica si intadevar fetita a facut progrese mari,imediat dupa transplant iar acum fetita merge la gradinita si mama este foarte multumita .
Pentru ca nimeni nu ne-a mai dat sanse pana acum ,noi nu putem decat sa speram si sa ne rugam la Dumnezeu si Maicuta Domnului,sa fie bine si pentru noi...daca tot ni s-a dat aceasta sansa...
Vaccinul de la patru luni:trivaccin si antipolio l-a transformat pe Stefanica dintr-un copil foarte sanatos intr-un copil cu handicap grav.Acest vaccin a fost facut si la doua luni dar atunci totul a fost in regula.Este foarte periculos sa faci vaccin daca esti cat de putin racit dar eu nu am stiut la timp acest lucru si am avut incredere in doctorita,stiam ca doctorii te vindeca ,nu ca pot sa te si nenoroceasca cateodata... Stefanica a fost putin racit iar doctorita a tratat cu indiferenta vorbele si nelinistea mea...eu i-am spus ca sunt ceva probleme,ca Stefanica haraie in piept ,ca este racit ,la care doctorita a zis ca asa caraie copii ,a ras si apoi a facut vaccinul.Acum noi suferim si doctorita probabil rade in continuare pentru ca nu a platit pentru greseala ei.Nu zic ca ea a vurut sa se intample asa dar pentru ca lucra cu oameni nu cu obiecte,trebuia sa fie foarte atenta ,nu distrata si indiferenta.Indiferenta ei ne-a distrus viata .Asa se intampla la noi,doctorii se sustin unii pe altii si de obicei mortul este vinovatul.
Tot ce ne-a mai ramas este sa ne rugam la Dumnezeu si sa speram in continuare,la zile mai bune in care Stefanica sa faca si el ceva,sa mearga ,sa vorbeasca...Doamne ajuta!si sa nu mai treaca nimeni prin ce am trecut si trecem noi ...
Va multumesc mult pentru incurajari si gandurile bune si noi va dorim deasemenea multa sanatate ,o viata senina si doar impliniri sa aveti intotdeauna.
Cu recunostinta
Geta si Stefanica
http://craiustefan.3x.ro
http://www.helpsonia.com
Irinel spune:
Draga mea Geta, desi n-am mai scris de mult, continui sa ma rog pentru voi. S-au mai facut ceva progrese in strangerea de bani pentru Stefanel? Sper din tot sufletul sa strangeti banii la timp. NU stiam de fetita Laviniei Milosevici, sa-i dea Domnul sanatate! Sa stii ca doctorii se sutin unii pe altii si aici, nu numai in Romania. Eu doar am intrebat doctorii daca s-ar fi putut vedea la ecograf ce avea fetita mea, si sunt sigura ca se vedea, ca de-asta se face ecograful de morfologie fetala, sunt cazuri mult mai simple care se observa la ecograf, daramite malformatiile multiple ale Mariei. Si toti au fost evazivi cat au putut, cred ca s-au temut ca as da un confrate al lor in judecata. Nici nu m-as gandi sa fac asta, eu doar voiam sa stiu, pentru mine, pentru ca mi se pare un miracol ca nimeni n-a vazut nimic nici atunci, nici cand s-a nascut, nici la controlul de 4 zile si de 4 saptamani. As fi vrut sa mi se raspunda cinstit dar cred ca le-a fost teama, cred ca asa sunt invatati sa spuna. Vointa lui Dumnezeu e mare, El stie pana la urma de ce s-a intamplat cu Stefanel asa si nu cu alt copilas, doctorita aceea cu siguranta ca a mai vaccinat si alti copilasi cu raceli usoare, dar lor nu li s-a intamplat nimic. La fel, El stie de ce Maria a fost atat de bolnavioara si de ce a decis sa o ia la El. Sunt convinsa ca te gandesti ce bine ar fi fost daca nu te duceai atunci la vaccin, dar asa ti-a fost dat sa treci prin durerea asta mare, din pacate, eu asa cred, ca n-a fost doar o intamplare, o neglijenta a doctoritei, chiar daca asa pare la prima vedere. Iarta-ma ca spun asta, asa cred. Si mai cred ca rugaciunile noastre ale tuturor, dar mai ales ale tale si ale preotilor, il pot face bine pe Stefanel. Imi doresc tare mult sa va vad ajunsi in China si apoi, in fiecare zi sa ne povestesti progresele lui Stefanel.
Multi pupici la amandoi.
Doamne ajuta!
getacraiu spune:
Irina,multumim din suflet pentru rugaciuni si ca ne esti alaturi.si noi ne rugam pentru voi,chiar astazi am reusit sa ajung si la biserica.
Astazi am reusit sa ajung in audienta la primar si dumnealui mi-a promis ca incearca sa ma ajute financiar si acum urmeaza sa astept acasa raspunsul...poate da Dumnezeu sa fie un raspuns pozitiv!In rest,cand se mai strange ceva banuti,doamna Veronica ii recalculeaza si ii trece pe site-ul nostru.Am ajuns la banca si am cerut extras de cont si doamna de acola mi-a dat stare financiara...mi-am dat seama de asta mult prea tarziu...dar stiu ca sunt trei mamici cu suflet Mare care au depus in contul nostru si carora trebuie sa le trec numele si in contul de la moneybookers au fost 159$, pe care i-am retras intr-un cont de la banca Transilvania si au intrat in cont in RON,bani romanesti(asa trimit cei de la moneybookers,in moneda tarii tale)sunt365RON -de la doua mamici cu suflet Mare si am sa le trec aici ,la sfarsitul masajului.
In legatura cu parerea ta despre necazul nostru cel mai mare,ai dreptate si eu cred la fel,nimic nu este intamplator...
Doctorii se acopera unii pe altii, ca majoritatea fac greseli mai mult sau mai putin si se inteleg unii pe altii.Problema cea mare este ca ei lucreaza pe noi ,pe vietile noastre si daca ei gresesc noi platim foarte scump...unii spun-"dand si vazand"... in centrele de recuperare aproximativ 80% din copii cu nevoi speciale,au ajuns asa din neatentia unor medici ...sunt si cadre medicale care vorbesc despre asta...sunt medici,au invatat multa carte,dar nimeni nu este perfect ,toti suntem supusi greselii...mai bine ne rugam sa nu fie nevoie sa ajungem la medic...
Multa sanatate si o copilarie senina scumpului tau puiut,Danut.
Irina incerc cat de curand sa iti trimit e-mail.Acum daca sunt si agent de marketing la A---A(nu stiu daca am voie sa scriu numele),companie de asigurari,muncesc pentru a strange banuti,incerc sa gasesc potentiali clienti pentru pensia privata obligatorie(pilonul II ),ca sa mai fac un banut in plus,sa mai creasca contul umanitar dar cum nu prea am multe legaturi, cunostinte,colegi,etc...pana in 45 ani,(stand toata ziua de Stef,cu problemele mele...mi-am pierdut multi prieteni),nu prea am cui sa prezint si sa vand pensia...nu stiu daca am voie sa prezint aici pe forum, pentru toata tara!mi-ar fi de mare ajutor ...daca asi sti cum sa pun totul pe un link,cred ca asi avea o sansa in plus...vad eu cum pot rezolva...
Multi pupici la amandoi
Cont moneybookers -multumim din suflet celor doua mamici cu suflet Mare,care ne-au trimis banuti pentru Stefanica, prin acest cont electronic.
Au fost trimisi USD 159,00 si au ajuns in contul nostru de la banca Transilvania 365,00 RON
o Prietena - USD 60,00
Monica Jacubowski - USD 99,00
cu recunostinta
Geta si Stefanica
http://www.craiustefan.3x.ro/
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102542&whichpage=1
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104972&whichpage=1