O sansa pentru Stefanel !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

D-na Geta , nu v-am uitat!!! pentru Stefanel!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Getuta, draga mea, ce vesti bune, nu e putin lucru ca ai prins o audienta la primar. Ce bine ar fi sa primiti un ajutor. M-am uitat pe site si nici macar n-ar mai fi asa o suma imensa, cam 8.000 USD daca am retinut eu bine. Doamne ajuta sa ii strangeti cat mai repede si sa auzim vesti bune de vindecare.

Pupici la amandoi

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Geta
Ma bucur ca ai facut bilantul si ca ai specificat cine ce a putut sa rupa si sa-l ajute pe Stefanel. Eu ma intreb un lucru: eu am trimis 60 de euro in contul de euro. Sper sa nu fie cei 60 de USD de care ai pomenit. Asta ar insemna ca s-au pierdut ceva banuti si ar fii pacat. Vrei te rog sa te interesezi, ca sa stiu cum sa procedez data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria98 spune:

si mai am o veste buna,
parintii colegilor de clasa a fetitei mele ( Liceul Costache Negri Galati- dna inv Doina Matei ), ne-au ajutat cu :
-50 euro
-340 ron
le multumim,
veronica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Draga mea, ma rog pentru voi in continuare. Nu apuc mereu sa scriu dar ma gandesc mereu la voi. O sa incerc sa iti scriu si un email zilele astea. Sa va ajute bunul Dumnezeu sa strangeti banii necesari cat mai repede si sa ajungeti la operatie.

Pupici la amandoi

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria98 spune:

am mai primit donatii de la parintii colegilor fetei mele in valoare de 120 ron (pe 18.09) si 70 ron (pe 19.09).
alte donatii sunt de la ( voi scrie doar prenumele pt a nu fi probleme cu confidentialitatea ):
- mirela - 200 ron
- ruxandra simona - 150 ron
- daniela - 50 ron
- marius valentin - 100 ron
- ileana rodica - 100 ron
- aristitza anca - 100 ron
- nicoleta magdalena - 100 ron

pe moneybookers apar, in lei, 370.14 ron

partea mai putin buna este rata de schimb ron/dolar este in crestere, ceea ce ne dezavantajeaza. daca acum cateva saptamani ne bucuram de aproape 15000 usd, acum ne invartim la 14400 usd.

Dumnezeu sa te ajute, Stef!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getacraiu spune:

cristina_26 multumim mult ,rugaciunile dumneavoastra si a celorlalti prieteni cu suflet mare,ne ajuta enorm si avem mare nevoie de ele in continuare.Deasemeni si noi ne rugam pentru toti acei ce ne sunt alaturi la greu.
Va multumesc inca o data ca nu ne-ati uitat.Multa sanatate si numai bine va doresc.
Cu mult drag
Geta si Stefanica

Irinel - Draga mea Irinuca,te rog mult sa nu te superi ca nu am mai reusit sa scriu de ceva timp,ma gandesc mereu la voi si asi dori sa va scriu mai des dar nu reusesc pentru ca Stefanica ma solicita in permanenta.Am reusit in sfarsit sa vorbesc cu primarul nostru si mi-a promis ca incearca sa ma sustina in consiliu...si acum astept cu nerabdare un raspuns .Sper sa fie un raspuns pozitiv si sa ma ajute financiar.Sa dea Domnul!!!
Despre suma care s-a strans ai dreptate,ne apropiem dar va mai fi necesari si pentru cheltuieli cu transportul,acte si cheltuieli neprevazute.Am inteles de la d-na Doina,mama lui Dan,ca trebuie sa ai bani in plus,pentru cazare la hotel ,daca ajungi acolo si camera ta nu s-a eliberat sau daca Stef raceste,Doamne fereste si se prelungeste perioada de sedere in spital.Daca primarul ar rezolva problema banilor ,ar fi minunat.Doamne ajuta!... si multumesc mult ca esti alaturi de noi cu ganduri bune si cu rugaciuni la Bunul Dumnezeu pentru sanatatea lui Stefulet.Dumnezeu sa-ti fie alaturi ,mereu.
Multa sanatate si numai bucurii.
Multi pupici de la noi pentru voi
Geta si Stefanica

Amonar - multumim mult pentru tot ce a-ti facut pentru noi si mai ales pentru cat de multa rabdare a-ti avut cu mine,care intru atat de rar,pe forum ...Am luat de la banca extrasul si afisez mai jos confirmarea banutilor in EUR.
Va multumesc inca o data si va doresc multa sanatate si doar impliniri.
cu recunostinta
Geta si Stefanica

Maria 98 - D-na Veronica,multumesc din suflet pentru aceasta noua initiativa,sunteti o comoara ,ma ajutati foarte mult si multumesc mult d-nei invatatoare,Doina Matei si parintilor care ne-au ajutat cu banuti .Dumnezeu sa le intoarca inmiit , pentru ajutorul dumnealor pentru Stefanica.
Multa sanatate si numai bine.
Geta si Stefanica

Multumim din suflet mamicilor cu suflet Mare,care ne-au trimis banuti pentru Stefanica.
Confirmarea pentru banutii trimisi prin contul in EUR.Va multumim!!!

Amonar - 60 EUR la 10-09-2007

B.Stefania - 50 EUR la 03-09-2007

Confirmare pentru ajutorul trimis pentru Stefanica,la BCR - multumim din suflet!
DD - 200 RON la 28-08-2007

Cu recunostinta
Geta si Stefanica

http://www.craiustefan.3x.ro/

http://www.helpsonia.com/

VA RUGAM DIN SUFLET RUGATIVA PENTRU VINDECAREA SCUMPULUI MEU PUIUT, STEFANICA! 9ani - 15Kg

NIMIC NU-I IMPOSIBIL CU PRIETENI CA VOI ALATURI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getacraiu spune:

Intr-un mesaj de mai sus m-am laudat ca primarul ma sustine dar am primit raspunsul si el nu este pozitiv. Pentru ajutor financiar din partea primariei este nevoie de o trimitere de la Ministerul Sanatatii.Problema cea mare este ca Ministerul Sanatatii nu se implica.Daca s-ar implica,ar trebui sa ne asigure si gratuitatea acestei interventii iar ei nu sunt capabili sa asigure medicamentele necesare pentru spitale(de ani de zile se intampla ca bolnavul sa fie trimis cu reteta sa isi cumpere singur medicamentele necesare si stiu asta din proprie experienta).
Maine ma intalnesc din nou cu Domnul Primar pentru o ultima incercare .Acum insist,poate macar pentru o mica sponsorizare.Doamne ajuta!
Multa sanatate si numai bine dragii nostrii prieteni cu suflet mare,care cititi despre noi.

Geta si Stefanica

http://www.craiustefan.3x.ro/

http://www.helpsonia.com/

VA RUGAM DIN SUFLET RUGATIVA PENTRU VINDECAREA SCUMPULUI MEU PUIUT, STEFANICA! 9ani - 15Kg

NIMIC NU-I IMPOSIBIL CU PRIETENI CA VOI ALATURI !

Mergi la inceput

Ce ati rezolvat ieri la intalnirea cu primarul??? Va poate ajuta cumva???

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

D-na Geta, azi sau luni mai tirmit cativa banuti pentru Stefanel.
Astept numai vesti bune despre Stefanel. sa reusiti sa strangeti banii intr-un timp cat mai scurt. Amin.

Cristina

Mergi la inceput