O sansa pentru Stefanel !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Uffffff, Getuta, ce pacat. Ai reusit ceva pana la urma totusi cu primarul? Multi pupici, nu va uitam. Doamne ajuta!

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getacraiu spune:

cristina_26 multumesc din suflet pentru noul ajutor,Bunul Dumnezeu sa va fie alaturi tot timpul,pentru ca aveti un suflet minunat,va pasa de cei din jur si sunteti aproape de noi prin rugaciunile dumneavoastra si ajutorul material care il trimiteti pentru sanatatea lui Stefanica.
Va multumesc tare mult pentru sufletul dumneavoastra Mare!
Multa sanatate si numai bine.Dumnezeu sa va binecuvanteze!!!

Irinuca ,multumesc pentru ca ne esti mereu aproape , multa sanatate la toti ai tai si Sf.Fecioara Maria sa-l ocroteasca pe micutul Danut ,sa fie totul bine!Doamne ajuta!

Irinuca si Cristina_26 am tot batut drumurile in ultimile saptamani si sper ca am rezolvat ceva,am promisiunea d-nei directoare a primariei,ca ne ajuta cu biletele de transport,dus-intors pentru Beijing.Sa dea Dumnezeu sa-si tina promisiunea.
Saptamana aceasta ramane sa ma interesez de costul biletelor si odata ce le cumparam ,daca pot fi schimbate in caz de intervin modificari cu data plecarii ??? Banuiesc ca pentru avion se mai cer si alte acte,vize si pasaport...saptamana aceasta voi primi mai multe informatii si am sa va scriu noutatile si ce am rezolvat.Doamne ajuta!

Va imbratisam si va pupam
cu mult drag
Geta si Stefanica

http://craiustefan.3x.ro

NIMIC NU-I IMPOSIBIL CU PRIETENI CA VOI ALATURI !

http://www.helpsonia.com/povestea-soniei

bb Darius are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Getuta draga mea, asta e o veste buna. Sunt destul de costisitoare biletele de avion. Din cate stiu eu, poti sa iei biletul inchis, adica sa nu poti schimba data cand il folosesti, sau deschis, cand se poate modifica data. Cele deschise sunt mai scumpe, normal as zice eu. Dar (daca nu gresesc cumva) nu poti sa schimbi data mai mult de 6 luni. Oricum, e bine sa te interesezi direct, am zis sa iti dau doar o idee. Dumnezeu sa va ajute! Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Azi am reusit sa trimit banutii. Sper sa ajunga cat mai repede !!!
Ma bucur ca ati reusit sa rezolvati cu biletele de avion.
pentru Stefanel si , sa reusiti sa strangeti banii cat mai repede !!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Ce mai face Stefanel???

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getacraiu spune:

Irinuca,draga mea, - multumesc mult de informatii,pana in prezent nu am avut ocazia sa folosesc acest mijloc de transport ,maine sper sa aflu si alte amanunte,pentru ca mama isi va face putin timp sa stea numai cu Stefanica.
Multa sanatate si Dumnezeu sa va fie mereu aproape.
Va imbratisam si multi pupici
Geta si Stefanica

Cristina_26 -multumim din suflet pentru rugaciuni si banutii trimisi pentru Stefanica,multumim pentru tot si noi ne rugam zilnic pentru toti prietenii nostrii cu suflet Mare ,care se gandesc la Stefanica si ne vin in ajutor pentru a reusi sa plecam cat mai repede la operatia salvatoare.Sa dea Domnul!!!
Primaria a promis ca ne ajuta cu transportul si noi ne bucuram tare mult si speram sa cumparam biletele cat mai repede posibil,cel putin sa stim ca o problema este rezolvata.
Inca o data va rog sa ma iertati pentru ca intarzii cu trimiterea mesajelor, sunt solicitata la maxim cu tot felul de probleme,care trebuie sa le rezolv si toate se invirt in jurul acelorasi subiecte,despre Stefanica in special si multe incercari de a reusi sa mai strangem ceva banuti in contul lui Stef pentru plecarea noastra la operatie.Sunt persoane cu multi bani,care ne-au PROMIS ca ne ajuta dar nu s-au tinut de cuvant...multa alergatura pentru nimic...timp pierdut in care Stefanica avea nevoie de mine sa fiu langa el...dar asta este situatia,se mai intampla si asa...mergem inainte ,pentru ca trebuie sa ne continuam drumul...
Stefanica este in continuare un copil tare bun si rabdator,facem in continuare gimnastica de recuperare,ne jucam diferite jocuri ,mai vin copii la noi si ne bucuram tare mult...luam medicamente ca sa fim mai puternici,mai rezistenti si ne rugam la Doamne-Doamne sa ne vindece pentru ca in El avem cea mai mare incredere,dintre toti doctorii de care s-a auzit vreodata.
Multumim tare mult pentru ajutorul dumneavoastra,cand ajung la banca am sa iau extrasul si va trecem si la multumiri.
Multa sanatate ,sa aveti parte numai de impliniri, realizari in toate si Dumnezeu sa va fie mereu aproape.

Cu recunostinta
Va imbratisam si va pupam
Geta si Stefanica

http://craiustefan.3x.ro

NIMIC NU-I IMPOSIBIL CU PRIETENI CA VOI ALATURI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DD spune:

D-na Geta,

Nu am mai scris in ultimul timp, dar intru mereu sa aflu vesti despre Stefanel. Astept cu nerabdare ziua in care voi citi ca va pregatiti de plecare in China. Ma bucur ca rezolvati problema transportului si sper din suflet sa strangeti banii pentru operatie cat mai repede.
Am sa ajung curand la banca sa mai trimit niste bani. Sper ca data trecuta au intrat in cont.

Multi pupici lui Stefanel si pentru d-voastra multe

Mergi la inceput

D-na Geta, va inteleg . Stiu ca Stefanel are nevoie permanenta de prezenta dumneavoastra, ca trebuie sa bateti atatea drumuri ca sa rezolvati cu bani de drum , sa strangeti banutii necesari operatiei, sa cautati sponsori.. Imi doresc ca acest cosmar sa se termine cat mai rapid !!! Am credinta ca veti reusi sa strangeti banii necesari operatiei mai devreme decat este programat!!!Ma rog in continuare pentru Stefanel !!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria98 spune:

atentie!
anul viitor se organizeaza Jocurile Olimpice la la Beijing, China în perioada 8 - 24 august.
asta inseamna ca va trebui facuta rezervarea din timp atat pt transport, cat si pt hotel.
sanatate si pupici lui Stef,
veronica

Mergi la inceput

Pupici lui Stefanel jucaus! Geta, nu dispera, unii nu se tin de cuvant, poate altii o vor face, o sa reusiti cu siguranta. Ce bine ar fi sa se adune banii mai repede si sa ajungeti in alta perioada acolo. Cu siguranta in perioada aia o sa fie totul mai scump acolo.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput