O sansa pentru Stefanel !
Raspunsuri - Pagina 8
Irinel spune:
Dumnezeu sa il ajute pe Stefanel sa se faca bine, sa se bucure de tot ceea ce se bucura ceilalti copii de varsta lui!
Ar fi bine sa deschida cineva un cont de pay-pal, multa lume din afara Europei prefera (inclusiv noi) prefera transferul paypal pentru ca e rapid si nu se pierd bani la transfer. Nu trebuie dus la banca pentru a deschide un cont. Se deschide de pe urmatorul website:
https://www.paypal.com/. Daca aveti nevoie de ajutor, pot sa incerc sa va creez eu un cont, doar sa imi dati unele date (adresa de email, nume, prenume, adresa, telefon). S-ar putea sa trebuiasca si contul de la banca unde sa se trimita banii, da sotul meu zicea ca i se pare ca se poate si fara si se trimit banii prin cec.
Ma scuzati daca am intervenit in mod nepotrivit.
Geta, multa sanatate lui Stefanel, sper din tot sufletul sa ajungeti la operatie chiar anul asta si sa fie un succes total. Doamne ajuta! Sunt prin preajma...
www.sonia.as.ro" target="_blank">http://www.sonia.as.ro" target="_blank">Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
getacraiu spune:
Irinel - multumim ca sunteti alaturi de noi si pentru urari sa va auda bunul Dumnezeu.
Va multumesc ca a-ti intervenit,cred ca Dumnezeu v a indemnat,pentru ca eu chiar nu mai vedeam nici o solutie de rezolvare a acestei probleme,dupa informatiile obtinute,si anume:
Din pacate in prezent din Romania poti trimite bani dar nu poti primi...
Contul se face astfel- va inscrieti cu o adresa de email si cu un card (VISA, etc) iar apoi banii se trimit prin adresele de mail, virtual.
Eventual puteti ruga pe cineva din afara RO sa isi faca un cont paypal pt dvs si sa va trimita banii la sfarsit in alt mod...
Cu acest website care mi l-ati dat si cu ajutorul dumneavoastra, poate reusim cumva.
Eu nu prea ma descurc cu engleza si daca vreti sa ne ajutati cu deschiderea contului,pentru noi ar conta foarte mult.Va contactam prin PM.
Am vazut pozele dumneavastra si sunt foarte frumoase.Va dorim multa sanatate,numai bine si pupici micutei Maria.
Geta si Stefanica
http://craiustefan.3x.ro
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Irinel spune:
Multumesc mult de urari. Astept informatiile si sper sa mearga, daca nu, vom gasi o alta cale.
Sanatate multa si sa va ajute Dumnezeu sa va indepliniti visul.
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
getacraiu spune:
Irinel - Irina iti multumesc din suflet ca m-ai ajutat sa deschid acest cont ,la Moneybookers ,mai am de cumparat cardul si dupa aceasta cred ca pot afisa aici pe forum,numarul contului.
Va imbratisam si va pupam
Geta si Stefanica
www.moneybookers.com - Moneybookers este o metoda asemanatoare cu metoda de plata PAY PAL
VA RUGAM DIN SUFLET RUGATIVA PENTRU VINDECAREA SCUMPULUI MEU PUIUT, STEFANICA! 9ani - 15Kg
NIMIC NU-I IMPOSIBIL CU PRIETENI CA VOI ALATURI !
Irinel spune:
Draga mea Geta, cu cea mai mare placere te-am ajutat, ma bucur ca a iesit ceva, ca nu-s nici eu prea maestra la tranzactiile pe internet.
Voiam sa va sugerez inca o cale de a obtine banii necesari pentru Stefanel (poate deja ati folosit-o). Un anunt cu povestea trista a lui Stefanel pus la biserici (poate si in alte locuri). Cu siguranta acolo ati gasi oameni dornici sa ajute si poate si unii oameni care a aiba si posibilitatea.
Ma rog pentru voi. Sa va ajute Dumnezeu in demersurile voastre si Stefanel sa se faca bine.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel viseaza la o viata normala
Irinusha spune:
Draga Geta,
ptr. un transfer bancar (gratis in acest caz) din UE este nevoie de adresa (numele, strada, orasul ajung) posesorului de cont si BIC-ul + adresa bancii. Am cautat pe site-ul lui Stefanel si nu le-am gasit ...
Multa sanatate si reusita! Doamne ajuta!
getacraiu spune:
Irina - fara ajutorul tau nu reuseam sa deschid asa curand acest cont.Stiu ca sotul tau s-a implicat si el si va multumesc din suflet pentru ajutorul pe care mi l-ati dat,pentru gandurile bune si vorbele frumoase.Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru sufletul vostru bun.
Cazul nostru este cunoscut foarte bine de multi preotii care au venit si la noi acasa ,unde i-au facut lui Stefanica Sf. Maslu (o rugaciune puternica pentru sanatate) si Episcopul Casian Craciun il cunoaste pe Stef,pentru ca la impartasit de multe ori.Dealtfel,am facut demersuri la Episcopia Galati,cum se procedeaza pe la noi,pentru a primi ajutor din partea bisericii si dumnealor au fost primii care m-au ajutat cu 3500 Ron,din banii stransi de la enoriasi. Am primit ajutor si din partea BCR-ului in primavara,o sponsorizare nesperata de 7500 Ron ,doamna notar Monica Pop din Bucuresti ne-a sponsorizat, cu acte de sponsorizare,prin Fundatia IKON care ne cunoaste bine cazul,cu o suma foarte mare 10.000 Ron ,Consiliul Judetului ne-a trimis cazul la toti agentii economici din top,dar nu a avut succes aceasta initiativa a dumnealor...
M-am gandit ca, scriind aceste randuri,ar putea fi citite si de folos si altor familii care au nevoie de sponsorizari si nu stiu unde sa mai ceara ajutor. Doamne ajuta!
Eu trebuie sa mai apelez tot asa la patronii unor societati private,asa cum bine ma indemna si doamna Veronica,dar totusi daca nu esti recomandat de cineva,nu ai ajutorul lor(spun asta din experienta) si mai este si problema timpului,Stefanica are nevoie de ajutor si supraveghere permanenta,el are gradul 1(grav), este foarte dificil sa-l las si sa plec mai des de linga el pentru a face aceste activitati.Oricum,chiar daca este dificil,tot va trebui sa incerc sa mai apelez pe la cineva ca este singura solutie.
Asi avea multe de spus despre cei care ne conduc si sunt datori sa ne ajute,sa se implice ,care folosesc banii nostrii cum le tuna lor,dar ma abtin ca tot acelasi lucru este...si tot eu par cea rautacioasa.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu vom reusi si noi sa ajungem sa facem acest transplant si sper din tot sufletul sa-mi ajute copilasul,pe Stefanica ,puiutul meu bun si rabdator,sa se ridice din pat,sa se bucure ca poata face si el ceva ...sa-si poata controla miscarile, sa puna picioru pe pamant ,sa mearga,sa vorbeasca...Doamne ajuta!
Dumnezeu sa ne ajute pe toti.
Irina scuza-ma ca m-am luat cu ale mele,iti multumesc mult pentru tot.
Geta si Stefanica
getacraiu spune:
Irinusha - iti multumesc mult ca ai venit alaturi de noi. Ai dreptate,nu am avut pana acum aceste informatii ale banci.Am sunat la banca si am aflat ca :
BIC-ul are codul - RNCB
SWIFT (in care este inclus si BIC-ul)- RNCBROBUGL0
adresa banci :BCR Sucursala Judeteana Galati, Str.Brailei Nr.35
- numele posesorului de cont - Geta Craiu
- Str.Bahluiului Nr.2
- orasul Galati
Irinusha, multumesc mult pentru urari. Dumnezeu sa te rasplateasca pentru gandurile bune si pentru ca doresti sa ne ajuti.Multumim din suflet.
Geta si Stefanica
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
VA RUGAM DIN SUFLET RUGATIVA PENTRU VINDECAREA SCUMPULUI MEU PUIUT, STEFANICA! 9ani - 15Kg
NIMIC NU-I IMPOSIBIL CU PRIETENI CA VOI ALATURI !
Irinel spune:
Buna din nou!
Veronica, Geta, cred ca ar fi bine sa afisati la prima pagina, unde e anuntul de inceput al Veronicai, conturile bancare si pe cel de la moneybookers.
Azi am trimis niste emailuri la cativa prieteni. Sper ca vor trimite si ei mai departe si cat mai multi oameni vor afla de Stefanel si il vor ajuta.
Multi pupici pentru Stefanel si pentru mamica lui.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel viseaza la o viata normala