O sansa pentru Stefanel !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getacraiu spune:

Dragii nostrii prieteni,va rog sa ma iertati ca iar am intarziat cu mesajul meu.Zilele acestea am
facut demersuri pentru cumpararea biletelor de avion si sper ca primaria sa se tina de promisiune
si sa ne ajute sa rezolvam si problema transportului.O parte din suma s-a oferit sa o plateasca
Agentia Stardoust, de la care luam biletele si pentru restul sumei asteptam confirmarea primariei.
Avem si promisiunea Antenei 1 TV -Galati-Braila,ca ne ajuta cu difuzarea unui clip cu cazul nostru
si daca vom fi dati si la Antena1 ,la 9595,poate ne vede si cineva cu posibilitati mai mari si
poate se hotaraste sa ne sustina financiar.Sa dea Donmul sa avem noroc!
Stefanica este cuminte,luam medicamentele ,vrem sa scriem mosului o noua scrisoare si sa-i desenam
ceva frumos si facem in continuare gimnastica (kinetoterapie) ,jucam volei cu balonul si asa cum
putem noi,jucam fotbal cu mingea gonflabila si alte jocuri...ca sa ne consumam energia si nu uitam
seara la culcare sa ne rugam la DD sa ne ajute sa ne facem bine ,sa mergem ,sa vorbim sa putem si
noi sa ne jucam cu copii.

Irinel- Irinuca,iti multumim pentru incurajari,pentru ca ne esti alaturi , sa te auda
Bunul Dumnezeu si sa ne ajute sa se vindece Stefulet.

Irinuca,ai dreptate exista o lege de care am aflat recent. Ministerul sanatatii nu a facut prea mult
cunoscuta aceasta lege cu privire la formularul E-112 ,care da posibilitate unor bolnavi din Romania,
sa se trateze in Europa ,cu o mare parte din costul tratamentului suportat de stat si sunt puse
conditii care elimina multi bolnavi care isi fac sperante.Conditiile sunt: sa fie vorba
de un tratament care se poate face si in tara si pacientul nu poate fi salvat la noi.
Despre ajutor din partea statului pentru operatia lui Stefanica,nu avem nici o speranta,pentru ca
nu ne incadram...operatia noastra se face in Asia si nici tratamentul nu se practica in tara...,noi
traim cu speranta si incredere in Dumnezeu ca El nu ne va lasa la greu si ne va da ajutorul
de care avem nevoie, asa cum a facut mereu.

Irinuca,multumesc inca o data pentru ca ne esti alaturi si iti doresc multa sanatate si Dumnezeu
sa-ti fie mereu alaturi.Cele mai bune ganduri.
Multi pupici tie si lui Danut
cu mult drag
Geta si Stefanica

cristina_26 - multumesc pentru gandurile bune,pentru intelegere si incurajare,multumesc pentru tot.
Va doresc multa sanatate si Dumnezeu sa va fie alaturi mereu.

Va imbratisam si va pupam,
cu mult drag
Geta si Stefanica

maria98 - va multumesc mult pentru vorbele frumoase,sa va auda DD si sa se implineasca si minunea
aceasta,sa-l vedem pe Stefanica,sanatos. Va rugam sa retineti ce ne-ati promis si sa va tineti
de promisiune pentru ca Stefuletul meu este incantat de hotararea pe care a-ti luat-o,ii place
tare mult fotbalul.
Multumim si pentru rugaciuni,multumim pentru tot.
Va dorim multa sanatate si cele mai bune ganduri.

va imbratisam si va pupam
cu mult drag
Geta si Stefanica

http://craiustefan.3x.ro

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102542&whichpage=1

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104972&whichpage=1

NIMIC NU-I IMPOSIBIL CU PRIETENI CA VOI ALATURI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sunt alaturi de dumneavostra !!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Cristina_26-va multumim mult.
Toate cele bune.

Cu mult drag
Geta si Stefanica

Katle-Va multumim ca sunteti alaturi de noi,multumim din suflet pentru tot ajutorul dat.
Va doresc multa sanatate si numai impliniri.Cele mai bune ganduri.

Cu mult drag
Geta si Stefanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DD spune:

Geta, ce mai faceti?

Ma gandesc tot timpul la voi si ma rog la Bunul Dumnezeu pentru Stefanel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

D-na Geta, ce mai faceti??? Ati reusit sa mai gasiti sponsori??? Ma gandesc in fiecare zi la dumneavostra si Stefanel si sper ca Bunul Dumnezeu sa va ajute fiindca meritati!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Multi pupici draga mea Getuta. Sper ca sunteti bine amandoi. Ma rog pentru voi.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria98 spune:

buna seara,
am actualizat suma trecuta pe site, dupa extrasul de contul pe care mi l-a dat mama lui Stef. sunt cam 14.500 USD. se pare ca leul se devalorizeaza in continuare, iar resursele noastre scad in loc sa creasca, cu toate ca banuti se depun in cont.
multumim:
Gagea M. -500 ron
Dumitraciuc D. I. - 100 ron
Dumitru D. - 150 ron
Ion G. P. - 30 ron
Manastirea Radu Voda - 100 ron
acestea sunt depunerile din perioada 01-10-2007 pana in 16-11-2007.
va multumim, inca o data, ca sunteti alaturi de noi.
veronica

Mergi la inceput

doamna geta, poate ca ar fi bine, ca atunci cand aveti certitudinea ca veti aparea la o anumita data, in cadrul emisiunii 9595, sa faceti publica aceasta data. suntem dornici sa va vedem si sa va fim alaturi.
veronica

Mergi la inceput

Dragii nostrii prieteni,noi suntem asa cum ne stiti,Stefanica este imobilizat la pat dar facem in continuare gimnastica ,este in continuare ,copil bun si rabdator si ne uitam foarte des spre rasarit la icoanele din casa pentru ca asteptam pe Mos Craciun si cu sanatate de la Doamne Doamne si DD sigur ca stie de dorinta lui Stef...
Avem noutati -cazul nostru urmeaza sa fie dat la Antena1, la emisiunea D-nului Dr. Cristian Andrei,marti 27 noiembrie si la TV Antena1 Galati -Braila,sper sa facem un clip cu Stefanica,cat de curand ,pentru a incerca sa mai crestem suma din contul umanitar.
La sfarsitul acestei saptamani sper sa reusesc sa ajung din nou in audienta la directorii din combinat,sa vad daca s-a mai rezolvat ceva cu promisiunea dumnealor din primavara...???de a ma sustine financiar,poate avem putin noroc ...sa dea Domnul
Multi pupici de la noi.

DD - Dana , iti multumesc pentru ca esti in continuare alaturi de noi si pentru rugaciuni,ele sunt foarte importante pentru noi.Micutul David ce mai face?sunt tare dragalasi la varst asta .Ne rugam la Bunul Dumnezeu,sa creasca frumos,mare si sanatos si sa aiba multe,multe bucurii mai ales acum ca vin sarbatorile mult asteptate de cei mici si nu numai,pentru cadouri si bunatati...
Dana si David,va dorim multa sanatate si Dumnezeu sa va ocroteasca intotdeauna.
Cele mai bune ganduri si "Sarbatori Fericite!"
Cu mult drag
Geta si Stefanica

Cristina_26 D-na Cristina,va multumim pentru ca ne sunteti alaturi in continuare si pentru cuvintele frumoase.Sa ne ajute Bunul Dumnezeu, sa fie bine pentru Stefanica si deasemeni pentru noi toti.Toti avem nevoie de ajutorul Lui, mai mult sau mai putin...eu nu pot rezolva nici o problema fara ajutorul Lui.
Sponsori noi,inca nu am gasit,acum dupa alegeri trebuie sa ajung din nou la consiliul judetului sa cer ajutorul prefectului. Daca sunt noutati si vesti bune,astept cu nerabdare sa le anunt si aici sa ne bucuram cu totii,impreuna,pentru ca stiu ca va pasa de noi si va multumesc din suflet pentru acest lucru.
D-na Cristina,va dorim multa sanatate si doar impliniri.Dumnezeu sa va ocroteasca mereu si acum ca incep sarbatorile,va dorim sa aveti parte de multe,multe bucurii.Cele mai bune ganduri si "Sarbatori Fericite!"
Cu mult drag
Geta si Stefanica

Irinel -Draga mea Irinuca,iti multumim pentru pupici si rugaciuni.Noi suntem tot asa cum ne stii,poate putin mai emotionati pentru ca asteptam cu bucurie,aceste sarbatori frumoase care aduc la copii cuminti cadouri si bunatati...
Puiutul mic ,Danut,ce mai face?sper ca este totul bine.Ne rugam la Doamne Doamne sa creasca frumos, mare si sanatos ,asa cum ii sta bine unui baietel dragut ca Danut si cred ca abia asteapta sa vina Mosii,cu ghetute pline cu bunatati si apoi cu sacul plin de daruri.
Multi pupici si multa sanatate,DD sa va fie alaturi mereu.Cele mai bune ganduri de la noi si "Sarbatori Fericite!"
Cu mult drag
Geta si Stefanica

Maria 98 D-na Veronica,va multumim mult ca sunteti alaturi de noi si ca ne ajutati atat de mult.Domnezeu sa va ocroteasca mereu.Scumpa si frumoasa dumneavoastra ,fetita Maria, prietena noastra de joaca,are motive intemeiate sa fie mandra de mamica ei,o mamica minunata si cu suflet Mare.
La Antena1,am fost anuntati ca o sa fim dati ,marti 27 noiembrie,cum am scris si mai sus si speram sa nu fi iesit prea rau...
Multumim mult pentru banuti.

Veronica C. - 50 RON 30-10-2007

Va multumim din suflet,atat dumneavoastra cat si celorlalti oameni cu suflet Mare,care au depus in cont pentru sanatatea lui Stefanica,toti banutii primiti ,ii consideram ca pe o binecuvantare de la dumneavoastra,pentru vindecarea lui Stefanica.Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca pentru ca ne ajutati si ne sustineti atat de mult.

D-na Veronica,va dorim multa sanatate la intreaga familie si numai impliniri.Toate cele bune.Multi pupici
Cu multa recunostinta
Geta si Stefanica

ne rugam pentru Sonia
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102542&whichpage=1

ne rugam pentru Darius
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104972&whichpage=1

NIMIC NU-I IMPOSIBIL CU PRIETENI CA VOI ALATURI !

Mergi la inceput

Felicitari!!!
V-ati descurcat minunat la emisiunea 9595.
Multumiri Antenei 1.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi !!!

Mergi la inceput