O sansa pentru Stefanel !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

D-na Geta, am vazut emisiunea!!! Felicitari!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getacraiu spune:

D-na Veronica
D-na Cristina
va multumesc mult ,sunteti foarte dragute ca ma felicitati.

De emisiune sunt dezamagita ,nu a iesit asa cum asi fi dorit,sunt multe de mentionat... dar ce conteaza acum este ca ,copilul sufera si trebuie ajutat ,el are incredere si spera ca va fi bine si pentru el si noi mergem inainte cu ajutorul Domnului si a oamenilor cu suflet mare care cred in sansa copilului.
Va doresc numai bine.

Cu mult drag
geta si Stefanica

In final multumesc d-nului dr. Cristian Andrei si domnisoarei Andreia care m-au invitat in emisiune, s-au straduit ca totul sa iasa bine ...dar nu pentru noi...aceasta este si parerea celor care ne cunosc foarte bine ,foarte multi au fost dezamagiti de modul in care au inteles cei din emisiune ,sa ne ajute ,noi am fost defavorizati foarte mult,am fost invitati sa vorbim despre necazul nostru pentru care avem nevoie de sustinere si acolo s-a dezbatut o problema pe care nu doream sa o dezvolt .

Ne rugam la Bunul Dumnezeu sa aiba mila de Stefanica si sa il vedem intr-o zi ca se ridica din pat pe picioarele lui si ca este fericit ca traieste pe acest pamant...

Noi mergem inaint si luptam pana la capat si va rog sa fiti alaturi de noi, credem ca Stefanica merita acest lucru si are sansa lui de la Cel de sus. Doamne ajuta!!!

http://craiustefan.3x.ro

ne rugam pentru Sonia
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102542&whichpage=1

ne rugam pentru Darius
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104972&whichpage=1

NIMIC NU-I IMPOSIBIL CU PRIETENI CA VOI ALATURI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Draga mea Getuta, desi n-am apucat sa va mai scriu, ma gandesc mult la voi. Se apropie Sarbatorile si oamenii sunt mai darnici poate va da Dumnezeu ca cineva care poate sa va ajute mult sa fi vazut emisiunea. O sa caut si eu emisiunea pe internet, s-ar putea sa fie, am vazut-o si pe Oana, mamica SOniei asa. Nu iti face reprosuri, nu esti actor, sunt convinsa ca oamenii au inteles tragedia voastra. Mie chiar mi-a zis cumnatul meu ca v-a vazut la tv.

Multi pupici.
Doamne ajuta!

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Am trimis si noi chiar acum ceva banuti in contul lui Stefanel!
Nu-s multi, dar sper sa ajute!
Numai bine si multa sanatate ptr. Stefan!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chita spune:

Buna ziua si multa sanatate pentru STEFAN ,va doresc din suflet sa reusiti ,stiu cum e sa lupti pentru viata copilului tau ,pentru ca si el sa se poata bucura de viata ,de o plimbare in parc ,de leagane stiu cum e cand vezi ca copilul tau sufera si tu esti neputincios in al putea ajuta sii reda bucuria copilariei ,de aceea va rog din suflet fi-ti alaturi de stefan ,strop cu strop se face marea ,asa si donatiile pentru el ,iar rasplata va fi mare -un zambet de la stefan -e ca si cum ai fi cucerit lumea ,sa-l ajutam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Am virat azi niste banuti din Raiffeisen in contul dvs.
Sper ca,daca tot se apropie Craciunul, sa reusiti sa strangeti toata suma care va trebuie.
Sanatate lui Stefanel

Lacri si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Irinel - Irinuca,iti multumesc din suflet ca esti in continuare, alaturi de noi.Si eu sper sa
mai gasim ajutor ,acum in preajma sarbatorilor de iarna.Primaria si Agentia Stardoust ne-au
asigurat biletele de avion si le multumim din suflet si aici pe forum,ne rugam in continuare la DD sa fie alaturi de noi si de toti oamenii
cu suflet mare care ne-au sustinut si de cei care ne vor fi alaturi in continuare.
Irinuca iti doresc multa sanatate tie si familiei tale si numai impliniri. Sarbatori cu bucurie!

pupici tie si lui Danut
Cu mult drag
Geta si Stefanica

Irinusha Va multumim din suflet pentru banuti si pentru sufletul d-vstra Mare,pic cu pic se aduna marea,pentru noi conteaza enorm
orice suma,acest ajutor il consideram ca si o rugaciune pentru sanatatea lui Stefanica,o sa-l ajute
mult pe puiutul meu ,acolo,la clinica la care trebuie sa ajungem noi.
Bunul Dumnezeu sa va daruiasca inmiit ajutorul pe care ni l-ati dat .
Va dorim multa sanatate intregii d-vstra familii si doar impliniri sa aveti.Sarbatori cu bucurie!

Cele mai bune ganduri.
Cu recunostinta
Geta si Stefanica

Chita - Va multumesc din suflet pentru gandurile bune si pentru ca sustineti aici cauza noastra,
aveti mare dreptate ,toti copii ar trebui sa fie sanatosi si fericiti,ei sunt inocenti,nevinovati,
sunt lumina ochilor nostrii, comorile noastre cele mai scumpe si nu merita sa li se intample ceva
rau...insa realitatea,uneori este prea cruda si suntem nevoiti sa trecem prin cele mai grele
situatii si doar Dumnezeu stie cum sa ne vina in ajutor ,atunci cand nu mai putem sa mergem inainte.
V-am citit cazul,ati trecut prin foarte mari greutati ,este nedrept ca un copil sa sufere atat de
mult si va doresc sa aveti in continuare,mult optimism ,multa putere
dumneavoastra si frumoasei si curajoasei d-vstre fetite, Crisa.Dumnezeu nu ne va lasa la greu,
ne rugam la El si incercam sa gandim pozitiv ca sa fie bine copiilor nostrii.Sa ne ajute
Bunul Dumnezeu sa ne vedem copii sanatosi ,avem nevoie de tot ajutorul Lui si cat mai curand
pentru ca suferinta noastra si mai ales a copiilor nostrii este prea mare si prea mult timp a
trecut de cand a inceput lupta noastra pentru a ne salva copilasii.
Va multumesc inca o data pentru ca ati venit pe pagina noastra sa ne sustineti in lupta noastra atat de grea pentru a-l ajuta pe Stefanica care sta de noua ani imobilizat la pat in mare suferinta asteptand ajutor ca sa se dea si el jos din pat si sa mearga ca ceilalti copii.
Va doresc multa sanatate , impliniri si sa aveti parte de multe bucurii si "Sarbatori Fericite!".
Cele mai bune ganduri.Ma rog pentru sanatatea micutei si curajoasei d-vstre,Crisa .
Cu mult drag
Geta si Stefanica

LYLY809 - Va multumesc din suflet , banutii trimisi de d-vstra il va ajuta foarte mult pe puiutul meu,
Dumnezeu sa va daruiasca inmiit pentru sufletul d-vstra Mare.
Curand ajung la banca sa scot extrasul de cont si fac si confirmarea imediat ce am extrasul.
Si noi speram sa mai stangem ceva banuti,
am cerut ajutor la multi posibili sponsori dar deocamdata,din putinii care mi-au dat sperante,inca
nu s-a rezolvat nimic ,speram sa avem noroc mai mult in viitor.
Va doresc multa sanatate intregii d-vstra familii,doar impliniri si cele mai bune ganduri.Sa aveti "Sarbatori Fericite!" .

Cu recunostinta
Geta si Stefanica

Simona C.- Iti multumim mult,atat tie, cat si prietenilor tai pentru tot ce faceti pentru noi,Dumnezeu sa va rasplateasca pentru sufletele voastre, mari .Multumim din suflet.
Va dorim multa sanatate , doar de realizari si impliniri sa aveti parte si multe ,multe bucurii. Numai bine. "Sarbatori Fericite!"

Cu recunostinta
Geta cu familia

http://craiustefan.3x.ro

http://www.crisa.ro

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106295&whichpage=1

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102542&whichpage=1

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104972&whichpage=1

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107812&whichpage=1

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107811&whichpage=1

NIMIC NU-I IMPOSIBIL CU PRIETENI CA VOI ALATURI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

D-na Geta, nu v-am uitat!!! Mereu cand va citesc postarile, in sinea mea sper sa ne dati vesti bune . Eu sper in continuare ca veti face rost de banuti cat mai repede!!! Pana de sarbatori sper sa reusesc sa mai trimit si eu ceva. Multa sanatate!!!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
4s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Getuta va pupam pe amandoi. Sper ca sunteti bine si ca s-au mai strans ceva banuti.

Doamne ajuta!

Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Cristina 26

Irinuca

Va rog sa ma iertati ca nu am mai postat nici un mesaj in ultimul timp.
Astazi,23 decembrie la ora 13,00 , la Teatrul de Papusi "Guliver",va avea loc o serbare cu caracter caritabil,pentru Stefanica .
Sper sa iasa totul bine.
Curand, am sa va povestesc cum a fost.Am luat extrasul de la banca si am sa postez noile depuneri cat de curand,ca acum s-a trezit Stef si nu mai pot scrie.Multumesc pentru intelegere.
Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca ,lumina si caldura in ganduri si in suflet si un an nou,mai bun ,cu multa sanatate si fericire.Cele mai bune ganduri si va multumesc ca sunteti in continuare alaturi de noi. "SARBATORI FERICITE!"

Va imbratisam si
va pupam
Cu mult drag
Geta si Stefanica

Cu aceasta ocazie multumesc conducerii teatrului care a pus sala la dispozitie gratuit,organizatorilor,elevi cu suflet mare,de la liceul A.I.Cuza ,din Asociatia Francofona,(sa ma iertati daca nu am scris corect) elevilor care se strduiesc sa faca o serbare cat mai reusita si spectatorilor ,elevi,profesori,etc. care contribuie pentru a se strange ceva banuti pentru sanatatea lui Stefanica.Dumnezeu sa ii binecuvanteze , sa le rasplateasca straduinta si gandul bun.Doamne ajuta.

Mergi la inceput