O sansa pentru Stefanel !
Raspunsuri - Pagina 16
getacraiu spune:
Cristina,aveti dreptate, la tara sunt traditii frumoase la Sarbatorile de Iarna,Stefanica ,ca orice copil,ar fi incantat daca ar fi si zapada. Rudele noastre iarna stau la oras ,nu sta nimeni acolo si in general iarna,conditiile nu sunt din cele mai bune dar la primavara daca totul va fi bine,speram sa ajungem acolo si sa stam mai mult.
Multumesc mult pentru urarile de bine.
Va doresc multa sanatate si numai bine .
Va imbratisam si va pupam
cu mult drag
Geta si Stefanica
DD spune:
Geta, Stefanel, nu v-am uitat! Ma rog in fiecare zi pentru voi.
Nu scriu prea des, dar intru mereu sa aflu vesti despre voi.
Sa dea Domnul sa strangeti cat mai repede suma necesara si sa ajungeti cat mai repede in China. Ma bucur sa aflu vesti despre Stefanel, cand poti poate ne povestesti despre jucariile care-i plac, desene animate, carti de povesti. Sper ca nu am indraznit prea mult dar se aproprie Craciunul si cum este baietel cuminte sunt sigura ca o sa primeasca multe cadouri. Mi-as fi dorit sa fim mai aproape de voi si copiii nostri sa se cunoasca, chiar daca David este inca micut.
Multi pupici lui Stefanel si multa putere mamei lui.
M&M spune:
D-na Geta ce mai face Stefanel??? Dar dumnevoastra ???
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
strumfi2004 spune:
Doamna Geta, multumesc si eu pt urari si pentru cuvintele frumoase!
Va felicit pentru tot ce emana mesajele dvs!
Va doresc tot binele din lume!
Pupici pentru Stefanel! Dumnezeu sa-l aiba in paza!
Gratiela, Maria si Stefan
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
getacraiu spune:
Buna seara,dragii nostri prieteni ,care intrati la cazul nostru si cititi despre noi.Imi cer iertare,din nou,pentru ca intarzii sa va scriu si sper sa nu va suparati pe mine pentru acest lucru,nu o fac intentionat ,cand gasesc putin timp liber ,imi face placere sa stau la calculator si sa comunic cu dumneavoastra,care va pasa si doriti sa stiti mai multe despre noi.Va multumim mult pentru ca existati.
Saptamana trecuta am fost in Bucuresti la filmari la Antena1,pentru emisiunea D-nului Doctor Cristian Andrei -9595 ,am vorbit despre cazul nostru si nu am cu ce ma lauda,pentru ca am avut emotii mari nemaifiind niciodata intr-o emisiune, am fost si putin negativista si nu a iesit asa cum mi-asi fi dorit.Pe ecran cred ca va fi dat peste o saptamana sau doua.Sper sa nu fi vorbit prea multe prostii pe acolo...
DD- Dana,iti multumesc mult ca esti alaturi de noi,sa te auda Bunul Dumnezeu si sa reusim sa strangem suma necesara,sa ajungem la Clinica din Beijing si sa ne intoarcem cu rezultate bune de acolo.
Dana,iti multumesc ca te interesezi de ce ii place lui Stefanica ,poti sa ma intrebi orice fara sa-ti faci probleme ,eu sunt bucuroasa sa povestesc despre puiutu meu care sigur ar fi foarte incantat ,ca si mine deasemeni ,daca a-ti fi mai aproape si a-ti vrea sa ne vizitati si sa-l vada pe micutul David ,pentru ca lui Stefanica ii plac copii ,mai ales cei mici,pentru ca sunt foarte dragalasi.Are si el o verisoara de un an si patru luni si o iubeste tare mult si este fericit cand vine la noi in vizita.
Lui Stefanica ii place mult Craciunul pentru ca Mos Craciun vine mereu la el,cu jucarii si bunatati.Inainte de Craciun noi facem o scrisoare catre Mos ,un desen frumos si o lista cu tot ce ne dorim si pe primul loc,obisnuim sa cerem sanatate si apoi urmeaza si jucariile si dulciurile. Pentru ca Stefu meu este cuminte,Mosul face eforturi si ii aduce ce cere baiatul,dar cum Stef nu se poate juca singur (intotdeauna il ajut eu),el nu strica jucariile si acum avem ceva jucarii , carti de povesti , baloane si anul acesta in afara de sanatate,trebuie sa ne gandim mult ce mai scriem pe lista...uneori simt ca singurul lucru pe care il doreste este sa fie sanatos,sa se poata juca cu jucariile pe care le are.Imi pare rau ca Stefanica se maturizeaza prea devreme,datorita suferintei lui. Poate Mosul va veni si cu sanatate de la Doamne- Doamne,intr-o zi. Sa dea Domnul.
Micutul David ,cred ca si el, abia asteapta sa vina Mos Craciun la el,ca si toti copii deasemeni.Dupa ce trece Mosul cel mult asteptat, pe la noi,va povestim cum a fost ca doar nu mai este mult pana atunci...
Va dorim multa sanatate si cele mai bune ganduri.
cu mult drag
Geta si Stefanica
Cristina_26 - Va multumim ,suntem bine ,sanatosi dupa drumurile care le-am facut recent ,am povestit mai sus ca am fost pana la Bucuresti la filmari pentru emisiunea D-nului Dr.Andrei-9595 si sunt nemultumita de mine ,pentru ca altfel asi fi dorit sa iasa totul...poate cu alta ocazie va fi mai bine.
Maine vreau sa ma duc din nou la primarie sa rezolv cu biletele de avion pentru Beijing.Doctorul Varga din Bucuresti ne da OK-iul pentru a merge cu avionul in conditiile in care Stefanica va sta in brate la mine pe toata perioada calatoriei si speram sa nu avem probleme din partea nimanui pentru singura modalitate in care putem calatori,pentru ca Stef nu poate sta nici in scaun rulant pentru ca isi deformeaza coloana si nici culcat pe targa,pentru ca isi pierde echilibru si se poate ranii...speram sa fie totul bine.
Dumneavoastra ce mai faceti?Sper ca bine .
Va dorim multa sanatate si numai bine.
cu mult drag
Geta si Stefanica
Strumfi2004 - Doamna Gratiela,va multumim pentru gandurile bune si deasemeni si noi va dorim multa sanatate intregii dumneavoastra familii , cele mai bune ganduri si numai bine .
cu mult drag
Geta si Stefanica
Irinel spune:
Getuta draga mea, nu te invinovati, cred ca multa lume in emisiuni televizate ar fi emotiva si nu ar iesi chiar ce si-ar dori. EU cu siguranta m-as exprima in cele mai nepotrivite moduri. Eu zic ca important e ca ati aparut in emisiune. Citisem pe la alte subiecte ca daca e vorba de o operatie care nu se poate face in Romania, statul roman ar trebui sa achite costurile. Oare nu puteti sa incercati si asta?
Pupici la amandoi si sa va dea Dumnezeu ce va doriti atat de mult, sanatatea.
Irina
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
M&M spune:
D-na Geta, va inteleg perfect ; stiu ca trebuie avuta in permanenta grija de Stefanel, ca dumneavoastra singura va zbateti sa gasiti sponsori pentru operatia lui Stefanel. Daca ne scrieti o singura fraza pe saptamana sa ne spuneti ce mai faceti este bine.
Ma bucur ca ati reusit sa apareti intr-o emisiune televizata. NU va faceti grija cum ca nu ar fi iesit bine, important este mesajul si sensibilizarea a cator mai multi oameni care sa il ajute pe Stefanel si sa reusiti sa strangeti banii inainte de termenul dat de cei din China.
Am sa incerc sa mai trimit niste bani peste vreo 2 - 3 saptamani, nu promit ca vor fi multi...
Multa sanatate dumneavoastra si lui Stefanel.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
Irinel spune:
Multi pupici la amandoi. Abia astept sa se stranga toti banii si sa auzim numai vesti bune despre sanatatea lui Stefanel. Doamne ajuta!
Pupici
maria98 spune:
ne rugam pt Stefanel, dorindu-i sa i se implinesca visul de a deveni un copil normal, fericit, sa poata sta in sezut, sa poata alerga. promitem sa-l punem atacant la primul meci de fotbal ce-l vom juca in fata blocului.
ne rugam ca bunul Dumnezeu sa-i dea putere mamei lui.
veronica
Irinel spune:
Draga mea Getuta, ma gandesc mereu la voi si ma rog sa fie aproape ceasul cand ne vei povesti despre vindecarea lui Stefanel si despre progresele lui.
Pupici multi la amandoi