* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Stefana, iti doresc un viitor plin de succese, bucurii multe, sa urci multe-multe trepte pe scara vietii cu zile insorite.
La multi ani!!!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2373476" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Multumim pt. aprecieri.
Nshiro, am vazut-o si noi pe Mariuca ta. Cat a mai crescut! Pare atat de mare si sigura pe ea. E dulce foc!
Si noi am fost mirati ca serbarea se tine afara, dar a fost o idee foarte buna, pentru ca sala unde ar fi trebuit sa se tina e foarte mica si deci neincapatoare. In ideea asta am rugat-o pe mama soacra sa vina sa stea cu Matei, temandu-ne in primul rand ca nu s-ar simti bine in ingramadeala aia si in al doilea rand ca ar fi stricat serbarea. Oricum a fost o idee fantastica. In legatura cu nr. de copii, sunt 20 si ceva de toti (n-au fost toti prezenti), dar avand in vedere ca sala de clasa e, nu mica, ci foarte mica, mi se pare numai bine.
Mihaita si Matei seamana foarte bine dupa parerea mea. Chiar am facut comparatie intre pozele in care apareau la varsta de 1 an. Diferenta e parul: Mihaita il are mai rar si blond, asa cum aratam eu cand eram mica, iar Matei il are mai inchis la culoare, putin mai des dar si mai lung (leit taica-su). Chiar o sa incerc sa gasesc pozele lor si sa ti le arat.
Esti o draguta ca ai zis ca nu mi se vad kg in plus. Multam!
Catrinel, nici mie nu-mi displac pozele cu pricina. Ador sa ii fac poze dormind.
Delia, eu de la prima sarcina mi-am dorit fetita, dar nu a fost sa fie. Si acum mi-o doresc, dar parca nu prea mai am curaj... Cine stie, poate ca vine cu timpul.
Ciuf, am vazut si eu pozicile de la piscina. Mi-au placut tare mult, mai ales cel cu Luca in care plonja in apa. Mi-a placut si peisajul. Tare frumos la voi acolo.

Dar aici aveti niste poze facute de sotul meu in week-end-ul trecut cu peisajele frumoase de pe langa Onesti (pe care eu nu le-am mai vazut de 2 ani ) si aici alte poze cu super alintatul Mateias.

Va de noapte buna. Pa!

_
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001)
Poze aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .

Mergi la inceput

Tili, vazut poze cu scumpul de Mihaita. Mi-au mers la suflet pozele. Ce oaza de verdeata, ce visine frumoase (mi-au amintit de bunica ema care avea un prapadit de visin si tot timpul ma grabeam sa culeg visinele, nici nu asteptam sa se coaca bine ca eu le haleam), pisica cu pisoii sugand, catelul, toate-toate mi-au placut.
Cele cu alintatul de Mateias nu merg.
Pupici

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2373476" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Sper sa mearga acum. Asadar Matei aici.

Ma bucur ca ti-au placut, ciuf.

_

Mergi la inceput

Tili, gata, vazui toate pozele. Si cu Mateias si cu Mihaita. Ma innebunisi cu cele de la gradinita. Am lacrimat cand le-am vazut. E exact ce mi-as dori pentru Luca. Sa participe si el la serbari, sa il vad pe scena costumat si sa recite ceva. Sa fiu langa alti parinti, admirandu-mi copilul si sa ma laud cu el in stanga si in dreapta, sa spun "El e copilul meu". Aici fac niste chestii, drama se cheama, dar nu tu serbare de sfarsit de an, nu coronite pe cap, copiii sa cante, sa recite pe scena. Nuuuu.
Deci imi cam bagasi un cutit in inima.
Asa ma bate cateodata gandul sa il duc pe Luca la parinti in Ro si sa mearga acolo la gradinita. Sa fie fericit, cu copii care vorbesc limba lui materna, sa creasca langa bunici, sa cunoasca iubirea de bunici, sa imi spuna ca a cules struguri, capsuni din curte, sa vada cum cresc animalele ... Dar nu as putea sta despartita de el. ma topeste dorul. Cred ca sunt o mama cam posesiva. Nu stiu cum sa fac sa fie bine si pentru el si pentru mine.
Cred ca nu te saturi privindu-l pe Mateias cum doarme cu animalutul langa el.
Rocsana, vazui si pozele voastre. Doamne, scumpa mai e mica ta! Cum stie ea sa pozeze, te fascineaza! Si cum doarme ca broscuta... dormi si tu daca poti ... hahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,

Uite asa,cand zic si euca s-aumai linistit apele tre sa se intample cava ca de, prea multa liniste strica.
Bia a facut o forma usoara de bronsiolita, este a 2-a oara, nu ne-am internat, brrrr, nu vreau la spital , am cumparat aparat pentru aerosoli si am facut tratamentul acasa. tusea a inceput miercuri iar simbata dimineata s-a trezit cu un ochi rosu, rosu,am fugit cu ea la spitalul de ochi si ne-a zis ca este o conjunctivita pe fond viral. Cum mama naibii s-a intamplat nu-mi dau seama ca aerul conditionat nu l-am folosit si in curent n-am tinut-o.
Acum e mai bine, mai hararie din cand in cand si ochiul a inceput sa se vindece.
Ieri a fost tati si a luat un bilet la mare, plecam pe 28 la mamaia cu o pereche, au o fetita de 1 an si noua luni, o cheama tania pe micuta, dupa mine, ddeci sunt un fel de nasa, sper sa fie k si fetele sa se inteleaga.

hai pupici

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

La multi ani, multa sanatate, impliniri si fericire, sarbatoritelor
AIDA O, LADY HAWK, CAT, CATRINEL 17, STEFANNA!

Scuze pentru intarziere

pup

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Neata, fetele, sa aveti parte de o zi minunata!

Eu nu prea am chef de iesit, cu toate ca pare placut, e chiar racoare. E binevenita dupa atata canicula. Dar ce fac cu oboseala asta care ma tine in casa?

Ciuf, imi pare rau ca nu ti-au facut bine pozele de la serbarea lui Mihaita. Te inteleg perfect, pentru ca stiu cu cata emotie am asteptat prima lui serbare, apoi prima serbare de 8 Martie (la care am plans ca o mireasa); si acum il sorb din priviri pe scena si am emotii poate si mai mari decat el cand ii vine randul sa zica poezia sau rolul.
Nu trebuie insa sa gandesti ca esti o mama posesiva, pentru ca e normal sa iti doresti sa ii ai pe copii alaturi, sa ii vezi crescand si sa fii parte din evolutia lor.
Soacra mea mi-a propus sa il ia la ea pe Matei la 2 ani, cand e se incheie concediul de maternitate. Eu vorbisem cu educatoarea lui Mihaita sa mi-l primeasca chiar cu fratele lui in clasa, si in urmatorul an sa treaca in grupa mica. I-ar fi mai usor sa se integreze daca l-ar avea pe Mihaita alaturi. In fine, soacrei nu-i place ideea, iar eu sunt constienta ca i-ar fi bine la tara cu ea, dar in acelasi timp nu concep sa nu il gasesc acasa cand vin de la serviciu, sa nu fiu de fata cand rosteste pentru prima data un cuvant. Si asta in conditiile in care ne-ar desparti doar 30 km. Imi va fi foarte greu sa iau o hotarare.
Parerea mea, Ciuf, e ca nu le-ar fi bine copiilor deloc departe de tine, mai ales ca e vorba de mii de km. Bine e langa mama lor.
tania,vai ce mai patiti si voi... Bine ca acum e mai bine... Bronsiolita se poate lua de la o alta persoana. Si Matei a luat boala din sala de asteptare a spitalului. Sanatate multa! Va doresc o vacanta insorita la Mamaia.

Va sarutam cu drag!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Buna ziua, buna ziua !

Tot vreau sa scriu si nici luni, nici marti, n-am reusit. Ne-am mutat la servici in alt sediu si au fost o gramada de lucruri de rezolvat, de aranjat la noul birou...
Cu ce sa incep, cu intalnirea de 10 ani : a fost SUPERB ! N-am poze inca, noi am uitat aparatul acasa, dar au facut colegii si acum le astept pe mail. A fost emotionant, insa am fost si dezamagita pentru ca au venit foarte putini profesori (unii dintre ei s-au pensionat si au plecat din oras, o profesoara cica nu ar fi avut timp sa se pregateasca , adica sa-si cumpere tinuta de gala - m-a dezamagit rau de tot, mai ales ca era profa mea preferata, profa de romana, o femeie foarte dichisita de altfel...sper totusi sa nu fi fost asta motivul). Isa au venit aproape toti colegii, neschimbati, putini necasatoriti, exact cei la care ma asteptam sa-i gasesc tot singuri...s-a strigat catalogul, toti sunt bine, cu servicii bune, majoritatea in Bucuresti lucreaza. In clasa am luat-o si pe Teodora care a fost incredibil de cuminte, a fost colega cu mine de banca, a scris, apoi a mesterit cu cheia o banca si tot bodoganea. Petrecerea mi-a ramas la suflet, nu credeam ca pot organiza intr-un oras asa mic o astfel de petrecere , totul a fost la superlativ, de la mancare la muzica. Am dansat, am vorbit, am baut si am mancat...n-am mai dansat de ceva timp si a doua zi nu prea puteam sa ma misc, dar mi-am revenit. Cam atat...oricum, scuze ca am fost off topic si sper sa nu fi fost incoerenta , dar am scris mesajul intr-o ora cred.

Pup si revin

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Acum pe buna dreptate pun si eu canapeaua la inaintare ca am lipsit multisor de tot . Ne-am intors de la Praid duminica dupa-masa si de atunci tot despachetez, spal, calc ... chestii din astea. Acum m-am mai linistit un pic si am reusit sa deschid si calculatorul sa va spun una alta despre noi ca nu mai era mult si ne dadeati disparute.
La Praid a fost binisor, n-a fost distractie ca acolo n-ai efectiv unde te distra si oamenii vin la tratament ca altfel nu stiu cine ar sta zilnic in vagauna aia. Din prima zi Iulia a inceput cu tuse si voma (cica ar fi reactie la mina si e bine ca a facut asa pentru ca i se curata caile respiratorii), si tot asa a tinut-o pana am venit. Eu si maica-mea ne-am racit cobza, cred, din cauza diferentei mari de temperetura mina-afara. Pai coboram in ea infofoliti de mama focului si cand ieseam afara nu stiam cum sa ne dezbracam. Oricum, nasol la faza asta dar n-ai ce-i face. Am stat la o pensiune frumusica desi tare departe de mina dar ne-a placut pentru ca avea curte mare cu multa verdeata, groapa de nisip pentru copii, topogan, balansoar ... tot ce vrei, Iulia nu s-a plictisit deloc. Mai erau nishte familii cazate si a mea era singura fetita din pensiune pe langa 10 baieti.
O sa mergem si la toamna pentru ca doctorul de acolo ne-a recomandat sa facem tratament de 2 ori pe an si sper din toata inima sa-i mearga mai bine ca zau ca eu m-am saturat de-atata rosu in gat.
Am pus si cateva poze incepand de AICI dar cele din mina-s tare intunecate.
De citit din urma n-am reusit nimic nimic, sper zilele astea sa recuperez.
Pupici la toata lumea si sanatate multa

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput