* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)
Raspunsuri - Pagina 13
Catrinel_17 spune:
Bei, ce seara am avut ieri… Io nu-s obisnuita sa nu-mi adoarma Oana seara, lux, nu? Asa ca aseara pun titza mica in pat, totul OK, dupa 5 min proteste. Si proteste. Merg la ea, o plimb, mai citim, (vreo jumate de ora…), incerc sa pun titza in pat… nimica. A trabuit sa o adorm pe piept. Si tot ofta, saraca…. Oare sa vina caninii? Uaaa, ce ma asteapta
Trebe sa pun ceva poze sa vedeti si voi pe unde mi se catzara nebuna mica prin parc. Pe chestii mai inalte ca mine, daca intind mainile nu ajung la ea… Cateodata trebe sa ma urc dupa ea! Va dati seama ce echipament imi trebe in parc. Pantaloni, pantofi de catzarat, mainile libere -> rucsac…
CIUF, toata seara m-a urmarit fraza ta “i-am cumparat munecii colac si hop cu ea la galdan”. Si tot asa “i-am cumparat munecii colac” pai oricum m-am pus si io sa ma uit dupa colac din ala, daca tot mergem la mare. Desi nu intram noi in mare, nu cred. E prea rece marea nordului. Noroc cu tot felul de bazine si de “galdane” pt copii.
MARIANA, esti mai bine? Pupici Magdei, macar gata, e imuna acuma. A facut febra mare mare?
TANIA, mi-a zis cineva ca se poate face conjunctivita daca ii curge nasucul si se freaca la nasuc si dupa aia la ochi….
Mama, ce fain, MARI!!! Noi nu am facut petrecerea de 10 ani. Oare sa scriu ca anul trecut au facut-o pe aia de 20?? si n-am fost. S-au distrat misto, mi-a parut rau ca nu am putut sa ma duc! Oana era mica… Ce fain ca teo a fost cuminte!
MICAALSA, wow, tot timpul cu tuse si voma? Dar voma, chiar tot timpul? Mai…ce greu trebe sa va fi fost. Dar sigur a fost bine ca v-ati dus! Ma uit la poze dupamasa si ma bucur ca ati revenit!!!
TILI, ma uit si la voi, tot dupamasa!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
micaalsa spune:
Catrinel, nu, voma a avut doar in vreo 3 zile si intotdeauna cand adormea. Prima ora de somn era groaznica dar dupa ce se linistea nu mai aveam treaba cu ea, dormea toata noaptea. Si eu fericita nevoie mare ca fata mea si-a revenit cu somnul, ca nu se mai trezeste ca inainte din ora-n ora ... pana am ajuns acasa si a revenit la vechiul program. Sa mor nu alta . Nu stiu care-i baiu ... zau de pot sa-mi dau seama.
Sigur sunt caninii la orizont, de-aia a fost asa nelinistita Oana. Si la noi au inceput crizele.
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
Delia21 spune:
micaalsa ma bucur ca ai revenit.....sa stii ca s-a simtit lipsa ta pe aici.Of ,pacat ca micuta a avut ceva probleme,din pacate stiu si eu cum e sa fi in vacanta cu copilul bolnavior.WELLCOME HOME!
Mari,super cred ca te-ai distrat.Ia spune cati ai fost cu copii?Astept pozicile......Eu am pus poze din weekend incepand de aici http://family.webshots.com/photo/2532104350072337911FarAQJ si veti vedea un Rudy catarator pe scaun si pe geam.....sa-mi stea inma in loc cand il vazui pe geam http://family.webshots.com/photo/2131309330072337911pGenow a inceput si el sa se urce pe canapea singur....si deci cat de curand va trebui sa mut canapeaua de sub geam....chiar daca o arunc in strada caci din pacate e cam aglomeratie de mobila in casa.Revin....plange puiu scump
Catrinel_17 spune:
am vazut pozele lui TILI (super, cum zicea si CIUF!!! abia am asteptat sa le vad) ale lui MICAALSA (cu dulceata de bubulina mishelina) si ale DELIEI (aveti vreo cateva poze minunate cu voi 2 in bazin!! chiar superbe!)
MIHASER, MARI, imi amintesc cand ati scris ca au cazut copii. si Oana mai cazuse odata de 2 ori cu ceafa de pamant/gresie... Nu a avut nimica. Dar azi... am facut un cucui. Mare si albastru, in mijlocul fruntii. A cazut Oana pe o bicicleta mica pe care o cerceta. Am crezut ca mor. Am linistit-o, pe urma cand m-am uitat la ea am vazut dihania in frunte. Repede, am tzasnit intr-o cafenea si am cerut niste gheata. I-am pus pe frunte... titza nu prea m-a lasat, am incercat sa insist. Mi.a mai dat o mamica niste crema. A mai scazut un pic, dar na... tot e acolo si destul de mare.
Acasa m-am uitat in carte, si scrie sa se puna ARNICA pe cucuie - actioneaza calmant. Na, pai maine imi cumpar si umblu cu ea prin geanta. Nu se stie cu cataratoarea asta.
va pup....
micaalsa spune:
Delia, .. chiar asa mai, se simte si lipsa mea? Mi-a crescut inima-n mine oricum. V-am vazut si pozicile ... wow, motociclist il faci, ce mai. Si asta merita pusa in tablou, sunteti tare frumusei amandoi.
Deci incepe faza cataraturilor. Asa-i si la noi. Sunt cu ochii pe ea ca pe butelie, vorba lui ciuf. Si de cazaturi urmate de vanatai, zgarieturi si cucuie nu ducem nici noi lipsa.
Fug la somnic ca cine stie cat ma lasa goanga. Iarasi a inceput ritualul de noapte la noi
Bubulina mishelina
ciuf spune:
Salutare
Bag de seama ca a inceput canicula in Ro. Lumea nu mai aprinde calculatoarele ca sa nu se incinga mai mult aerul. Asa eeeeee, Romania???
Andreea, sa nu uit, ca m-am tinut de ieri sa iti urez sanatate si ai mare grija cu nervul cel nabadaios ca e tare dureros. Iei antiinflamatoare?
Ma gandesc la tine.
Catrinelu', saru'mana de vesti. Tii secret cadoul?
Eu pierdui ziua de azi ca naiba.
Imi planui de azi-dimineata sa ma ocup de vaccinul Evei de varicela (Pediatra nu i l-a facut ca nu l-a avut in cabinet, cica e prea scump) si de hartiile de sanatate pentru monstruleti sa le duc la gradinita.
Si uite ca plecai cu plozii dupa mine sa o injectam pe Eva si apoi ma intalnii cu o prietena si merseram la un magazin la care nu mai fusesem. Se facu ceasul vreo 11, ma gandii eu ca stau vreo ora si fuga acasa la mancarica si nanica.
Pai Eva mi-a adormit in masina, apoi incercai eu sa o mut in carut ca sa isi continue somnul in el, dar nu fu chip, ca taman atunci il apuca pe Luca dragostea de frate si da si pupa fata sa o albeasca si sa o trezeasca . In magazin Luca se alerga cu Sofia, prietena lui, incapatanati amandoi, personalitati puternice, ba se batura, ba se ciupira, iar eu nu mai stiam cum sa imi pastrez calmul. Galagie de se uita lumea la noi ca la urs. Mai si vorbeam alta limba. Si da, ia-l pe Luca deoparte, explicatii pe ton jos, nimic nu dadea roade. Cred ca doua peste fund erau super eficiente. Dar cum in vazul lumii? Eu printre dinti ii maraiam ca "vezi tu acasa, dracusor ce esti!".
Si printre pauze de liniste imi luai un tablout, iar un prosop (sunt nebuna) si niste pantaloni.
Eh, dar la sfarsit cand imi facui eu bilantul realizai ca nu ma bucurai prea mult de o zi de cumparaturi. Draci la maxim, fetei celeilalte nu ii puteam face observatie ca nu e copilul meu si nu imi permit sa smotruiesc copilul altuia, fiecare si-l educa cum vrea. Eu nu vreau ca al meu copil sa faca ca acea fetita.
Eh, in fine, in drum spre casa Eva iar mi-a adormit. Incercai eu sa o iau usor sa o mut in pat, dar al treilea ochi al fetei fu treaz si nema miscare desteapta.
Si uite-ma la ora 3:37 cu amandoi plozii pe cap, lui Luca ii mai dadui si niste KitKat, napolitane in cioco' si tine-te energie pe el (sa nu mai spun ca vazu unde le pitulai si se duse ca un hot sa le ia si se baga in dulap si da si mananca-le acolo ), iar Eva se urca pe masa ca lasasem intr-o farfurie o costita de purcel si doua aripi iuti. Si sa vezi ce se infrupta fata din purcel.
In rest ce sa va mai zic decat ca ma simt un pic vinovata ca le-am ratat somnul, pranzul fu servit mai tarziu, nicidecum cum mi-as fi planuit eu.
Si acum, normal, ca imi e greu cu amandoi ca sunt obositi si nu stiu cu ce sa se mai joace ca sa nu se plictiseasca. Eva gasii foarte interesant de jucat cu aparatul de purificat aerul, isi baga degetelele ei iscoditoare printre rizurile aparatului, iar Luca cu fierul de calcat in care puse apa si alearga dupa soru-sa sa o stropeasca. Da si sperie cu Roanta Cotoroanta si nimic, dom'le.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2373476" target="_blank">Binecuvantarea
Tili spune:
Buna dimineata!
Sunt inca sub efectul mesajului lui Ciuf, rad de una singura. Am inceput bine dimineata. Se pare ca tu nu te-ai prea distrat ieri, dar copiii.... hohoho... Nici mie nu-mi place cand se intampla sa iesim cu o familie care are un copil mai obraznic decat ai nostri, pt ca de cele mai multe ori copilul mai cuminte (nu cel cuminte, ca nu exista asa ceva), e agitat de cel mai putin cuminte. Noi ii avem pe nasii lui Matei, care au un copil, pe care il cheama tot Mihaita, argint viu, nu alta. Pe mama lui am cunoscut-o in maternitate cand l-am nascut pe Mihaita "al meu", copiii avand o diferenta de 2 zile. Al meu e mai mare. In fine, cand se intalnesc amandoi, nu ai zice ca al meu e mai linistit decat al ei (luati separati), ci devine si el un copil superagitat. Dar ce sa fac? Nu am cum sa il strunesc pe celalalt, nu?
Delia, vazui pozele. Mai traiesti, dupa ce ai vazut de ce e in stare? Pozele sunt superbe. Sunteti tare frumosi amandoi!
micaalsa, cred ca nu ti-a fost deloc usor. Am vazut-o pe Bubulina mishelina si e la fel de frumoasa. Nici nu ai zice, mititica, ca trece prin ce trece. Sanatate Iuliei!
Catrinel, ma bucur ca ti-au placut pozele. Si noi avem probleme cu Matei in ultima vreme, de cand cu maselutele. Nici noi nu aveam probleme cu adormitul inainte, dar se pare ca ceva nu le da pace copiilor nostri.
mari, ce frumos ca ati avut intalnire de 10 ani. Clasa noastra a fost divizata in timpul liceului, asa ca nu avea cum sa se adune dupa atata amar de vreme. Ce trece timpul, nu...?
_
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001)
Poze aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .
aalina2003 spune:
Ciuf, pupam monstruletii.., si eu, ca si Tili!
Andreea, tot in pat? ..si dupa Thea cine alearga? Sanatate multa! gRija cu medicamentele..antiinflamatoarele alea fac stomacul varza, nu Ciuf?
Micaalssa, zici ca Iulia a dormit mai bine acolo, la Praid? Pai..stiu si eu..o fi preea cald, prea..altfel de aer, cred..nu stiu ce sa mai spun, mica mea doarme siea rau tare, se trezeste, uneori vrea lapte, uneori nu..nu stiu ce sa-i mai fac. Am fost iar cu ea la ace, cica acum e in perioada "activa", adica 10-14 zile de agitatie si dupa aia isi fac efectul Astept!Poate macar la Iulia sa aiba efect salina pe termen lung! Nasol co vomatul ala..!! N-am putut sa vad nici o poza, imi apare ca trbe sa bag o parola..cred ca numai mie, dupa cate vad, mai incerc.
Catrinel, de arnica stiam si eu, pe orice rana superficiala, vanataie adica..dr pediatra are competenta in hgomeopatie si mi-a dat o lista cu "utile in caz de diverse".Poate o scriu aici, daca intereseaza.
Tania, sanatate la Bia!
Noi plecam la Vaideni, un sat de langa Rm Valcea , unde sunt bunicii cumnatei mele, la un fel de sarbatoare a satului, cu balci, ..si speechuri, ca cica sunt oamnei de vaza de pe acolo.., nu stiu care dintre astea doua o sa fie mai amzant, va zic eu de luni incolo..
Daca doarme Ana mai bine acolo...acolo o las!!.., nu chiar, dar poate ma mai duc in iulie o saptamana.
Catrinel_17 spune:
AALINA, pliz-pliz-pliz, scrie lista.
Vaideni, aha, pai mama e de prin zona
Andreea mi-a scris ca are grija de stomac. In sensul ca ia supozitoare. Chiar ma gandeam, ca si eu am patot-o cu antiinflamatoarele tare tare rau.
CIUF, iar m-ai dat gata. Parca vedeam spectacolul in fatza ochilor De coma… parca nu-ti ajung 2… ai plecat cu trei Eu nu am ajuns inca sa ii iau colac lui Miss Cucui. Mai imcerc azi. Mi s-a pus pata, imi trebe neaparat!
NOE, unde-mi umbli, mey?
MICAALSA, poate e prea cald/frig in camera ei… poate are ceva patutzul… desi sunt sigura ca v-ati gandit la toate, zic si eu asa, poate sare o idee. Pune-i patutzul in alta parte in camera, mi-am amintit ca am citit undeva ca patul trebe aranjat nu mai stiu cum ca sa doarma omu’ bine.
TINA, pai numai ce promisesesi ca gata, acuma scrii, ai grija de listutza, etc…Iesi de dupa canapea!!
BIUTZA?
micaalsa spune:
Catrinel, Iulia-mi doarme in patul mare, a renuntat la patut de pe la 10 luni. Nu mai incapea fata in el asa ca a trebuit s-o mut. Acolo are loc berechet sa se tot fataie.
Ia amintesteti tu faza cu aranjatul ca zau de nu ma apuc de mutat mobile ca nu stiu ce sa-i mai fac.
aalina, deci si voi va mai treziti noaptea .. ooofff, zau daca mi-am putut imagina vreodata ca o sa o tina atat de mult nedormitul asta. Si la 7 dimineata e sus, fresh de zici ca ea a dormit neintoarsa, vorba aia. Am aici o vecina si fetita ei doarme de la 10 seara la 10 dimineata fara sa se trezeasca ... eu nu indraznesc sa visez la asa ceva.
Si eu vreau lista cu "utile in caz de diverse" , pliiiizzzz.
Nu stiu de ce nu poti vedea pozele, incearca si de la semnatura mea sa intri si acolo e albumul cu Praid - Iunie 2007.
Tilli, mersi . Usor nu mi-a fost dar daca e spre binele copilului ce nu faci ... Speram sa nu mai faca asa des si sa-si mai revina. Oricum in toamna mergem iarasi la Praid, asa ne-a recomandat doctorul de acolo.
ciuf, parca te si vad cum ii maraiai la Luca printre dinti. Si eu ma nervez cand ii stric programul de somn dintr-un motiv sau altul si atunci si ea-i maraita, nu mai am cu cine ma intelege si clar ziua respectiva e varza.
Fug sa fac papica lu' bebicu ca imediat se trezeste si dupa o taiem in parc.
Bubulina mishelina