* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)
Raspunsuri - Pagina 11
aalina2003 spune:
Ciuf, cred ca ti-a stat inima-n loc din cauza Evei...bine c-a fost doar atat!!..si alta data sa faci mancare mai multa, ca vezi ce patesti!Pustiu per la piscina pe la voi, ma asteptam sa vad o mare de lume, ca pe la stradurile din Bucuresti.
Stefana, de multe ori relatiile dintr-o familie sunt mult mai complicate decat se vede din afar..si totusi, putea sa dea un telefon, ca nu-;l durea mana!!Auzi, dar tu de ce e simti vinovata fata de Nicola si nu iesi pur si simplu cu ea si mama ta?
Aida, brava Alexandrei pt cresa..acu' e "integrata"...
Si nu in ultimul rand: la multi ani pentru Stefana, un an mai bun si mai norocos...si muulta sanatate, sa te poti bucura de Nicola si ispravile ei!
Catrinel_17 spune:
STEFANNA - La multi aaaaniiiii! Numai fericire si noroc sa dea peste tine!!!
MICAALSA, ce mai face Iulia?
revin mai tarziu
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
mari78 spune:
Stefana, , mult noroc si sanatate iti doresc ! Iti spun si tie ca si lui Catrinel : fa-i un fratior sau o surioara Nicolei ! Felicitari pentru nepotica !
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Polixeni tocmai ce cteam mesj despre agitatia fiului tau cu balconul si parca mai mi-a venit inima la loc ca mai sunt si alti copii super atomici ca a mea. Azi am iesit afara pe la 9.30 si ne-am plibat un pic cu carutul. Peste vreo ora am pus-o pe jos la umbra pt ca ne-am intalnit cu alti copilasi de varsta ei. Pai de atunci sa te tii agitatie pe fimea. Voia toate jucariile si toate biberoanele cu apa ale copiilor, varsa pufuletii, a rasturnat caruciorul sa se joace la roti. Cand am cazut ca nu am cu cine sa discut am luat-o de acolo sa mai fac un tur de bloc cu carutul si sa o bag in casa. Pai ce am patit pe drum numai eu stiu!!! Nu voia nici in carut, nici pe jos, nici in brate si plangea tot timpul. Abia am reusit sa ajung cu ea in casa unde s-a mai linistit ca nu mai erau spectatori
Ciuf bag de seama ca fetelor noastre le place la apa. Ieri seara cand facea baie cu tacs-o in cada a scapato si s-a dus cu capul direct la fund. Am crezut la fel ca nu o sa mai vrea la baie dar ea s-a ridicat binisor s-a uitat la mine si a inceput sa rada ca atunci cand stie ca a facut o pozna.
Stefanna sa-ti traiasca nepotica sa va bucurati de ea.
Kim vad ca Alicia a facut o gramada de progrese la prostioare. Doamne cate le mai dau prin cap.
carmenpit77 spune:
Ciuf am uitat sa-ti spun ca ti-am copiat si eu reteta si sper sa o fac cat de curand.
Tili spune:
In primul rand , STEFANNA SI SA NE TRAIESTI!!!
Bine v-am regasit, dragele mele! Nu stiu cum se face ca nu reusesc sa va mai citesc decat pe sarite, trec de la un mesaj la altul fara sa retin mai nimic, asa ca nu ma simt deloc in stare sa-mi dau si eu cu parerea. Matei a devenit un mic terorist: nu mai vrea nici in carut, nici in brate, nici pe umeri, ci pe jos (de data asta biped), de o manuta, ca nu avem inca curaj sa dam drumul la ea. Un alt motiv de suparare sunt si maselutele (avem 2 deja) care dau sa iasa. Nu stiu ce se intampla ca un incisiv secundar nu vrea sa iasa deloc. Il chinuie de luni bune, dar de iesit nu vrea sa iasa.
Se enerveaza usor si reactioneaza violent cand nu-i convine ceva. Sper sa fie o faza trecatoare. Oricum, eu nu stau cu mainile in san si il atentionez de fiecare data ca nu e bine ce face: ii dau peste manuta sau peste gurita simbolic, in asa fel sa nu il doara, dar cum e atat de sensibil, isi da seama ca nu e de bine.
Martea trecuta am fost sa ne cantarim si sa ne masuram de 1 an si 3 luni si avem 81 cm si 11,600 kg. Era foarte multumita de evolutia printisorului meu.
Saptamana trecuta a fost serbarea lui Mihaita si s-a descurcat de minune, chiar daca a fost tare sfios. Am filmat, am si fotografiat cu aparatul meu digital cel mult asteptat. Erau toti copiii atat de frumosi, fetitele imbracate in rochii lungi , semnificand anotimpurile si emisarii lor, impreuna cu baietii imbracati si ei ca niste crai. Ii puteti vedea si voi incepand de aici. Decorul a incercat cat de cat sa ascunda stadiul precar al cladirii, dar eu m-am lasat furata de frumusetea copiilor. Sper sa puteti face si voi la fel.
Acum Mihaita e la tara si pot spune ca m-am eliberat cat de cat de o grija. Sunt linistita pentru ca stiu ca ii este bine cu socrii mei, dar sa stiti ca tare dor imi de el… Eu nu pot sa merg sa il vad din cauza lui Matei, asa ca merge doar sotul la sfarsit de saptamana. O sa va pun niste poze facute de sot duminca pe coclaurile de acolo. O incantare...
Pana una-n alta, va mai pun niste poze aici .
Vreau sa va spun ca nu ma mai simt deprimata, ci doar obosita. Reusesc sa nu mai pun la inima si daca e ceva neclar care imi da de gandit, rezolv imediat, ca sa ma gandesc la ce e mai rau. Sper sa fie bine.
_
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001)
Poze aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .
nshiro spune:
Stefana LA MULTI ANI plini de fericire, voie buna, sanatate si multe realizari! Si succes la bb2 ca trebe neaparat! Ce faza cu cumnatelul... Nici aici nu se dau informatii despre pacienti la telefon. Cand a fost Maria internata si eu eram la scoala, o lasasem cu soacra-mea cu febra aproape 40 am sunat sa intreb cum e si nu au vrut sa-mi spuna. Ma intrebai cum ii fac fata Mariei. Pai nu ma stresez. O cam las sa faca ce vrea daca nu am chef si putere sa-i distrag atentia cu altceva.
Aalina pe bune ca mie mi-a sarit in ochi asemanarea dintre voi... ce chestie sa semeni cu soacra.... eu sunt de parere ca prezenta unor alti copii la varsta lor poate deveni foarte usor un stres. Se simt amenintati. Ca li se incalca teritoriul. Cel putin la Maria asa e. Daca incerc sa ma joc cu alt bebe sau sa-l alint incepe sa planga. Jucariile nu le da decat daca e pe genunchii mei si eu o laud si bat din palme. Altfel nu. Si la gradinita mi-a zis educatoarea zilele trecute ca daca un alt copil se aseaza pe salteluta ei incepe sa planga sio se duce imedioat la el si incepe sa-l certe. daca nu se da deoparte se duce la educatoare si o trage de mana. Nu se linisteste decat daca respectivul se da deoparte...
Poli tare frumoase pozele de la mare! Ce pofta mi s-a facut si mie...
Catrinel eu nu o las sa manance singura decat dimineata si face dezastru. Ca are prostul obicei dupa ce se satura sa marunteasca toata mancarea ramasa si s-o arunce pe jos. Seara nu o las. O lasa la gradinita destul. Si sa bea singura din cana la fel. Cate haine a distrus... aici cica pana la doi ani tre sa invete sa manance singuri cu lingurita. Si faza e ca Maria se descurca si nimereste da numai cand vrea ea primele guri ca e prea flamanda ca dupa aia incepe joaca... Ce faza cu sotul prietenei... Multa sanatate si ii tinem pumnii! si eu zic la fel ca Ciuf sa nu te mai codesti o clipa pt bebe 2. Acum e momentul! Dumnezeu iti va fi alaturi!
Mihaser felicitari pentru examenele luate si succes la marire. da chiar asa ce-ti trebe? Pt credite, bursa?
Aida ce bine e ca Alex se simte in elemetul ei la cresa. Poze recente?
Ciuf intr-adevar Maria e foarte atenta la haine si la accesorii. Eu nu pot sa-mi pun margele ca mi le ia de la gat si si le pune ea.... Cu hainele cand o imbrac dimineata pune degetul pe imprimeuri si ma pune sa-i spun ce e fiecare. In caz ca stie imi spune ea mie. Chiar o faza amuzanta acu doua zile. Avea pe o bluzita o pasare maiastra gen paun si cu degetul pe ea spunea de zor cotcodac-cotcodac.... Deci si Eva are apucaturi nu tocmai de domnisoara... Ce bine ca nu are nimic la plamani! Multa sanatate! Frumos tare peisajul cu muntii carunti in zare! Si Eva e scumpa tare in apa! Maria isi baga fata intentionat in apa din gada si se distreza nevoie mare. Te-am rugat mai demult de reteta de MANCARE DE PRAZ! Pliiizzz!
Kim multa sanatate Aliciei cataratoare! Se zice ca persoanele carora le place sa se catare sunt ambitioase.
Mariana multa sanate Magdei! Da cum de a facut? Saracuta... si tu incearca sa te odihnesti cat mai mult!
Carmenpit tu nu ne arati poze cu voi?
Tili foarte frumoase fotografiile! Eu nu prea am vazut kg alea in plus la tine. Frumosi tare copii. Si fetitele. Da afara a fost serbarea? Aia erau toti copii? Ca mi mi s-au parut cam putini. Eu tin minte ca faceam serbarile in clasa sau in sala de mese... Matei are unele poze in care seamna cu Mihaita dar in altele deloc parca...
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
nshiro spune:
Pusei si eu poze mai cerente aici:
http://good-times.webshots.com/album/559513636RFhQla?track_pagetag=/page/photo/goodtimes/randompictures&track_action=/Owner/ViewActions/FullAlbum
Si chiar asa ce-o fi cu Micaalsa? Nu stie nimeni? Iulia o fi bine?
Ile tu ce mai faci? Cum a iesit mamografia?
Monicule ai dat iar bir cu fugitii? Sunteti ok?
Cat, Serj?
Pispi oare ce o mai fi facand?
Biuta tu pe unde esti?
Tcelen, Dea nu a mai scris de o buna bucata...
Doinacel.... Andrei ce mai face?
Dar Andrei al Irinei?
Simona tu pe unde umbli?
Noe nu mi-ai raspuns!!! Nu mi-a raspuns nimeni de fapt... cu privire la intalnitea de la nivel inalt...
Adar nu stii cand e festivalul de arta medievala de la Sighisoara?
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
Multumesc de urari, fetele!
Am vazut poze!
NSHIRO, pfuaaai, ce dulce-I Mariuca!!! S-o mananci! Un ghem de energie!
TILI, pozele alea cand doarme e totala!!! Un scump!
CIUF, traznet ziua la piscina. Gata, iau si eu colac faraOanei. I-ai dat Evei ceva de tuse? Ceva sirop, macar de plante?
STEFANNA, cred ca era inca nauc de bucurie
KIM, si Oana - de cand a venit soacra se urca in picioare pe scaunel. Nu facea asta inainte. Stii ce super era? Daca vedea ceva de papa si avea chef (chiar si o cojita de paine) se urca intai pe scaunel si de acolo imi cerea sa-i dau….Pe masa n-o las chiar daca face ca indienii. Nu ma intereseaza. Pe masa nu se urca. Si nu prea insista.
Eu am crezut ca explodez azi cu soacra, voia sa ii dea Oanei salopeta, etc, “ca-i frig la umbra”. Mrrrr auzi, frig la umbra la 30 de grade. Pana la urma a cedat (va dati seama ce aiureala…) si pana la urma a imbracat-o subtire, cum i-am zis. Si e caaald! Tare cald. Uof…. De fiecare data cand patesc din astea, ma mai duc si o mai inscriu pe Oana la inca o gradinita. Aici e asa o problema cu locurile. E inscrisa deja la 3. Maine ma duc la inca una si-l trimit pe huzband la inca una.
Cu bebe2…imi adun curaj inca….
ANDREEA va pupa, e rapusa la pat de un nemernic de nerv sciatic!!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Delia21 spune:
Ciuf,tare imi plac pozele de la piscina.Si ce peisaj frumos acolo cu padure si munti.....frumos de tot si cred ca si aer curat aveti din plin.Si eu tare ma bucur cand fugim cate-un weekend la "tara" la padure,umbra si aer ....dint-ala de ti-e drag cand respiri.Pup Bobocei Luca si Eva.
Nshiro,e o dulceata si un vis de fata Maria.Ptiu sa nu o deochi,o papusa ai acolo.Sa va simtiti bine in Romania!!!Cand plecati si cat stati?Tili,vazut pozele cu flacaii tai.....si m-ai facut sa visez la vremurile cand va merge si Rudy la gradinita....trebuie sa fi tare mandra si de cel mare.Te cred ca ti-e dor de el.Ce zici.....vine si o fetita peste 1-2 ani?Stefana LA MULTI ANI plini de fericire,zambete,pofta de viata si realizari pe toate planurile....si nu in ultimul rand multa sanatate!!!