* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

... cine sa traiaaaascaaa
cine sa traiaaaascaaaaaaa

LAAAAAAAAAA
MUUUUUUUUUULTI
AAAAAAAANI!

Pai Catrinel si Cat sa ne traiasca, sa fie sanatoase si sa se bucure de copiii lor cei frumosi. Cat poate s-o gindi la bebe 3, Catrinel la bebe 2?

Adar, multam de urari,tot binele de pe lume Maiei si voua, parintilor :)

Kim, iti pot scrie detalii despre cum sa comprimi un film, dar daca e unul de pe camera video nu prea ai cum sa-l comprimi. Toate filmele facute de mine si postate pe web, sunt facute cu camera foto. Astea sunt deja putin mai comprimate. Dupa ce le transfer pe computer, mai comprim filmul respectiv inca o data, cu un program care se numeste Virtual Dub (insa inainte sa folosesti Virtual Dub trebuie sa iti instalezi pe computer niste codecuri de comprimare...). Nu e chiar asa simplu sa comprimi filme. Intimplarea face ca meseria mea consta si din asa ceva, uneori, si de-aia ma mai pricep.
O alta varianta - care se muleaza mai bine la filmele facute cu camera video (desi pierzi din calitatea imaginii si a sunetului, in general) - ar fi sa transferi filmul pe computer si sa-l deschizi cu Windows Movie Maker, si apoi salvezi filmul ca un nou proiect (fisier cu extensia WMV) la o rezolutie de maxim 320x240. Dupa care incarci filmul rezultat pe un site gen http://video.google.com sau http://community.webshots.com sau http://www.photobucket.com

Alexandra s-a adaptat bine la noua cresa (vineri a fost prima zi), se vede ca-i prieste sa fie cu copii de virsta ei. Singura "problema" e ca ea e cam lungana, si e mai inalta decit toti :) In rest, e prima data cind a dormit 3 ore la cresa, ce-nseamna ca au patuturi acolo, si nu-i pun pe saltele. Oricum, de la 18 luni va trece la cealalta grupa, si va trebui sa faca tranzitia la dormitul pe saltea.

Pentru ca duminica a fost "Ziua Tatalui" aici, educatoarele au facut felicitari pentru tatici, punind copiii cu piciorusele in niste culori si apoi au "stampilat" foaia din interiorul felicitarii cu piciorusele copiilor. Foarte frumos au iesit.

Va pup.

www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Va multumesc frumos aalina2003 si carmenpit pt urari!! Insa nu am mai scris urmarea...asa cum imi vine gandul de bebe 2,ceva se intampla si-mi trece (pt moment).De ex azi a fost o zi destul de obositoare cu Nick pt ca a marait toata dupa-amiaza inclusiv seara.L-am lasat sa se joace pe balcon,mare fericire mare.Bun,dupa vreo ora doua am zis sa intram in casa sa mai fac si eu treaba.Valeu ce plansete si maraiala de copil razgaiat.Statea lipit numai de geam si plangea ca vroia pe balcon.Am inceput sa ma joc cu el in casa,i-am citit,i-am cantat...nimic...el tot pe balcon vroia...asa ca bb no.2 cred ca mai are de asteptat...

aalina2003 ce a vazut tu in poze este o mini-piscina care are deasupra un palmier ce e pe post de umbrela.TIne umbra cat-de cat.

aida pana la urma ai schimbat cresa.Foarte bine daca vezi ca Alex s-a integrat mai bine in noul colectiv.Bucatile de mancarica tot asa mari le dau??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Rocsana, e o placere sa iti citesc postarile. Ma gandesc tot timpul la voi si mai greu cu postarile. Cu chiu cu vai reusesc sa imi mai adun gandurile.
Am citit de spectacolul Mariei. Pai fata vrea sa isi arate burtica cat e de mare, ce bine hranita e. Gusturi alese la haine, margele, ca doar e fata. De mica incepe sa aiba inclinatii vestimentare.
Sambata seara fuseram in vizita la niste prieteni americani (cei pentru care am facut 2 prajituri) si o imbracai pe Eva in orchita.
Pai se vedea de la posta ca a mea fata nu e obisnuita cu rochie, isi ridica poalele in cap, se batea pe burta.
Rocsana, s-ar putea sa vi se dea bazinet in avion, chiar daca fata e mare si depaseste lungimea bazinetului. Cand am calatorit a doua oara cu Luca avea un an si vreo 4 luni si nefiind multi copii de pus in bazinet, ne-au fericit si pe noi cu unul. Ii ieseau lui picioarele afara din bazinet, dar tot a fost bine ca ne-am eliberat bratele. Asa ca poate aveti sanse sa vi se dea bazinet. Tin degetele incrucisate.
Acea fantana care ai vazut-o in poza, e tare faina ca se invarte. Si daca esti meserias poti scoate niste poze faine in preajma ei.
Catrinel, ce cadou iti lua sotul? La sugestia ta sau stie el cum sa iti faca surprize frumoase? Ai tras linia de bilant? Esti multumita de realizarile tale?
Ii doresc sotului prietenei tale sa nimereasca tratamentul potrivit si sa fie eficient. Te cred ca ai emotii.
Ref. la copii, eu daca as fi in locul tau acum l-as concepe pe bb doi. Nu mai lasa timpul sa treaca si nu te mai gandi atata. Roaga-te la DD sa fie totul bine sa il poti face pe al doilea, si noroc cu minunea asta cu testele, investigatiile, amnio, ai dovada daca bb e bine sau nu. Eu zic ca merita sa risti de dragul Onichkai. Dar nu mai astepta. Pe aici prin USA sa vezi cate americance in varsta fac copii tarziu!!! Si se bazeaza mult pe amnio. Daca iese ca e ceva in neregula cu bb atunci intrerup sarcina.
Mihaela, felicitari pentru examene. Tinem pumnii sa reusesti sa iti maresti nota.
Tili, Noe, pai atat? Ntz-ntz-ntz
Stefanna, s-a nascut bb?
Aida, bag de seama ca te simti mai bine si esti mai odihnita. Ma bucur ca Alexandra agreeaza noua cresa. Cum se mai simte?
Fetelor, eu vineri am fost cu Eva la medic ca imi tot tuseste de vreo 3-4 saptamani. Se pare ca n-are nimic la plamani, nasul ii mai curge din cand in cand si cica daca imi mai tuseste inca vreo sapt-doua sa ma duc cu ea la alergolog .
Adar, Maia mai tuseste?
Carmenpit, ce mai faceti?
Poli, ai gasit job? Ce faci? Ce program ai?
Zici ca acum Nick e prietenos cu nisipul. Foarte bine. Nu se poate altfel, mai ales la voi in Grecia, cum una-doua tzop pe plaja. Ce marinar e el???
Sambata si duminica dimineata am scos copiii la piscina noastra din comunitate. Apa calda, soare, batea un vanticel cald ca sa te ajute la bronzat, muntii mai aveau un strop de zapada, ce sa mai, fain de tot.
Cand am ajuns acolo in apa erau doi bebelusi gemeni de 7 luni (pareau de 5) care stateau ca broscutele broscutele pe apa .
Ii luaram munecii colac si cu ea in galdan. Luca stie lectia. fara aripioare nu are curajul sa intre in apa. Sta si bate pasul pe loc la marginea bazinului pana cand taica-sau ii umfla aripioarele. Parca e un pasarel.
La un moment dat sotul i le-a mai dezumflat un pic ca sa incepem sa il invatam sa inoate. Ca venim in fiecare vara la piscina ci Luca tot nus tie sa inoate. Nuuuuu, ca nu merge bine. Si cand l-a aruncat in apa, i-a scapat o aripioara si tot incerca sa inoate speriat. A fost atat de dulce cand i-a spus sotului "tata, sa nu ma mai arunci niciodata fara aripioara mea".
Eh si o puseram pe Eva in colac si in apa cu ea. Eu cu poze de pe margine, Luca se grozavea prin sariturile ce stie el sa le faca, taica-sau cu gura cascata la el, mandru nevoie mare, si Eva s-a aplecat pe laterala si cu capul in apa, picioarele drepte, in sus, catre cer. Sa mor. Nu mai stiam cum sa strig. Sotul era la un metru jumate de ea. Asa rapid a ajuns la ea, a tras-o de picioare si a scos-o. Maimuta nu a zis crau. Daca ati fi vazut-o cum se agita, cum incerca sa iasa la suprafata va cruceati. Instinctul. Doamne fereste! Acum in mintea mea erau tot felul de scenarii ca fata, gata, a prins frica de apa, ca nu o sa mai vrea. Ash. Ieri incerca sa se strecoare singurica in apa, fara colac.
Am reusit si eu sa stau un pic la soare.
D.a. am iesit cu bicicletele vreo 2 ore.
Azi am gatit, facut curat, copiii dorm si eu vreau sa ma cos cate ceva.
In rest, ma simt o mama tare fericita si implinita. Luca ma termina cat poate sa fie de scump si iubitor. Vine la mine in brate si se cocoloseste precum o gainusa care vrea sa faca oul si imi spune "te iubesc". Ma topeste. Automat mi se afiseaza un zambet din ala larg, pana la urechi.
E tare fericit cand dorm cu el, i-am promis ca in we mami doarme cu el, iar in timpul saptamanii trebuie sa o supravegheze pe Evuta. Povestile le vrea citite de mine, nu de taica-su, ca le citeste ca un inginer ce e. Nu tu intonatie, nimic .
Eva nu poate fi adormita decat de mine. Se lipeste de pieptul meu si tot isi cauta locul unde sa isi puna caputul si imi zice "mi-mi". E cuminte si ea. Nu ma plang. Atata timp cat imi sunt copiii sanatosi, Doamne ajuta, ca le fac pe toate.
Insa stau cu ochii pe amandoi ca pe butelie. Cand sunt numai cu unul e lejer, parfum. Mai ales cu Luca. Nu il pun la numaratoare. cand sunt cu Eva trebuie sa am mare grija sa vad pe unde se catara.
Numai vineri ce mi se catarasera amandoi pe masa si dansau melodia "Billy Jean" a lui Michael Jackson.
Se cearta pe maturi, pe carpa cu care sterg pe jos, aspirator. Se iau la intrecere care e mai harnic.
Cam astea fiind spuse va salut prietenos.
Pe maine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2373476" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Delia, saru'mana de mesaj. Imi pare rau ca nu am putut vorbi cu tine, eram la piscina. Esti o draguta tot timpul cu uratul. Te pup si sper sa ne auzim cat de curand.

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2373476" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

salut fetele.Da, s-a nascut fetita.Nu ma intrebati mai multe, ca nu stiu nici eu.Dupa ce duminica, in mare zarva soacra mea, s-a dus la familia fratelui cumnatului meu, sa le spuna speriata ca s-a rupt apa, si ca merg cu catel si purcel la maternitate, s-a asternut linistea.Eu, si sotia fratelui lui cumnata-meu, tineam legatura, si care cum aflam sa ne sunam una pe alta.Si uite asa trec ore si ore... mai, ce sa-i faci travaliul lung(avand in vedere ca al meu a fost de 16 ore, nu am intrat in panica).Ne-am culcat intr-un final, fara sa stim nic, nic.Deja eram tensionata.Cumnata mea e foarte sensibila, suporta greu durerea si nu stiam daca in week end fu vreun anestezist care sa o scape de durere(nici la mom asta nu stiu daca a facut sau nu anestezie).MA rog, dimineata top in telefon sa vb cu cealalta cumnata.Vesti nem... sa imi stea inima.Bai, a patit ceva, astia de la Niagara fura depasiti, sa vezi ca e pe la Toronto pe undeva.Pun mana pe tel, sun la Niagara la maternitate, si ma ia aia cu textu ca e ilegal sa imi dea informatii despre pacienti, etc, etc.Intr-un final, nu stiu care si cum a avut ideea, dar i-a facut o strigare din camera ei sa vina la tel.Dupa vreo 5 min de asteptat, apare cumanatu meu.VA redau dialogul cu maxima fidelitate
Alo, da
Alo, M tu esti?
Da...a salut tu esti stefanna?
Da.CE faceti, ce face G?
Aaaa, bine
A nascut?
Da
Ce aveti?
aaa, fetita
Cand a nascut?
Aseara la 11( a se nota ca aceasta convorbire se desfasura luni dim, dupa ora9)
Pai noi toti eram ingrijorati, nu stiam nimic de voi
Aaaa, e ok, va sunam noi mai traziu.
Misto nu?! Cred ca daca eram langa el il strangeam de gat.Incerc sa uit totii nervii care m-au furnicat, si sa ma bucur ca au o fetita sanatoasa, despre care nu stiu nic mai mult( adica la acest mom eu sper ca e sanatoasa).Amanunte, nu stiu, poate cand o implini vreo lunaFireste ca nu la cea care a nascut aveam pretentie sa sune, dar mai erau inca doi oameni acolo care o puteau face... si daca ar fi fost complicatii, iar intelegeam, nu le-a stat gandul la noi..dar cand totul fu ok, oare nu s-au gandidt ca si noi avem suflete, si ca stam cu inima cat un purice, sa stim ca totul a fost normal?!
Hai ca va pup, mai am ceva de citit pe seara asta.Acum de cand e lumea prrin vacante, reusesc sa mai tin si eu pasu cu cititu.Sa ma iertati ca nu scriu la fiecare, insa simteam ca explodez daca nu povestesc cuiva cum se poate naste un bebe intr-o familie!!!!
Stefanna si Bianca-nicola( 22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Precizari de rigoare.Nu mi-am dat seama ca voi nu stiti anumite amanunte.Ca de exemplu de ce cealalta cumnata nu se putea urca in masina si merge sa intrebe direct la maternitate de ea.Pt ca sarmana e venita de 3 luni aici, ioc engleza, plus o fetita de un an jum dupa ea, iar dumealui sotul plecat cu noaptea in cap la lucru...iar eu nefiind in acelasi oras cu ele.... ma rog nu ca as fi cu mult mai descurcareata!
Am pasat-o pe Nicola la mama, si scriu iar, ca deja la ora asta nu se mai prinde nic de neuronii mei batrani si obositi.
Nshiro.. ce energica este este Maria.Cum faci fata?!
Ciuf am admirat pozele cu copii tai.ce fain ca mai iesiti pe undeva cu ei.Eu ma sint asa de vinovata fata de Nicola, si fata de mama.Ca ele saracele din cauza mea sint ca la puscarie, iar numai cu tati nu se duc.
Mihaser felicitai pt ex.Cristian e un scump si il pupacim mult.
Kim.... ce n-as vrea sa ies un pic din cotidian, insa mi-e greu sa imi fac sperante.Wasaga B, nu am vazut-o, insa stiu de la sotul meu ca e foarte fain pe acolo.Asa ca daca puteti sa mergeti,cred ca nu veti regreta.
Fetele iaca vin vesti de la bebe....merg sa vb la tel.Pup de la cord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Salutare, suntem si noi pe aici, va citim sa stiti. Vreau neaparat s afac doua urari din suflet:
La multi ani Catrinel!!!
La multi ani Stefanna!!! Felicitari pentru nepotel!
Mersi mult Ciuf ca m-ai lamurit cu trasurica si scaunelul de bicicleta. Mersi Aida pentru informatiile privin compresia filmelor (staim eu ca tu te pricepi), sa vad ce reusesc. E vb de filme facute cu aparatul foto, i-am facut Aliciei cateva mai lungi decat intra pe siturile astea, dar super simpatice si vreau sa le arat celor de acasa, sa nu trimit neaparat cd-uri, dar daca e prea complicat tot acolo ajung.

Alicia a racit putin, cred ca a prins-o curentul, azi a fost tare chinuita si plansa, acuma seara mi-a adormit in timp ce o imbracam. Altfel face tot mai multe nazdravanii, reuseste sa incheie curelele de la carucior si de la scaunul de masa, se urca pe scaunele noastre, se ridica in picioare si apoi se urca pe... masa. Nu mananca daca nu are si ea ceva deosebit si interzis in mana. Boscorodeste ptiptiriptipti… si cate si mai cate, chiar si in somn.

Pupici

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Mai, Stefanna, nasoala relatie, mey. Pai sa fi nascut eu, cred ca afla toata America. Cum naiba sa nu ma laud ca e totul in regula cu bb (sau poate o fi ceva in neregula cu bb) si sa vina tot poporul sa vada coconul???
Hai ca asteptam vesti de la tine.
Fetelor, gatii o mancarica la pranz, nimic calit, tot fiert, adica pui, ceapa, morcov, fasole verde, porumb, mazare si rosii crude. La sfarsit adaugai un strop de cimbru si usturoi. Aveti voi idee ce bunatate imi iesi? Carnea o taiai bucatele mai mici ca sa le fie mai usor copiilor sa le pape. Eh si venii sotul seara obosit si nemancat dupa o zi intreaga de munca si draci, eu sotie iubitoare rapid cu farfuria de mancare aburinda in fata lui. Si pune-i una, si pune-i doua (cantaream din ochi cat mai e in cratita sa vad daca ne ajunge sa o luam la pachet maine) si uite-ma acusica gatind inca un fel de mancare ca n-avem ce lua la noi la serviciu maine.
Copiii prin picioarele mele, Luca prinse niste alune si sparge la ele de zor, Eva n-a mai vazut minuni din astea si zici ca e in transa , sotul repara la a bicicleta de vreo doua ore (ca imi si vine sa i-o arunc ) si eu nu stiu cum sa ma mai impart.
Hai ca fug la ale mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Catrinel (scuza-ma de intarziere) ! Iti doresc sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii si tot ce iti doresti sa realizezi. Si ca sa ma alatur si eu fetelor, te rog sa ii mai faci Oanei un fratior sau o surioara

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

La multi ani Stefana, iti doresc sanatate, bucurii nenumarate, multa dragoste si implinirea dorintelor.

Fetita mica a facut roseola infantum,cu febra si bubitele specifice si sunt un pic obosita.Noroc cu prezenta sorei mele care imi permite sa dorm ceva mai mult diminetile.

gasca de mamici si ghocei(ele).

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput