* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)
Raspunsuri - Pagina 9
aalina2003 spune:
Catrinel,la multi ani frumosi si fericiti alaturi de FaraOana si sotul tau..un an mai bun, daca se poate si mult noroc!!
Cat, la multi ani, multa sanatate si liniste alaturi de familia ta!
Nshiro, multumim pentru aprecieri, dar Ana seamana atat de bine cu sotul meu si prin extinctie cu soacra-mea..incat cu mine parca uneori mi se pare ca nu seamana deloc. Dar au existat oameni care au presupus ca eu sunt fiica (nu nora) soacrei mele, asa ca s-ar spune ca si noi doua semanam, asa ca...
Tu ti-ai repetat testul Pap? Parca de iunie era vorba, nu?..patanii cu Ana asa am si eu, ca tine la mall,nu indraznesc sa ma duc nicaieri cu ea pentru ca asta presupune ca eu sa alerg continuu, ori mai bine fac asta in parc decat oriunde.
Ieri am fost cu ea la ziua unei fetite (3ani)si dupa agitatia de acolo, dupa ce dormea ea insasi foarte agitata, azi-noapte a fost si mai si..nu a mancat tort deloc, a baut doar apa (era foarte caald acolo) si vreo 4 cartofi prajiti...nu a prea interactionat cu ceilalti copii, ea avea jocurile ei, asta in afara de faptul ca le mai darama si celorlalti jucariile cateodata. Poate e prea mica pentru jocuri impreuna cu altii, copilasii vostri cum se comp[orta din punctul asta de vedere?
Polixeni spune:
Buna tuturor mamicilor si o sa saptamana cat mai insorita!!
Si pt ca au inceput caldurile infernale (36-40 de grade) va fac cinste cu frappe rece-rece .Stau si ma gandesc cum o petrece catrinutza la mare...parca mi-o si imaginez pe Mariuca pe plaja,fiind in centrul atentiei!!
alina gata bagajele???distractie la maxim!!!!
noelino unde esti??sunteti cumva la mare si noi nu stim???
cameliada si alina aveti 2 ingerasi frumosi foc!!si prieteni buni se pare!!!
rocsana nu s-a adeverit visul...deocamdata!Vai ce-am mai ras cand am citit despre Maria!Cred ca atunci ai avut senzatia ca toata lumea la voi se uita...ei da lasa ca sunt tare dragalasi copilasii cand fac asa.Sa-l vezi pe al meu cand mergem la super-market sau la vreun magazin mai mare...aduna toate mandrele in jurul lui "Vaaaaaaiii ce baietel frumos (uneori mi-l mai confunda cu o fata )!!" iar taica-su se umfla in pene...ca de' ...ii admira fetele baiatul si clar si pe el...ooofff barbatii astia!!!
Micaalsa pe unde sunteti??Iulia cum mai e?Ati fost la salina??
ciufulet draga mea v-am admirat pozele...nu ma mai pot satura!!!Mie mi se pare ca sunteti familia perfecta!!Zau asa!!Plus de asta toti semanati intre voi,insa copiii cu tine seamana cel mai mult!!Imi place tare mult despre voi ca mergeti in drumetii...mi-a placut mult poza in care Eva era pe scaunel pe bicicleta si avea si casca pe cap.Ce bine ii sta lui Luk in verde!!!!Mi-au mai placut mult si pozele cu cei 2 fratiori pe canapea.Cred ca e un deliciu sa stai si sa-ti admiri cei doi copilasi care se joaca impreuna...
Referitor la ceea ce ai zis despre serviciu,ca e o oaza de liniste pt tine, te cred...o simt pe pielea mea.E tare bine sa mai vezi si altceva in afara de casa.Bineinteles ca si eu de-abia astept sa ajung acasa la Nick...
Despre noi ce sa-ti zic...acum in ultima perioada pt ca este foarte cald am tot fost la mare.Mai tineti minte cand va ziceam ca Nick plange la contactul cu nisipul??Ei bine,acum e ca la el acasa...iar in mare nu va zic...se vede ca e in zodia Pestilor!!Am pus si ceva poze noi de la mare.
Mai nou,Nick a descoperit o noua pasiune...balconul!!Numai pe balcon vrea sa stea,sa se taraie pe jos...sa se joace...daca il iau in casa plaaaaaannngeeeeee.Va trebui insa sa cumparam plasa de protectie pt ca mi-e teama.
Vineri am fost sa vedem masina noua,iar miercuri intram in posesia ei.De-abia asteptam!!!
Peste 2 saptamani va veni si sora mea la mine asa ca o sa am si eu companie.
Cam atat despre noi...ma duc sa-mi mai clatesc privirea cu pozicile ghioceilor!
Aaaaaa ia ghiciti cam ce gand imi da tarcoale???? BEBE NO.2!!!
Pupicei!
Pozici noi:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/
Filmuletze:
www.dropshots.com/gpe_ro
Catrinel_17 spune:
Fetelor, m-ati dat gata!! Multumesc frumos, m-am gandit la voi ieri!!! Sunt tare norocoasa ca va am!!
NSHIRO, m-ai dat gata cu Maria! Mariile astea-s atomice rau! Vaaaai, ce nervi tari trebe sa ai!
FaraOana ar vrea sa manance singura cu lingurita, si chiar ia mancare din farfurie cu linguritza (o invarte prin farfurie) si duce la gura. Eu o las… ca nu vreau sa ii distrug initiativa asta. Dar face o mizerie si pe ea si pe jos… ca in primele zile de mancat cu linguritza. Uaaaa, si ce nervi de otel mi-au trebuit si atunci! Pfff, la sfarsitul mesei sunt praf….
AALINA, Oana interactioneaza cu ei, in sensul ca le ia jucarii sau (mai rar) le mai da cate o jucarie, sau una cu lopatica… cand vad asta imediat sar, si se intampla rar, oricum. Isi apara bine jucariile, e mai sociala, ca sa zic asa. La inceput tzipa intr-una ca totul e al ei, si sa plece toti… ceva de genul asta mi-am inchipuit eu. Acuma mai agreeaza si alti copii in zona dar cica dupa 2-3 ani incep sa se joace “impreuna”, pana atunci numai interactioneaza unul cu altul…
ADAR m-ai dat gata cu germana… Sibianca curata, ce mai!!
Am vazut filmuletul cu piratul lui POLI
CIUF, nu am apucat sa le vad pe ale tale, ma uit dupamasa. Chiar am baut ieri sampanie, dar nu am facut poze… si seara am fost scoasa la restaurant a ajuns sa fie un eveniment
Am inima cat un purice azi, ma simt ca la examen. Ma duc la un doctor oncolog pt sotul unei prietene din Ro care a facut iar cancer testicular. Are 2 propuneri de tratament din Ro si Ungaria, care se bat cap in cap, si cum e o chestie de viata si de moarte pe bune, ma duc sa cer a treia opinie. Fara el, numai cu analizele… trebe sa explic toata istoria, si trebuie sa o fac bine, am recapitulat aseara, am tradus… am emotii mari. Sa-mi tineti pumnii!!!
STEFANNA; cu e cu nepotzelul/nepotzica? Totul OK? Eu sunt nascuta in 68, tu? Iti dai seama ca am probleme sa ma gandesc la bebe 2, dar cand aud de femei ca nasa DELIEI… si am cunoscut o mamica in parc care are un bebe de varsta lui Oana, si e cu trei ani mai mare ca mine. Totul OK, bebe super simpatic si sanatos.
KIM, nu stiu cu comprimari de filmuletze. Nu poti taia direct pe ap de filmat?
ALINAALEX, distractie placuta!!!!!! Abia astept sa pove cum a fost!!
CAMELIADA, ii faci fasolica lui Tudor? Si io ma jucam cu ideea, dar mi-au tot spus unii ca “baloneaza”. Si eu fac asa o fasole verde buna, cu sos de rosii… Mmmm….
Pup fetele, sa-mi tineti pumnii azi. Ma si sageteaza la inima cand ma gandesc.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
mihaser spune:
Salut!
FETELE NU AM AVUT NET! Idiotii astia m-au lasat fara net tocmai acum cand sa aflu rezultatele...Am luat in final toate examenele si o sa merg si la marire de nota ca la unul am luat 6 si imi trebuie 8.
Catrinelu` m-am ofticat ca taman de ziua ta am ramas fara net...La multi ani si toate cele bune, multa fericire si sa fii sanatoasa tun toata viata!
Kim Cristian e bine...e foarte fericit la mama. Toata ziua culege struguri verzi si ii mananca...cica e vitamina C naturala...asa ca il las. Eu il tot pozez si filmez sa-i trimit sotului ca saracu e disperat. Inca nu am reusit sa salvez capitole, insa ma straduiesc.
Fetel;e eu sunt in urma cu cititul si am omis cateva persoane din lista de mamici simpatica care sunt sigura ca stiu ca le iubesc Poli, Andreea G, Carmenpit, Tina, Elvie si sper ca nu am uitat pe nimeni...daca da...o sa-mi mai amintesc eu!
Eu inca nu am vazut din poze dar zilele astea o sa ma uit la toate.
Va pup si va iubesc!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/crimsonbyte" target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
mihaser spune:
Rocsana nu am poze de la intalnirea cu Noe pentru ca nu am avut aparatul la mine, insa daca repetam experienta cand merg la marire sigur o sa fac poze. Te pup! Tu ce mai faci?
Pozele noastre
Polixeni spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Salut!
FETELE NU AM AVUT NET! Idiotii astia m-au lasat fara net tocmai acum cand sa aflu rezultatele...Am luat in final toate examenele si o sa merg si la marire de nota ca la unul am luat 6 si imi trebuie 8.
Catrinelu` m-am ofticat ca taman de ziua ta am ramas fara net...La multi ani si toate cele bune, multa fericire si sa fii sanatoasa tun toata viata!
Kim Cristian e bine...e foarte fericit la mama. Toata ziua culege struguri verzi si ii mananca...cica e vitamina C naturala...asa ca il las. Eu il tot pozez si filmez sa-i trimit sotului ca saracu e disperat. Inca nu am reusit sa salvez capitole, insa ma straduiesc.
Fetel;e eu sunt in urma cu cititul si am omis cateva persoane din lista de mamici simpatica care sunt sigura ca stiu ca le iubesc Poli, Andreea G, Carmenpit, Tina, Elvie si sper ca nu am uitat pe nimeni...daca da...o sa-mi mai amintesc eu!
Eu inca nu am vazut din poze dar zilele astea o sa ma uit la toate.
Va pup si va iubesc!
Pozele noastre
Felicitari pt examene!! Multa bafta la marirea notei!!O sa treci cu bine si peste asta,o sa vezi!!
Si noi va iubim si nu v-am uitat...Asteptam cu nerabdare pozicile si filmuletele noi!!!
aalina2003 spune:
Catrinel, tinem pumnii pentru intanirea cu dr si sanatate multa sotului prietenei tale!
Mihaser, brava pentru examene!..si pofta buna la struguri!1..auzi, da'nu sunt stropiti cu ceva?
Poli, pupam Nick..si spor la BB2!!! acu'ma uit la poze, chiar ca seamana cu o fetita uneori..la un moment dat e intr-un fel de cort, barcuta, ce e?..ceva cu un acoperis verde.
carmenpit77 spune:
bune fetele
Polixeni dc te gandesti la bb2 at sa fie intr-un ceas bun
Alina am citit ca ati fost la petrcere de 3 ani. Vreau sa-ti spun ca nici Ali nu pot sa spun ca este inebunita sa se bage in seama cu copii mai mari probabili pt ca a vazut ca acestia ii pot lua cu usurinta jucariile din mana.
Mihaser desteapta mamica!!!!!!!!!!!!
Catrinel_17 spune:
CIUF, ti-am vazut muneca... era s-o mananc cu palariutza si rochita rosie cu tot. Luk... ce sa mai zic. Io zic ca-i un jmeker, mey.
AALINA, am fost! Dr a fost asa de prietenos! Are sanse bune sotul prietenei mele. Sunt ASA de usurata!! ca te-ai gandit la mine.
ANDREEA... hai, mey... macar 2 vorbe despre voi!
MIHASER - FELICITARI!!!!! cand ai avea marirea? Da' di ce-ti trebe 8?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Tili spune:
LA MULTI ANI, CATRINEL!!!
_
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001)
Poze aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .