Proiectul Sara
Raspunsuri - Pagina 9
Andrada spune:
Adi eu te inteleg ce inseamna sa vezi numele copilei tale intr-o campanie de care tu nu stii. Fii sigur ca in istoria acestui site in care s-au adunat multi bani pentru multi copii in durere, nu s-a intimplat ca banii sa nu ajunga unde trebuie. Ia-o te rog ca pe o surpriza frumoasa, si uita-te pe prima pagina, toti banii aia sint pentru Sara. Ai fi fost anuntat fireste, s-a intimplat sa afli inainte pentru ca un moderator cu suflet s-a hotarit sa se implice in campanie ca sa ajute (nu intotdeauna moderatorii sint implicati in stringerea propriu-zisa ci numai in aprobarea si verificarea actelor).
Adi, as vrea sa te bucuri ca va veni un ajutor si sa te asigur ca banii ti-ar fi parvenit oricum.
Din nou multa sanatate Sarei ii urez si voua putere,
A
PS uita-te te rog cite cazuri de copii care sint ajutati zilnic sint pe acest site...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
marius spune:
Am discutat cu sotia dvs. telefonic e drept ca pentru a afla detalii, pentru a verifica daca aceste probleme pot fi sprijinite, intotdeauna verificam, v-am scris pe mail eu zic destul de detaliat care sunt procedurile aici la noi indiferent de caz si acordul de a sprijini un caz tine de administratia site-ului. Mi se pare mult mai esential sa fie sprijinit un copil decat ambitiile personale. De aceea chiar daca ma voi repeta v-am mai precizat ca nu totul se rezuma la bani, ca s-a incercat realizarea unui transport special de sange de la Bucuresti la Oradea pt fiica dvs. dar cei in specialitate au precizat extrem de clar ca nu este posibil pe o ruta atat de lunga, mai mult s-au dat telefoane de le Centrul de hematologie Bucuresti la Spitalul de copii din Oradea unde sa discutat direct cu directiunea acestui spital primindu-se cel putin verbal toate asigurarile de sprijin pt Sara, s-au emis variante de tratament in strainatate (Ungaria si din cate retin Italia) si in afara de acestea si partea de sustinere financiara, va rog sa priviti cu mai multa atentie partea de sus a site-ului.
Sunt multi oameni care in mod personal si gratuit au lucrat pentru a creste sansa Sarei dar....undeva ceva nu se leaga in acceptul dvs.
Am sa urmaresc cu atentie pozitia dvs. si in functie de ea voi lua decizii. Una dintre ele sigur va fi de a va fi remise sumele stranse de la utilizatorii acestui site. Valoarea este si va fi cunoscuta ca si in celelalte proiecte, si mai mult decat atat va vor parveni hartiile bancare corespunzatoare. Pentru ca noi nu ne jucam nici cu banii , nici cu increderea nimanui, NICIODATA.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007
Pagina legislativa
Andrada spune:
Adi, Marius poate vorbiti la telefon? E prea tirziu in Ro?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Adi_Sara spune:
OK vreti sa ma ajutati, daca este asa de ce a fost nevoie de alte conturi?
iar in legatura cu trnsportul de sange,un alt lucru care ma face suspicios:m-a sunat o reportera de la prima tv si a spus ca daca e nevoie apeleaza ei la SMURD si va veni un elicopter cu sangele
marius spune:
Da cred ca este destul de tarziu e aproape 1 noaptea si eu mai am 6 ore si ar trebui sa mai si dorm... maine adica azi e o zi la fel de plina si de al naibii de normala pentru mine ca si cea de ieri.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007
Pagina legislativa
marius spune:
Daca reusiti cu SMURD cu elicopterul eu va fac legatura pentru sange, aici am avut probleme. Distanta.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007
Pagina legislativa
valentinag spune:
Adi,banii se duc in conturi care pot fi verificate,se scot extrasele de cont,se afiseaza pe site,cine cat a dat,ca sa fie o situatie clara!
Banii care se duc in contul tau,nu se pot verifica,ca doar nu ai timp sa stai aici si sa confirmi fiecare donatie!
Te rog sa te uiti la celelate campanii umanitare si ai sa constati ca toti bani stransi au ajuns la pesrsoanele care au avut nevoie!
Numai bine!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Andrada spune:
Adi ptr ca de ex multi membri din strainatate sint taxati greu cind trimit bani in Romania si atunci se prefera pliculete si paypal.
Adi lista completa cu donatorii e pe prima pagina si se updateaza zilnic. Ii vei primi pe toti-pe toti,
A
Adi_Sara spune:
si daca tot ai sunat pe sotia de ce nu ai spus ce ai de gand sa faci,sau ce ai facut.scri nde acte si nu te-am vazut niciodata.eu cred ca trebuia sa ne intalnim prima data sa discutam.
asa au facut si cei de la prima tv
marius spune:
INTOTDEAUNA folosim conturi verificate si administrate doar de noi. Stim cu exactitate cine a depus, cand a depus, cat a depus si valorile sunt facute publice. De asemenea actele sunt verificabile.
Si desi este un gest minor acordam un semn distinctiv celor care au depus o suma de bani cu titlu de donatie pentru acel caz. In cazul de fata, este acea floricica rosie pe care o puteti vedea in dreptul numelui meu de exemplu si sus unde este chipul Sarei.
Sincer nu-mi doresc deca sa intelegeti corect ce se intampla aici. Doar atat.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007
Pagina legislativa