Proiectul Sara

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

Marius!azi am mai pus ceva banuti(putini),iti trimit PM cu o intrebare si o rugaminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Marius...am trimis si io chiar acum prin internet banking...putzin...dar cum spunea cineva inainte "mic cu mic se face mare"...

D-zeu sa-i ajute...noi suntem neputinciosi...dar daca D-zeu hotaraste ca Sara sa ramana in lumea aaceasta asa va fi..din pacate nepotelului meu in urma cu 1 an jumate "i-a gasit ceva de lucru in imparatia lui"...el suferind de aceeasi crunta boala...

Pt mine aceasta experientza trista m-a ajutat sa-l regasesc pe D-zeu..."m-am trezit" si am inteles sensul acestei vietzi...care nu este deloc ceea ce pare...dar nu potzi afla asta decat cautandu-l pe D-zeu... si din pacate majoritatea il cautam cand avem un necaz...

Tot D-zeu a hotarat ca un coleg al fiului meu cel mare...sa invinga aceasta boala...a intrerupt de multe ori gradi...chiar a amanat un an scolar...dar acum e bine...

Doamne ajuta!
Laudat sa fie Isus!
Pace!

mihi
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

marius vreau sa trimit si eu ceva banuti , dar numai in plic pot... o adresa unde sa trimit in usa sau canada ai?
de cate ori trimit in ro banii in plic nu ajung .

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Momentan nu am variante dar caut o solutie. Voi actualiza situatia in contul deschis ... si nu numai

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Se mai fac demersuri pentru un cont paypal sau sa imi fac drum pe la banca sa trimit de acolo?

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am vrut sa fac paypal direct pt Romania insa deocamdata nu sunt acceptate tranzactii receive(incasari) ci doar payments(plati).
Sunt functionale conturile bancare pt RON Euro si USD publicate.
Paypal va fi sper eu functional ...altfel - am mai avut variante pt cazurile precedente nu vad nic un motiv sa nu le reiteram.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ar fi fost foarte util un cont paypal pentru Romania.
Deocamdata, cine doreste sa trimita prin modalitatea asta o poate face prin contul meu adresa este ovidiu_m_b@yahoo.com

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

oana pot sa iti trimit si eu un plic cu banuti pt Sara?

quote:
Originally posted by Oana_B

Ar fi fost foarte util un cont paypal pentru Romania.
Deocamdata, cine doreste sa trimita prin modalitatea asta o poate face prin contul meu adresa este ovidiu_m_b@yahoo.com

Oana_B
I love pink!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Sigur, vrei sa iti dau pe pm adresa sau o ai?

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

buna oana_b

nu reusesc sa deschid pagina de la semnatura ta cu i love pink

dar am primit PM tau si o sa intru acum pe paypal sa trimit niste bani pt sara

numai bine,
uta_ciun

Mergi la inceput