Proiectul Sara
Raspunsuri - Pagina 3
marius spune:
Pt Paypal- sa vedem concret revin cu informatii imediat ce le am.
J -Ok
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007
Pagina legislativa
ralcat spune:
Marius, mai e nevoie de sange din Bucuresti ?
Sotul meu are grupa de sange buna si daca poate ajuta te rog da niste detalii ca sa ne miscam in timp util.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
saphir spune:
O intrebare: despre ce medicament este vorba, pentru ca pe site-ul Sarei nu am gasit nimic in legatura cu asta???
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
PentruSara spune:
Pe site-ul Sarei apare numele medicamentului:
http:///stiri.php
quote:
In acest context, mai indraznim sa facem un apel la dumneavoastra, pentru ca este mare nevoie de un medicament special care se numeste ONCASPAR - iar daca acesta nu se gaseste, se poate orienta spre altul ERWINASE, insa ONCASPAR este prima preferinta.
saphir spune:
Multumesc
Cunosc o doamna farmacista care are farmacie si maine am sa merg sa ma interesez daca se gaseste si in ce conditii se poate achizitiona.
Multa sanatate.
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
anelis4u spune:
Am 01 cu Rh negativ..Daca poate ajuta va rog sa imi spuneti unde sa merg sa donez pt.Sara..
Va multumesc
Mircea(02.07.2002) si Anne
POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO
Lacrimi pentru Paul
Ameera spune:
Eu am A2 negativ. Daca e nevoie de sange si se poate dona in Bucuresti, as vrea sa stiu va rog detaliile.
Ameera si Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)
zouzounaki spune:
acum am vazut anuntul...eu am grupa de singe A2 Negativ...locuiesc in Grecia...stie careva daca se poate trimite cumva de aici in Oradea???exista vreo procedura???as vrea tare mult sa pot ajuta acest copil frumos,care are tot dreptul la o viata linistita si frumoasa...astept PM ...
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
zouzounaki spune:
pentru cont in euro,se trimite pe numele lui Marius? am sa pun si eu niste banuti miercuri sau joi...cind vor fi trimisi,voi trimite un pm...numai bine si sanatate...
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
alinamoro spune:
Am depus si eu aseara in contul lui Marius niste bani pentru Sara.
Marius, ti-am trimis PM cu datele.
Ma rog pentru aceasta fetita sa se vindece.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2