Proiectul Sara

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Draga Adi,

Sunt atat de intrigata cand vad ce suspiciuni ai...........
Cu atatea probleme pe care le are copilul tau.....ma gandesc ca ar trebui sa fii super fericit ca exista cineva care se ocupa de starngerea banilor necesari micutei tale...cu sau fara permisiunea ta.
Sunt super revoltata de modul in care pui tu problema ca...parca imi vine sa sugerez incetarea campaniei. Ieri am depus si eu ceva bani in contul lui Marius. Fii sigur ca daca nu eram convinse ca sunt pentru Sara special..nu trimiteam bani.
Chiar crezi tu ca toate care am depus bani in contul lui Marius suntem asa de naive..........
Multa sanatate pentru Sara......si incearca sa schimbi modul de abordare al subiectului (pentru binele copilei tale).

O zi bunuta.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Marius, am trimis si eu banii in contul tau deschis la Banca Transilvania. Referinta bancara este 60802/8018 (Bardan Mihaela) iar banii vin din contul meu deschis la ING Bucuresti.

Nu este prima campanie de intrajutorare la care particip, derulata prin conturile lui Marius. Nu a existat niciodata nici cel mai mic motiv de suspiciune. Mai mult, cand se implica Marius stiu ca este o problema urgenta, care nu sufera amanare si trebuie actionat rapid.

Ne rugam in continuare Domnului pentru micuta Sara
Lasati-L sa raspunda la rugaciuni.

www.bconsulting.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Va voi confirma atat sumele incasate in conturi asa cum am promis precum si evolutia acestui proiect.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kornelius spune:

,,Atunci cand decizi sa ajuti un copil nu presupune sa ceri permisiunea. O faci sau nu o faci. Eu mi-am asumat aceasta raspundere, eu am decis sa o fac, eu am facut mai multe si tot eu nu am sa bat toba nicaieri."

Nu vreau sa vorbesc dur si nu vreau sa acuz pe nimeni. Vreau doar sa ganditi cu mintea si nu cu sufletul. Cand decizi sa ajuti un copil si e vorba de bani, multi bani, TREBUIE sa ceri permisiunea parintilor. Puneti-va in situatie! Mai ales ca o campanie pe net inseamna chiar sa BATI TOBA. Cum nu bati toba cand bati toba? Draga Marius, ceva lipseste din ecuatie si poate ar trebui sa ceri scuze parintilor pentru ca nu le-ai cerut permisiunea sa aduni bani cu cazul Sarei. Gandeste-te ca ei nu te cunosc asa cum te cunosc cei ce-ti doneaza bani, si trebuie sa aibe incredere in tine, mai ales ca atunci cand e vorba de bani, nu prea poti avea incredere in oameni. Domnul sa va lumineze pe toti. Aveti contul direct al tatalui Sarei aici:www.newsfive.net/sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Doamne, groaznic...
Un om incearca sa va ajute atunci cand sunteti in necaz....si parintii copilei apar cu bata?!

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Saphir,ai scris exact ce gandesc si eu!Si pe langa parinte vine si pastorul sa dea cu bata in cap!
In loc sa se bucure ca lumea este interesata sa ajute....trist!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Eu sunt socata....pe cuvant.

Domnule pastor, Adi, sanatate multa fetitei tale si multa intelepciune...si rugati-va la Dumnezeu sa existe mai multi oameni ca Marius, care sa initieze campanii de strangere de bani pentru micuta si sa va bata la usa intr-o buna zi cu o asemenea surpiza.
Cred ca inainte de a fi revoltati, ar trebui sa ii fiti recunoscatori.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Doamne.. cata lipsa de credinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by Kornelius

Nu vreau sa vorbesc dur si nu vreau sa acuz pe nimeni. Vreau doar sa ganditi cu mintea si nu cu sufletul. Cand decizi sa ajuti un copil si e vorba de bani, multi bani, TREBUIE sa ceri permisiunea parintilor.

Iertare, dar daca voi ganditi cu mintea si nu cu sufletul, dar nu aveti posibilitatile financiare necesare ca sa ajutati bietul copil, ce faceti???
Lasati un gust amar tuturor persoanelor care s-au implicat in aceasta campanie.
Si eu am vorbit cu doamna Liliana incercand sa ajut cu sangele necesar.
Am avut o mare satisfactie cand m-a sunat persoana din Bucuresti de la Centrul de hematologie si mi-a zis ca a sunat in Oradea iar directoarea spitalului a asigurat-o de tot sprijinul in asigurarea sangelui.
M-am simtit bine stiind ca am facut o fapta buna. Si credeti ca am facut asta cu mintea? Nu! Am facut-o cu sufletul punandu-va in locul vostru si putand doar sa-mi inchipui chinul prin care treceti.

Acum aruncati cu pietre in oamenii care s-au rugat, au ajutat si au intins o mana micutei Sara.

Daca sunteti buni crestini, lasati pietrele jos si multumiti-i lui Dumnezeu pentru tot ajutorul primit.

Numai bine!!!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Anca
Saphir

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput