Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 17
desiree spune:
quote:
Originally posted by Donia
Pe mine va rog sa ma scuzati, eu sunt putin ocupata ca particip la o nunta
O sa mai apar imediat ce ceremonia va lua sfarsit, ca masa si dansul vor avea loc dupa gradinita, probabil.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

cat merge darul?
desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
Donia spune:
Multumim pentru urari!
Cadou le-am dat o carte pentru Baby Bear, iar Roxana a zis ca e foarte potrivita si imediat a produs si un ursulet mai mic pe post de bebelus... Ce luna de miere o sa aiba saracii, cu copilul dupa ei...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
aelita spune:
auras,nue vina ta.de la antibiotic face mai des si mai moale.cand va termina antibioticul,se regleaza.
ia inchide telefonul ala,sa nu te mai streseze! cand ai chef sa stai in pat,ridica receptorul si gata!
osa fie maraita cat va lua antibioticul,si cu kk asa o sa stea,dar nu te speria.
nu ii scoate laptele,dar sa fie hidratata.
dianocicaeu am renuntat la chestii din astea,mi-e greu inca sa spun "fiecare si-l creste cum vrea",dar cu toata diplomatia mea,s-a ajuns la niste discutii si acuze interminabile.
cum o dai,tot tu o sa pici aiurea,ca le spui ca nu e bine!
monicabb,bafta la examen!! alta mamica ambitioasa !
danutz,ce porcusori au mama ,aia in casa??cum sunt aia?
dianarus ce frumusel era Ianis la serbare! si ce costumatie !
multumim pt trandafir!
dandusa,draga mea,imi pare rau ca ai picat,dar nu o sa cazi tu din atata lucru! dai si iei data viitoare,ai sa vezi !! se intampla multora ,din neatentie,din lipsa de timp...mai ales ca tu esti cu un copil mic,chiar nu stiu cum ai avut timp si de teste si de ore pe traseu..
haha sa te mai lase in pielea ta ,soacra,asa cum bine zici hahaaaaa ca tare simpatica esti!!
la intrebarea cu tramvaiele credc a m-ai prins telepatic doar pe mine,fetele erau in pauza ,si eu habar nu am cu tramvaiele,eu am dat scoala aici,si NU SUNT TRAMVAIEEEEEEEEE
.si sa nu crezi ca as sti sa conduc in Bucuresti fara sa imi psuna cineva : "pe aici,pe dicnolo!"
Nu ai cartea ?
dada,iesi la agatat! sa vezi tu apoi ca o sa zici ptiiu ece ma amaram eu pt examenul ala si acum incepe greul defapt ! si o sa zici: cand o sa conduc si eu ca altiiiiiii???
simo,oul e bine sa il introduci mult mai tarziu.de ce sa risti ,de ce sa te grabesti?
dia,ma bucur ca inca mai lupti!
eu am primit raspunsuri de genul " ce sa spun,inseamna ca in Romania toti sunt cu probleme de ficat si de rinichi."...si altele mult mai ironice si acuzatoare.
asa ca,cine vrea sa isi creasca piticul dupa vecinele de langa casa,sa fie sanatosi!
donia,iti mariti ursuletii?
donia
quote:
dianocica, "În stare crudă, îi putem da copilului mere rase" - e vorba de copilul in stare cruda, nu?

S.
Donia spune:
dianarus, ce minunat e Ianis, cred ca a fost tare dulce la serbare!
Si multumim pentru trandafir, e superb, parca simt si parfumul... eu cred ca as muta calculatorul in gradina.
dandusa hai sa te pup sa nu mai fii suparata
. S-au adunat multe, dar incetisor o sa si treaca. Nu-i bai asa mare cu examenul, si eu am picat primul examen la sala ca mi-am zis ca e suficent sa citesc putin si stiu tot... ei bine, a fost nevoie sa stau cu burta pe carte putin mai mult si a doua oara a mers mai bine, ceea ce-ti doresc si tie.
Iar cu soacra... asta e viata, dar poate gasesti o cale sa o ignori.
Caut si eu poze cu google sa imi scald ochii cu frumusetile baltice...
ruxandra, spune-i lui conu' sa-si bage mintile in cap... si sa treaca la program de copil dormitor... tinem pumnii!
Cum mai sa fii nulitate la gatit? Nu cred asa ceva in ruptul capului si pace!
Mirona, nu poti sa iesi cu Kara la plimbare daca e maraicioasa? Eu cand vad ca si Cristi e asa, fac o schimbare... ceva ca sa iasa din rutina maraicioasa.
Gata, fug la gradinita, mai intru eu pe aici.
Dia1609 spune:
donia, ma bag si eu ... tu initiaza ceva si vin si eu... ca nu-i bine sa initiez eu ca nu-s prea diplomata
, desi, vorba aelitei, nu ma las, tot mai zic cate una, desi cam in zadar
... las' c-o mobilizam si pe aelita
dianarus, multumim de trandafir, te-am invidiat o clipa pt gradina ta ![]()
dandusa, capul sus ca o sa iei la tura a-2-a... cat despre soacra, zi-i vreo 2 si sa vezi ce tace ... eu asa fac, si ea se limiteaza numai la a ma barfi, dar macar ma lasa in pace, in fatza nu-mi mai zice nimik si io-s multumita ca nu tb sa aud toate tampeniile ![]()
in alta ordine de idei, s-a gasit bagajul
si am scapat fara cumparaturi de costum, camasi, pantofi si alte cele
.. dar, totusi avem noroc, ca s-a gasit numai al sotzului, iar al colegului e la pierdute ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
aelita spune:
dianocica,E BESTIAL,DAVID!!!!!!!!!! sta singur in fundulet si radeeeee la culori !!! mov,poc! verde ,poc!
e MORTALLLLLLLLL!!!
vaaai,ma topesc dupa boboceii de gâsca si de ratza.si bobocelului tau ii plac !!!sunt amandoi ca doi puiuti,se uita unul la altul.
dianarus ia uite-l cum sta la olita!!!
S.
Ktrinel spune:
donia, daca va bate si pe voi gandul de o scalda, vezi ca am luat pampersi pt apa (de unica folosinta), de la farmacie, drugstore, whatever ...12 buc la 10cad. si la walmart am vazut chiloti impermeabili la 5 cad buc refolosibili. dar nu stiu daca se pun peste pampers sau direct chilotii aia de plastic...tre sa ma mai documentez..
mirona, ce fel de pampersi de apa ati avut voi? de unica folosinta? adica la fiecare baie altii, sau din astia ...de lunga folosinta..cum sa le zic, am descris mai sus...
si mai am o intrebare, cei de unica folosinta se schimba cand iese din apa cu unii obisnuiti si apoi ii dau o noua pereche cand re-intra in apa? intelegi ce vreau sa zic?
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
dianarus, multumim de trandafir, te-am invidiat o clipa pt gradina ta
ma bucur ca v-a placut!

rusinica mie, m-am laudat ca e gradina mea.

da' macar ma bucur si eu de ele, cum ies din casa imi cad sub priviri. acum infloresc crinii albi

Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
kokorina spune:
buna seara gagici-mamici si bebici!
de mult nu am mai intrat pe forum si spre rusinea mea nu am citit din urma vreo 5 pagini,dar recuperez....sper in seara asta dupa ce vizionez "Din Dragoste"....sa va uitati,poate pomeneste ceva si de noi.
noi stam de dimineata pana seara la piscinuta din gradina de vara.mancam,ne balacim in apa,stam in colac bine merci,papam,dormim,iar dupa ce ne trezim o luam de la capat.ce ma bucur de piscinuta asta ca exista,face minuni pt sandokani.e mai la munte(ca noi stam in oras),aer curat-curat,le-am cumparat si cort,amandoi sant terminati de placere.rad inca de cand sant la poarta,ca stiu ce-i asteapta.si bineinteles ca uit de fiecare data apartul de facut poze.nu-i nimic,amintirile astea imi vor ramane intiparite in minte toata viata,cum rad si se bucura de apa.la inceput eu nu am intrat in apa,mi se parea rece.statea sotul cu unul,apoi il luam in prosop si lua apoi al doilea "pachet"....apoi m-a certat sotul si mi-a zis:"adica pascal si sophia nu maraie si tu faci pe mironosita?"...."bine-fie,hai ca ma bag..."...veselie de dimineata pana seara.apropo's,ai mei sandokani au o faza acum de cumintenieeeeee....da Doamne s-o tina tot asa!
multumesc KTRINEL si BEBINUTA,pt PM-uri de m-ati lamurit cu pozele de pe yahoo.
cred ca mai intru pe joi seara inainte de a pleca.nu am terminat bagajele,mai am de cantarit hainele copchiilor.nu iau decat laptele de aici,borcanele cumpar din romania,si chiar am sa incerc sa le fac si eu ceva de papica cu legume din piata.acu,ca am o armata care vor avea grija de ei,o sa am timp sa gatesc pt ei.sant curioasa daca accepta,daca nu....atunci borcanelele sa traiasca!
multumesc DIANARUS,ca intr-unul din capitolele trecute m-ai lamurit si asupra preturilor.si intr-adevar
nu e asa de negru,dupa cum spui.eu nu fac neaparat pretentii,sau ma dau eu acuma nu stiu cum,ca vezi doamne,copchii nu trebuie sa pape altceva decat "borcanele austriece"....dar tot de pe forum am citit."vedeti ca morcovul e nu stiu cum,vedeti aveti grija sa luati nu stiu ce mere".eram derutata,adica la ce sa ma uit cand cumpar mere sau cartofi?asta era ideea.dar eu stiu ca nu-i chiar asa....ne descurcam ca santem baieti mari.
ma duc repede sa mai salvez o bucatica de profiterol din ghearele lui barbata-miu.ne mai "vedem" pe joi seara.pupici la bebici!
danutz spune:
Seara buna fetelor,
Doamne Diana, e bestial d mic cum rade el in hohote!!!
Dianarus, sanatate multa la familionul reunit!!! Nu stiu ce sa zic mai mult de atat!
Auras, si la voi, exact cum spuneai, din una in alta...hai curaj ca o sa se termine odata!!! Pupicei!
Yagmur, fara comentarii cu bonele care l-au invatat pe Luca in brate. Uite de aia tin eu sa stea soacra-mea cu Rares, fiindca nu-mi iese din cuvant!!! Iar de dracia de streptococ...ce sa mai zic...traim in Romania doar. Multa multa multa sanatate Luchitzului si tzuc pe mami lui!
Dandusica, lasa fetita ca mie ce mi-a folosit ca l-am luat din prima si nu am mai condus?!!! Mai bine asa, aprofundezi...si dupa aia te intreci cu Montoya...ba pardon, ca nu-i asta cel mai tare...cu Hamilton atunci!!! Iar cu visinata tot nu scapi tu...macar ca sa uzi casa si tot o dai!!!
Donia, Roxana ta e o minunata, cu nunta sau fara nunta!!!
Un La multi ani! special pt Adinutza cea grasuna de Raluca
Aelita, uite aici, special pt tine, cum arata un porcusor de Guineea!
Gata distractia, Rares isi cere drepturile...
Seara buna sa aveti!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares