Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 16
roxanica2006 spune:
Buna, fetele mele dragi!!!

n-am intrat de multisor...rusinica!rusinica! da' stiti de ce?? Pentru ca am avut si eu si sotul intalinirile de 10 ani de la terminarea liceului + o nunta a unui prieten bun + vizita la socri
+ relaxare la Mogosa..
In consecinta...e motivata absenta noastra, da?
Mi-e dor tare de voi, abia astept sa citesc sutele de pagini restante.
Noi suntem bine, David e sanatos, vesel, nu prea mancacios, dar asta stiati deja!
cu mare drag toate mamicile si bebelusii!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
sbogdana spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
Revin sa va zic ca chestia aia din nas se cheama pneumococ si afara se face si vaccin pentru el.
In RO nu cred ca se face... vedem saptamana viitoare ce zice ORL-istul.
Da, da noi am facut vaccin de asta contra unor pneumococi - se cheama Prevenar. am facut la 2 si la 4 luni si mai facem la un an.
Ca tot mi-am adus aminte de vaccinuri, aici la nastere, nu se face nici un vaccin nou-nascutului, abia la 2 luni se incepe. Doar daca mama e purtatoare de hepatita B se face la nastere ceva vaccin, altfel in schema de vaccinare apare pe la 11 ani. Daca vrei acest vaccin mai devreme trebuie sa specifici medicului. Noi am cerut pentru Zara, ca mai calatorim prin india, romania unde e destul de raspandita, si am facut la 2,4 si 6 luni.
Si aici BCG nu apare deloc in schema de vaccinare. Ma intreb oare de ce? am citit la un moment dat ca sunt controverse privind acest vaccin ca nu ar proteja impotriva tbc. Trebuie sa studiez problema sa vad daca e necesar sa-l cer sau nu.
Bogdana &
Tahfeem Zara(16 nov 2006)
Teutz spune:
La multe lunisoare frumoaselor Adinuta de Raluca si Ioana Teodora de Roxanal!
Eri_ka, bafta multa la vaccin si la ortoped! Sa primiti vesti bune!
Ktrinel 

Intr-adevar, bune sfaturi dau unele mamici! Iar de pediatri ce sa mai zic? Da-i, frate, copilului, fara limita suc de portocale daca-i place, ce mama zmeilor! Si baga-i un praf de sare in mancare, ca sa-i dea gust! Sau nu, mai bine un cubulet cu E-uri!!!!
Dianocica, e BESTIAL d mic cand rade in hohote, imi vine sa musc din el, manca-l-as de dulce ce e! Am ras cu lacrimi! Ce incantat se uita la bobocelul de gasca, ce l-ar mai smotoci el! Referitor la articolele despre diversificare si retetele pentru bebei... sunt de toata jena! Aproape toate retelele contin zahar sau sare, ca sa nu mai vorbim de lamaie si altele! Iti vine sa te iei cu mainile de cap! Dar astia de pe DC nu citesc articolele si retele inainte sa le afiseze pe prima pagina? Le pun asa, doar ca sa nu spuna ca n-au mai pus nimic nou? Vai de steaua lor!
Dianarus, insanatosire grabnica tie si lui Marc! Ce scump e indianul Ianis! Multumim pentru trandafir, e foarte frumos!
Auras, mai, nu se mai termina si la voi cu problemele de sanatate? Saraca de tine, cred ca esti la capatul puterilor! Imi pare tare rau! Multa, multa sanatate Ancutei si tie multa putere si nervi de otel!
Yagmur, te asteptam cu drag in Bucuresti!
si multa sanatate lui Luca cel scump!
Dandusa, nu-i nici o problema, bai nene! Facem galerie pentru data viitoare! 

Imi pare rau ca soacra ta si-a dat luleaua prin cenusa, ca sa zic asa! Felicitari pentru casuta, sa o stapaniti sanatosi! Va asteptam la capitala!!!
Roana, sa stapaniti sanatosi scaunul de masina, cel auto si carutul!
Danutz, cumnatii tai nu au toate tiglele pe casa, mai! Pai, platesc o gramada de bani la chirie, ca sa aiba porcusorii camera lor? Bine ca pentru moment s-a rezolvat problema cu soacra!
Monicabb, bafta la examene! 
Flore, bine ai revenit din vacanta!
Dia, tare mi-a placut asta! in concluzie, laptele de vaca este ideal pt puiul vacii si nu pt puiul tau! Corect!!! Super scrisorile copiilor catre Dumnezeu! 
Fugim afara, ca s-a mai potolit caldura!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
sbogdana spune:
quote:
Originally posted by dianocicahttp://www.desprecopii.com/info.asp?id=196 -cititi cu atentie retetele, sa nu va lasati dupa primele, alea de la 3 luni...minunati va si de alea de la 6, 8, 9...
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=61
sau http://www.desprecopii.com/info.asp?id=625
, chiar ca trebuie facut ceva - zaharul si sarea apare aproape in toate retetele plus altelewww.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf" target="_blank">document OMS privind hranirea celor mici, s-ar putea sa-l stiti dar nu imi mai aduc aminte de unde am aflat de el.
cand imi fac putin timp o sa scanez o brosura mica privind dentitia si o gura sanatoasa.
Bogdana &
Tahfeem Zara(16 nov 2006)
Ktrinel spune:
parca stiam ca moderatorii forumului citesc sau ar trebui sa citeasca/supravegheze tot ce se scrie...nu se pot sesiza ei despre "sfaturile" acestui site? sau nu au nici o legatura? ca banuiesc ca daca as scrie ceva nasol pe aici , ar reactiona imediat...
vad ca sunt comentarii la aceste articole (chiar sub ele, imediat), dar nu sunt si raspunsuri oficiale...
Donia spune:
Pe mine va rog sa ma scuzati, eu sunt putin ocupata ca particip la o nunta
O sa mai apar imediat ce ceremonia va lua sfarsit, ca masa si dansul vor avea loc dupa gradinita, probabil.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Lavinia_P spune:
I-am pus in tavita de la scaunul demasaputina apa plata.Foarte incantat sa se balaceasca cu manuta in ea.N-o raci de la cativa stropi,nu?
"minunea mea"
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Donia
Pe mine va rog sa ma scuzati, eu sunt putin ocupata ca particip la o nunta
O sa mai apar imediat ce ceremonia va lua sfarsit, ca masa si dansul vor avea loc dupa gradinita, probabil.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

casa de piatra pt miri 

si sa va distrati frumos!Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a
Ktrinel spune:
donia, ![]()
...dragutzii de ei. banuiesc ca la nunta vor primi cadouri in forma de borcanele de miere , nu ? ![]()
![]()
distractie placuta la nunta . nasesti?
Donia spune:
Monica, succes maine!
Sa mai vii pe aici sa ne povestesti cum i-ai facut praf ![]()
P.S. Roxanica are 6 ani 
Yagmur, bine ca ati depistat problema! Distrugere rapida streptococului si sanatate lui Luchita! las' ca se dezvata el de cerut in brate, daca nu mai repede, dar pe la 7-8 ani sigur!
dianocica, "În stare crudă, îi putem da copilului mere rase" - e vorba de copilul in stare cruda, nu? ![]()
Facem ceva, dar sa vedem ce, cand si unde... Unde ar fi mai potrivit sa postam?
Lumeee... Cine ni se alatura?
dianarus, n-ai ratat nimic important, am povestit eu de o problema existentiala a Roxanei... mai precis post-existentiala
... o sa caut pe unde am postat si o sa-ti arat.
roana, "fetelor aveti un rimt de ma omorati" - adica prea lent, nu? Asa mi se pare si mie, trebuie sa facem ceva sa mai revigoram forumul asta. Am observat ca unele mamici devin brusc mai active daca e rost de visinata... ![]()
Oare eu cand ii dadeam iaurtul Roxanei??? Trebuie sa ma consult cu sotul, poate el are memoria mai sprintena decat a mea...
danutz, oare nu exista contraceptie la porcusori? Sterilizare? ca daca tot sunt oamenii dispusi sa cheltuie pentru animale, imi imaginez ca o vasectomie nu e chiar atat de scumpa.
In alta ordine de idei, asa iubitori de animale mai rar... 
desiree, nici la al doilea copil nu e totul batut in cuie, tot timpul poti sa inveti cate ceva nou... uneori merg solutiile de la primul si atunci totul pare usor, alteori iti bati capul ca si cum ai fi la primul copil, si incerci si asa, si invers, pana reusesti... ca doar nici copiii nu sunt identici, au si ei parerile lor proprii.
auras, hai ca trebuie sa inceapa si perioada buna la voi, ca destul ati tras. Gata, mai tratati acum si dupa aia totul o sa mearga bine, da
? Atunci ramane cum am hotarat.
Na ca au plecat tinerii in luna de miere... ma duc ca sunt chemata sa le cant ceva cu ocazia asta...