Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 18
aelita spune:
kokorina,poate ne mai vedem pana pleci.
sa te distrezi bine la Romanica,auzi?
danutz ma uit si...porcusorii astia ce sunt,un fel de iepuri??
din ce animale fac parte,frate?
fie ce-or fi,porci,sobolani,iepuri,chiar DOUAJJJJJJSHOPT???
S.
dianocica spune:
multumim pt aprecieri. sexosu' si a scos serviciile la vanzare
. cica 50 ron/ora si va face copiii sa rada in hohote...
. a zis ca prima sedinta e gratis, la roxanica. ![]()
diana si david 03.12.06
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianocica
multumim pt aprecieri. sexosu' si a scos serviciile la vanzare. cica 50 ron/ora si va face copiii sa rada in hohote...
. a zis ca prima sedinta e gratis, la roxanica.
diana si david 03.12.06
hahahahahahahahahahaha............. super tare!! breeee, il inchiriem si noi o ora... iete cum ajung io sa va dau bani, numa' sa va vad la mare... :)))))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Donia spune:
quote:
Originally posted by sbogdanaquote:
Originally posted by Yagmur
Revin sa va zic ca chestia aia din nas se cheama pneumococ si afara se face si vaccin pentru el.
In RO nu cred ca se face... vedem saptamana viitoare ce zice ORL-istul.
Da, da noi am facut vaccin de asta contra unor pneumococi - se cheama Prevenar. am facut la 2 si la 4 luni si mai facem la un an.
Ca tot mi-am adus aminte de vaccinuri, aici la nastere, nu se face nici un vaccin nou-nascutului, abia la 2 luni se incepe. Doar daca mama e purtatoare de hepatita B se face la nastere ceva vaccin, altfel in schema de vaccinare apare pe la 11 ani. Daca vrei acest vaccin mai devreme trebuie sa specifici medicului. Noi am cerut pentru Zara, ca mai calatorim prin india, romania unde e destul de raspandita, si am facut la 2,4 si 6 luni.
Si aici BCG nu apare deloc in schema de vaccinare. Ma intreb oare de ce? am citit la un moment dat ca sunt controverse privind acest vaccin ca nu ar proteja impotriva tbc. Trebuie sa studiez problema sa vad daca e necesar sa-l cer sau nu.Bogdana &
Tahfeem Zara(16 nov 2006)
Nici la noi nu se face BCG, dar pur si simplu pentru ca aici riscul de TBC e mic.
Prevnar i-am facut si eu Roxanei, contra cost, ca era deja maricica atunci cand am ajuns aici. Pentru Cristi e gratuit, intra in schema de vaccinare recomandata.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Teutz spune:
quote:
multumim pt aprecieri. sexosu' si a scos serviciile la vanzare. cica 50 ron/ora si va face copiii sa rada in hohote...
diana si david 03.12.06

il inchiriem si noi o ora ca vad ca se pricepe!Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Teutz spune:
quote:
Originally posted by Donia
Pe mine va rog sa ma scuzati, eu sunt putin ocupata ca particip la o nunta
O sa mai apar imediat ce ceremonia va lua sfarsit, ca masa si dansul vor avea loc dupa gradinita, probabil.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
E mortala Roxana!

Cine au fost nasii?Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)Poze Alexia
Donia spune:
quote:
diana si david 03.12.06
Baaai, sa invete culorile si dupa aia sa ceara atatia bani.
Desi chiar si asa, pune-ne si pe noi pe lista, dar sper ca-si plateste singur avionul, da?
Donia spune:
dianocica, ha ha si eu! E nebunie, ce fain rade!
Dia, sunt mortale scrisoricile catre Dumnezeu... le-am mai citit pe undeva, dar ma minunez si ma distrez de fiecare data.
Super pentru bagaj!
a_deju, ce-i cu matura aia pe capul tau? Descaleca si mai pune ceva samanta de ras pe ici pe colo, cum ne-ai obisnuit.
roxanica, te-ai distrat, nu gluma, dar pozele doveditoare unde sunt? Hmmm?
Lavinia!!! Cum sa raceasca mai de la cativa stropi? Lasa copilul sa se balaceasca daca te tin nervii ![]()
dianocica spune:
donia deci o petrecere/nunta (a se citi
) iti trebuia tie sa revii la bunadispozitie....
orice a fost, si a facut banii...
diana si david 03.12.06
Teutz spune:
Pun si eu o intrebare de om prost: cum sa fac, mai frate, sa introduc mai multe citate (cu quote) in acelasi mesaj? Daca are cineva timp si rabdare sa-mi explice si mie, ii multumesc anticipat!
Donia, ma bag si eu la ce vreti voi sa initiati!
Eu sunt mai pasnica de felul meu, dar acum chiar m-am enervat! Sper ca, fiind mai multe, sa putem schimba ceva... sau macar sa tragem un semnal de alarma!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia

Tahfeem Zara(16 nov 2006)