Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 19
Donia spune:
quote:
Originally posted by Teutzquote:
Originally posted by Donia
Pe mine va rog sa ma scuzati, eu sunt putin ocupata ca particip la o nunta
O sa mai apar imediat ce ceremonia va lua sfarsit, ca masa si dansul vor avea loc dupa gradinita, probabil.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
E mortala Roxana!Cine au fost nasii?
Teutzde
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
A facut nunta dupa moda de aici, fara nasi.
Dar ma pufnea rasul ca pe mine m-a pus sa cant in surdina marsul nuptial in timp ce ea recita juramintele "I take you to be my bride..." etc. Si se uita la mine si imi comanda din priviri cand sa cant si cand sa tac... m-am distrat. I-a luat scoica lui Cristi si a facut-o caleasca pentru tinerii casatoriti... a avut si invitati asezati pe covor ca in biserica, inele, tot tacamul.
In alta ordine de idei, vreau sa-mi vars si eu oful.
M-am saturat de diversificarea lui peste!
De doua zile Cristi urla ca din gura de sarpe, se enerveaza ca nu il las sa tina lingurita (chiar daca i-am dat si lui una, el o tine doar in gura tot timpul si nu mai pot sa-i dau mancare), se enerveaza ca nu isi poate manca bavetica (adica el ar putea, dar nu-l las eu), hohoteste si tipa... reusesc sa ii dau cam jumatate din cereale (asta inseamna cam o lingura) si apoi e jale. Nu se linisteste decat cand il dau jos din scaun. Cred ca uraste si scaunul ala... Mi-au iesit peri albi! Nu mai vreau nici o diversificare!
Asa. Mi-am varsat oful. Cine mai doreste, cine urmeaza?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocica
donia deci o petrecere/nunta (a se citi) iti trebuia tie sa revii la bunadispozitie....
orice a fost, si a facut banii...
diana si david 03.12.06
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
Ha, ha, numai gandul si deja ma simt tare vioaie in spirit si-n simtiri!
Donia spune:
quote:
Originally posted by Teutz
Pun si eu o intrebare de om prost: cum sa fac, mai frate, sa introduc mai multe citate (cu quote) in acelasi mesaj? Daca are cineva timp si rabdare sa-mi explice si mie, ii multumesc anticipat!
Donia, ma bag si eu la ce vreti voi sa initiati!Eu sunt mai pasnica de felul meu, dar acum chiar m-am enervat! Sper ca, fiind mai multe, sa putem schimba ceva... sau macar sa tragem un semnal de alarma!
Teutzde
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Teutz, adica vrei citat in citat sau citat dupa citat?
La partea cu initiatul nu e meritul meu, dati cu flori in dianocica... atentie la trandafiri ca au tepi!
Si chiar, acum hai sa vedem unde e potrivit sa punem subiectul cu articolele de pe site? Eu mi-as da cu parerea ca la generale, iar daca nu e potrivit probabil ca il vor muta moderatorii. Ce ziceti?
dianocica spune:
cred ca se pune de o revolutie pe 
diana si david 03.12.06
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
chinico spune:
a fost cumva luna plina azi? TOATA ZIUA??
bea bebezaurus m-a cocosat.
am citit primele retete din link..cred ca sunt din mum si cupilu. eu am editia din 54
. o sa ma uit si va spun daca da...mi se pare ca le recunosc.
am fost azi la cumparaturi cu bebezaurus, am ramas fara legume si ne-am repezit (eu, ca ea isi rontaia tacticoasa suzeta cu una bucata manuta intinsa a mare lene pe marginea carutului) la tanti tzaranca de la colt. tanti si nenea tzaranii au un magazin bio frumos foc. ii zice "magazinul din curte".
bebezaurus haleste legumele numai daca sunt portocalii si dulci... asta era chichita. da' cum tot nu bagam morcov, cum sa le portocalesc?? cartoful dulce.
mai si nu mai aveau nici unul!!!!
a vazut tanti tzaranca (care a studiat aici agronomia dar vine de la mama ei din Vietnam
) ca mi-a cazut falca si s-a repezit la ea in bucataroaca. s-a intors cu un dolofan de cartof dulce de imi venea sa o tzuc de 10 ori. si mi l-a mai facut si cadou. asa ca de jena am aruncat in cos (de rachita, va rog frumos, ca e bio acolo tot) piersici, cirese si mere.
sa va spun cat costa kilu de cirese? 12,40 €.
scump al naibii cartoful....
bebezaurus a privit totul cu detasare, agatata oarescum de gatul doamnei mama si a pufait enervata (nerecunoscator plod mai am...) cand a apucat-o tanti tzaranca de labuta. .
Beatrice (13.12.2006)
chinico spune:
din capraru '54..
sucul de lamaie.
sucul acestui fruct contine cantitati mari de acid citric si vitamina C.
este folosit ca adaos la masa de mar ras sau de banana cu biscuti. Indulcit cu sirop de zahar se administreaza ca prima forma de suc de fructe sugarului mic...etc, etc...
mai vreti?
spune-ti cu incredere..mai am cateva bune de tot..
Beatrice (13.12.2006)
Donia spune:
quote:
Originally posted by chinico
a fost cumva luna plina azi? TOATA ZIUA??
bea bebezaurus m-a cocosat.

Pai cand unii vegheaza, altii doarme
O-la-la, scump cartof dulce!
a_deju spune:
na, m-am dat jos de pe maturoi, da' tot calare is (1 80, ce sa-i faci... :))) ).. breee, m-oi fi dat io rotunda cu diversificarea, da' se pare ca directia e tot spre gard... si cum la noi e ca la nimeni, nu alimentele reprezinta problema, ci..laptele... tinand cont ca azi am atins performanta unui maxim de 200 ml, impartiti strategic in doua ture egale (una suta dimineata la 8, a doua suta acu' fo' 10 minute...), am zis ca tre' sa vociferez, ca nu se mai poate... deci?? what's wrong?? laptele?? te pomenesti c-o vrea zuzu, asa, de pofta.. :)))))) portiile de mancarica sunt normale (fructe -120, max 130 gr; legume - o zi cu carne, o zi fara - 200-250 gr; cereale - 100-120 gr). sau oare sunt normale doar in capu' meu?? e prea mult..???? da' nu baga domnu' motan daca era prea mult, ca doar nu indes io in el de nebuna.... nush ce sa zic mai fetili, mare mister, daca detineti vreo dezlegare (la lapte..) aruncati si spre mine...
chiar sunt foarte curioasa sa vad daca se sinchiseste sa se trezeasca mai devreme, tinand cont de fascinanta cantitate de milkuiala...
aaa, si sa nu uit sa precizez ca daca cumva am tupeul sa ma prezint cu biberonul la bot, asa, cand dupa mintea mea poate ar mai vrea sa traga la mustata.. e jale. face ca toti apucatii, intoarce capu' in toate partile, imi impinge mana... deci clar nu vrea.
sugestii, pliiiiiiiiiiiiizzzz!!!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Mirona spune:
na servus, ati revenit la sentimente mai bune?
bine ca aveti altceva de dezbatut - ca altfel o mai luam mult si bine pe cocoasa ca mi-am pus fata pe olita de la 7 luni - apropos - azi am mai facut unul - si-mi zambea fericita la final - astepta acel "bravo" pe care-l executam impreuna. In fine - nu mai zic ... ca iar imi i-au vre-un bici pe spate. na ca nu ma tace gura/tastatura.
Ktrinel parca la tine am ramas datoare:
netu impreuna cu telefon costa la noi 9 dolari, la alta firma concurenta - aceleasi servicii costa 12 euroi. Se zvoneste ca acum vin din nou prin blocuri si pe alte cabluri ne trag acelasi lucru + TV. Vom vedea.
M-ai mai intrebat de pampersi - sunt dintr-aceia de unica folosinta - nu stiu de unde ii aduc - ca in Timisoara nu am gasit in alta parte - poate din afara. Aici iti dai seama ca e umflat pretu - 5 ron.
Si DA - iesi cu ei din apa si poti sa-i storci - iasa ceva apa ... daca intri in 5 minute normal ca nu dezbraci copilul - intri tot cu aceeasi. Dupa folosire insa - ii arunci si pui copilului pampers normal - deci se exista si vestiar unde poti schimba copilul.
Mai exista un fel de pampers, gen slip - prin care nu trece nici pipi, nici kk si asa ceva costa pana in 60 ron - cica se spala frumos la masina ca o tzoala normala. Pentru cat mergem noi .... nu merita banii - iasa fata din ei urgent.
Donia nu puteam iesi cu fata la plimbare - tocmai ce ne-am intors in casa - plus ca pe caldurile astea nu mai scot copila ... stam in casa - nu mai era mult de asteptat - dar stii cum face un copil obosit, infometat si plin de bubite de caldura. Am trecut cu brio totusi.
Felicitari pentru nunta si petrecere. te admir mult - cat de frumos va intelegeti/jucati cu Roxana.
Nu te ambala cu Cristi si diversificarea - si la noi e la fel - incepem frumos si in lingura tre sa fie cat mai multa mancare ... papa cat papa - pe final tre sa fie linguritele cat mai goale - doar pe varful ei ceva urma de mancare ... si apoi incepe haosul - ba da afara pe la colturile guritei, ba face ca motorul si ma scuipa toata, ba imi trage un picior in castron, cand nu ma astept si dau cu el de vatra ... ba isi face singura scarba si dupa ce zic un bine mersi ca a papat si juma de borcanel - ea imi vomita toata masa ... de ma iau cu mainile de cap si astept o juma de ora sa pot sa-i dau lapte ... sa aiba fata ceva in stomacel pana la masa urmatoare. 

Deci si la noi e distractie. E DISTRACTIE, CE MISTO!
De initiativa voastra - nu stiu ce sa zic - nu ma fac demna de ea - am calcat deja de 2 ori stramb in diversificarea fetei - nu garantez ca nu o voi mai face - asa ca nu pot sa sustin o cauza asa ... stiti voi cum vine faza "cel fara de pacat sa arunce primul piatra".
In alta ordine de idei - Asiza si Flore sambata nu mai mergem la bazin. Sorry - ramane pe urmatoarea saptamana - a intervenit ceva si plecam din localitate.
Acel ceva este revizia la tevile de apa calda - ce se face anual in Timisoara. Saptamana viitoare va avea loc in zona in care locuiesc - deci nu putem sa ramanem aici cu fata - cand am fost doar noi doi - era ceva sa te descurci fara apa calda - dar acum ... nu ma risc - MA DUC LA MAMA!
fug la dus si la somnic. 
noapte buna tuturor
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
madaluta spune:
a_deju; si noi cam tot atat lapte mai papam...in schimb ar manca iaurt si cu ochii..dar nu ii dau eu mai mult de 150-190 ml, adica un pahar, cutie sau cum s-o numi recipientul...oricum astept o mare schimbare cand vom trece la Nan 2, adica peste 2-3 zile...poate cine stie..
Ariadna parca intreba ce fel de iaurt dam: eu ii dau acum Milli cu 0,1 % grasimi, desi recunosc k mult timp i-am dat danone natural tot cu 0,1 grasimi ( la recomandarea pediatrei noastre).cand am vazut atatea discutii impotriva danonelui am renuntat , desi mie imi parea mult mai bun k milli.
Nu m-am chinuit sa fac iaurt in casa pt k mi se pare destul de ciudat sa vad cum se strica laptele si i-l dau lu fi-miu apoi sa-l bea...Asa macar i-l dau gata sticat(acrit)...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,

de
) iti trebuia tie sa revii la bunadispozitie....
Eu sunt mai pasnica de felul meu, dar acum chiar m-am enervat! Sper ca, fiind mai multe, sa putem schimba ceva... sau macar sa tragem un semnal de alarma!