Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 20
dianocica spune:
chinico esti tare rau cu nea capraru din 54. io te unde era princepsu' 
cu milkuiala si noi avem pb da' in alt sens....la slatina mi a mancat baiatu'...3(t r e i )mese pe zi. de explodam toata, umpleam tampoanele de san ca alte alea...ne am intors in buc, am revenit si la tzatzaiala la 2-3ore...si la adormit cu tz in gura...mai, parca stia ca e alt oras...adormea in carucior fara pic d3e vociferari...aici...fereasca domnul...si ziceam, daca era oras de munte sau ceva...nimic. oras industrial de campie. o fi fost de la uzina? ![]()
si a doua problema mare: eu nu mai fac fatza. pt el, adica. ma scalambai toata ziua, ne jucam ne cantam, ne dansam, face e dracu-n patru si....se plictiseste...ieri l am dus in parc si l am lasat sa se uite la copii. a fost incantat. plus ca l au intrebat de vorba vreo 20 de cucoane. si a vorbit cu toate.grase/slabe.urate.toante/tinerele a vorbit cu toate...azi nu erau tantii in parc...cativa adolescenti. e....s a lasat cu scandal...si acum intrebarea: eu cum fac, bre? pe cate voci sa vorbesc, ce jocuri sa mai inventez daca nu s cucoanele in parc? a?
diana si david 03.12.06
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
mamaana spune:
quote:
Originally posted by Donia
In alta ordine de idei, vreau sa-mi vars si eu oful.
M-am saturat de diversificarea lui peste!
De doua zile Cristi urla ca din gura de sarpe, se enerveaza ca nu il las sa tina lingurita (chiar daca i-am dat si lui una, el o tine doar in gura tot timpul si nu mai pot sa-i dau mancare), se enerveaza ca nu isi poate manca bavetica (adica el ar putea, dar nu-l las eu), hohoteste si tipa... reusesc sa ii dau cam jumatate din cereale (asta inseamna cam o lingura) si apoi e jale. Nu se linisteste decat cand il dau jos din scaun. Cred ca uraste si scaunul ala... Mi-au iesit peri albi! Nu mai vreau nici o diversificare!
Asa. Mi-am varsat oful. Cine mai doreste, cine urmeaza?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
eu urmez: ale mele de abia mananca dimineata aproape 2 linguri de cereale, si alea mai mult pe ele si pe scaune;
si-si mai si sug degetele cam dupa prima lingura, si mai vor si liguritele sa le tina...
in schimb, parca au inceput sa stea mai mult la san, iar cand le dau sa suga dupa cereale, parac n-ar fi mancat de 8 ore
am zis ca de saptamana viitoare sa incerc si ceva legume, sa vad daca le-or place
aaa, si cu perii albi bine zici - ma uitam azi in oglinda si am vazut ca bretonul mi se cam decoloreaza...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Mirona spune:
Deea voi tot pe humana sunteti? Stii ca voiam si eu sa trec fata pe humana - te intrebam la un mom. dat despre acest soi de lapte ... ei bine - m-a convins nasa fetei sa nu-i dau - cica e plin de chimicale.
Am trecut pe nan2. papa fata bine - dar nu m-am lasat - i-am luat cereale humana - si ... le vomita - nu-i plac - numa cand le simte intoarce capul.
sicera sa fiu - cand deschid o cutie de cereale de la humana - la fel simt - miros intepator de chimicale - sau poate sunt eu prea influentabila ... si prea simtitoare ... dar sugestia mea ar fi sa-l incerci cu alt lapte.
you si pe motanul incaltat.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
desiree spune:
quote:
Originally posted by chinico
din capraru '54..
sucul de lamaie.
sucul acestui fruct contine cantitati mari de acid citric si vitamina C.
este folosit ca adaos la masa de mar ras sau de banana cu biscuti. Indulcit cu sirop de zahar se administreaza ca prima forma de suc de fructe sugarului mic...etc, etc...
mai vreti?
spune-ti cu incredere..mai am cateva bune de tot..
Beatrice (13.12.2006)
io nu mai intleg nimic, daca si nea capraru zice d-astea..pana la urma de unde vine asta ca nu trebuie sa le dam? ca io nu mai stiu cum e cu diversificarea asta cum sa o dau...
Donia, recunosc perfect comportamentul lui Cristinel in cel al lui Octavian de la masa de fructe, dupa ce papa cateva linguritze, incepe acelasi balamuc cu lingurita stransa in dinti si in mana si cand o smulg se imprastie tot maru pe haine si pe fata lui si ii intra si in nas...ai zis tu intr-un mesaj ca e bine sa ii lasi sa isi suga degetele cand papa si l-am lasat..dar asta e prea de tot..si le inghite! basca nu mai pot sa ii var nimic in gura ca e ocupata cu 2-3 degete pe care le uita pe-acolo...
cartoful merge cu pasi marunti..masa de legume se lasa asteptata la noi..asa ca m-am decis sa ii dau seara cereale, pentru ca deja nu ne mai odihnim noaptea niciunul dintre noi de cate ori se scoala sa suga..nu mai pot efectiv...sa vedem daca functioneaza..ce sugestii de cereale imi dati pentru inceput, asa din experienta voastra? ( asiza?)
desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
Laura13 spune:
desiree eu i-am dat de la milupa orez+porumb. ffff gustoase, imi plac si mie si lui. cele de la humana nu imi plac deloc, el le accepta, dar cred ca de foame
? am ajuns la vreo 200ml de lapte praf completare pe zi. eu aveam nan1 in casa, il papa f bine. dar nu ar fi cazul sa ii dau nan2?? si daca da, cum procedez? ii dau dintr-o data 2 sau trebuie sa il inlocuiesc treptat... cate o masura inlocuita la fiecare masa?
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
na, m-am dat jos de pe maturoi, da' tot calare is (1 80, ce sa-i faci... :))) ).. breee, m-oi fi dat io rotunda cu diversificarea, da' se pare ca directia e tot spre gard... si cum la noi e ca la nimeni, nu alimentele reprezinta problema, ci..laptele... tinand cont ca azi am atins performanta unui maxim de 200 ml, impartiti strategic in doua ture egale (una suta dimineata la 8, a doua suta acu' fo' 10 minute...), am zis ca tre' sa vociferez, ca nu se mai poate... deci?? what's wrong?? laptele?? te pomenesti c-o vrea zuzu, asa, de pofta.. :)))))) portiile de mancarica sunt normale (fructe -120, max 130 gr; legume - o zi cu carne, o zi fara - 200-250 gr; cereale - 100-120 gr). sau oare sunt normale doar in capu' meu?? e prea mult..???? da' nu baga domnu' motan daca era prea mult, ca doar nu indes io in el de nebuna.... nush ce sa zic mai fetili, mare mister, daca detineti vreo dezlegare (la lapte..) aruncati si spre mine...
chiar sunt foarte curioasa sa vad daca se sinchiseste sa se trezeasca mai devreme, tinand cont de fascinanta cantitate de milkuiala...
aaa, si sa nu uit sa precizez ca daca cumva am tupeul sa ma prezint cu biberonul la bot, asa, cand dupa mintea mea poate ar mai vrea sa traga la mustata.. e jale. face ca toti apucatii, intoarce capu' in toate partile, imi impinge mana... deci clar nu vrea.
sugestii, pliiiiiiiiiiiiizzzz!!!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
na, ca parca eram noi acum 2 saptamani... sa-ti spun cum ne-a trecut? cu rosu in gat... cand n-a mai mancat Oana decat lapte ... si tot asa pana aproape de ziua de azi, de mi-am urat zilele... de cateva zile mai manca si cereale in bibe cu lapte, dar numai in bibe, in nici un caz cu lingurita... si mai avem niste incercari cu legume la borcanel de la hipp, dar in nici un caz cu alea facute de mine, din care inainte manca cate 200 ml ...... io tot astept sa-i treaca... na, facem schimb??? ca parca era mai bine inainte...
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a
Dia1609 spune:
dc tot ii vorba de cereale, sa va zic una: cele mai tari sunt cele de la hipp (la noi nu se prea gasesc) ca sunt singurele cereale bio .. pacat ca nu-i plac Oanei
, dar mai incercam ...
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
Dia1609 spune:
deea, nenea capraru zice ca acum bebeii tb sa mance cam 400-500 ml lapte/zi dc sunt diversificati
of, noi suntem ok cu laptele, dar dc am manca si fructe si legume ...
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
madaluta spune:
dandusica; examenul k examenul, lasa-l..da ia zi, ne facem vecine???la noi prin cartier umbla zvonul asta..Il confirmi???
Eu sunt bucuroasa pt k azi a mancat o para intreaga cu biscuiti. cred k de mai bine de 2 saptamani n-a mai vrut fructe decat la borcanel, dar nici nu l-am mai fortat.cred k secretul a constrat in faptul k si para si biscuitii au fost superdulci...Da acum nici nu-i pot da pere in fiecare zi..sa vedem mane ce ne facem cu marul..
Voiam sa va intreb daca voi dati ceai sau apa copiilor in timpul mesei(de legume sau cereale). darius bea destul de des si nu stiu dc e bine sau nu. daca nu i-as da, nu ar mai continua sa manance...incepe sa tipe si sa stranga buzele si nu mai primeste decat biberonul .Apoi continua sa manance ...Faza se repeta si de 3-4 ori la o masa, dar in total nu bea mai mult de 30-40- ml...
Si inca ceva voiam sa va intreb: tot aud NU Danone...da de ce NU danone???k mie tot la el mi-a rams gandul...Nu vreau sa creez polemici, dar chiar nu stiu de ce este contraindicat....
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
Laura13 spune:
madaluta eu ii mai dau in timpul mesei de legume ceai sau supa. dar am obs ca daca fac pireul mai zemos nu mai cere de baut.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006