Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 15
Dia1609 spune:
special pt Roana si nu numai:
de ce nu se da la bblushi laptele de vaca :
-este un lapte mult prea greu, cu mult prea multe proteine pt un bb, ceea ce duce la distrofie si ii solicita grav rinichii si ficatul
-are un continut mult mai mare de sare decat laptele matern, lucru care suprasolicita teribil rincichii imaturi
-duce la anemie, rahitism, afecteaza cresterea copilului si dezv inteligentei, fiind sarac in fier, vitamine si minerale
-are un continut crescut de subst alergizante
favorizeaza constipatia datorita unui continut prea mare de calciu si fosfati care afecteaza flora si tranzitul intestinal
-nu se asimileaza corect si poate duce la malnutritie
in concluzie, laptele de vaca este ideal pt puiul vacii si nu pt puiul tau!
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
desiree spune:
A_DEJU,,Laura chiar vorbea de tinut la frigider de pe o zi pe alta..de aia mi-am permis o parere mica-mica..in rest zici bine ce zici acolo...
scuzati interventia
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
Mirona spune:
Ktrinel nu ma supar - nu ma supar - dar nici bine nu-mi pica
- si mi-ar fi prins mai bine un "felicitari pt primul kk la olita" si povestirile mamelor cu experienta despre cum au reactionat bebeii lor, etc.
despre partea cu feed-back-ul am mai scris - nu-mi plac lamaile papate dis de dimineata. Ce sa-i faci - pe vremea odiseei erau la moda majoretele - acum sunt bicele ... asta e - vremurile se schimba.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Ktrinel spune:
monicabb si toate fetele care mai sunt inrolate la "scoala", felicitari si toata stima mea! va admir pt puterea de a avea si familie si copil si a face si cursuri!
Ktrinel spune:
mirona,

lumea s-a schimbat, asa e. pe de-o parte e normal.
din cate imi amintesc eu, ai fost singura care ai zis ca maternitatea nu te-a schimbat.
nici mie nu imi place treaba cu biciul, dar na,...virtual asa, mai merge ![]()
Yagmur spune:
Revin sa va zic ca chestia aia din nas se cheama pneumococ si afara se face si vaccin pentru el.
In RO nu cred ca se face... vedem saptamana viitoare ce zice ORL-istul.
Donia, si eu ma gandesc la voi.....
De fapt ma gandesc la fete, desi nu apuc sa le salut de fiecare data..
Alexandra, pupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Donia spune:
quote:
Originally posted by Monicabb
Maine dau un super examen de contabilitate in engleza. Am mai dat unul saptamana trecuta.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Mult succes maine!

Si cand scapi sa vii inapoi sa ne povestesti cum i-ai facut praf
Oameni, e nevoie de galeria noastra si de energia pozitiva!
P.S. Roxanica are acum 6 ani

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
lizzy spune:
raluca_u,
pt adina! sa fie sanatoasa si cuminte. 
stie cineva ceva de lorym? cum mai e rianna, si-au mai revenit fetele?
dandusa, las' ca iei sala data viitoare. pune si tu burta pe carte . ioi, nu te supara pe mine, ca acuma n-am treaba, ca am carnet, dar si eu am picat sala prima data, asa ca stiu cum e. nasol ar fi sa o mai dau inca o data acum, dupa 10 ani de soferie, cred ca nu mai stiu nimic din regulile alea cu care ma intalnesc 1 data/an (gen tramvaie...). se vor rezolva toate pana la urma. imi place ca pari totusi optimista desi cam varza prin planurile tale... las' ca se aranjeaza cumva. crinutza???? ea ce face???
monica, multumesc pt povestea roxanei de donia.
donia, in ciuda tonului usor glumet in care ai povestit, m-au trecut fiorii. asta da moment emotionant. cred ca fetele sunt mai sensibile. esti privilegiata, ai un fetita deosebita. 
dianocica, ma uitam la filmulet, il ascultam cum rade si-mi spuneam... acum-acum cade pe spate de la atata ras.
n-a cazut... dar s-a distrat de minune. f.faina jucaria. de unde e?
dianocica, laura, multzam pt aprecieri.
sa vedeti voi ce repede trece timpul si va vad io in papucii mei... la gradi... la serbare...
laura, pe scurt: nu-i da din acelasi bol. exact pe motivul salivei care contamineaza si a germenilor care se dezvolta insutit, chiar si la frigider. paseaza-i din nou legume sau da-i altceva. las' ca si maine e o zi numa' buna pt galbenus ![]()
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Dia1609 spune:
asa, de inveselire, scrisori ale copiilor catre Dzeu:
"Draga Dumnezeule! Daca esti atent duminica in biserica, iti arat pantofii mei cei noi."
"La scoala de duminica ni s-a explicat ce si cate
faci. Cine-ti face treaba cand esti in concediu?"
"De unde ai aflat ca tu esti Dumnezeu?"
"Pentru balul mascat vreau sa ma imbrac in drac. Nu-i
bai, nu?"
"Tu chiar asa ai proiectat girafa, sau din greseala a
iesit asa?"
"De ce lasi oameni sa moara si tot faci altii in loc ?
N-ar fi mai simplu sa-i lasi in viata pe astia?"
"Dumnezeule! Ca ai facut mai multe religii, e OK, dar
cum de nu le incurci intre ele?"
"Bunicul a spus ca Tu deja erai cand a fost el copil.
Cat de vechi esti?"
"Iti multumesc pentru fratior, dar eu m-am rugat
pentru un catel."
"Te rog sa-mi trimiti un ponei. Pana acum nu ti-am
cerut nimic. Poti verifica."
"Cum se poate ca pe vremuri atatea minuni ai facut si
acum nu-i nici una? Cum se poate, ca in ultima vreme n-ai inventat
nici un animal nou? Sunt numai acelea vechi."
"Doamne, Te rog, sa mai pui o sarbatoare intre Craciun
si Paste!"
"Poate Cain si Abel nu s-ar fi omorit, daca aveau
camere separate. La noi, cu frate-meu funnctioneaza. ."
"Pun pariu ca e foarte greu sa iubesti pe toti de pe pamant. Noi suntem doar patru in familie si nu merge." ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
Lavinia_P spune:
Buna ziua fetili,
Dandusa,stiu ca e greu acum la sala..Cunosc persoane cu experienta la sofat care incercand sa raspunda la chestionarele actuale au demonstrat ca ar pica sala cu brio.Asa ca succes la invatat si tinem pumnii pt data viitoare.
Felicitari pt casuta!Sa o tineti sanatosi si cu rasete de copii(cei 3 pe care ii doresti)in ea!
Soacra..hmm..cunosc stilul..faceti aia si aia..dar spune-i clar ca tu si Claudiu ati hotarat cum si cu ce o decorati.Punct.
Dianarus..multa sanatate la toti 3!De cate ori il admir pe IAnis in pozeimi aduc aminte de povestea nasterii lui si il admir inca o data pt cat de luptator este.Sa-ti traiasca voinicii!
La discutii de diversificare nu ma bag..ce simplu parea cand citeam si acu.. la fapte mi se pare tare complicat.
Diana si Aelita..Doamne ce frumos rad in hohote piticii..Momentele astea au meritat toate noptile nedormite.
eu nu am reusit sa-l filmez asa bine!
Eu sunt prinsa in cartea Mihaelei Radulescu..![]()
"minunea mea"