Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura mama ce l ai prins...e..atat timp cat pe d l a distrat la nebunie...eu mor cand il aud dar cand il vad cum se zgaltzaie tot...mooor. imi vine sa l mananc....habar n am sa ti raspund la intrebare....sorry. si d doarme de rupe dupa ce s a tot foit/marait/plans in somn. cred ca ma bag si eu la somn...

diana si david 03.12.06

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by simo29

Salutare fetele!

Apropo de meniul de alaltaieri: piure de cartof cu ficat de pui - David a mancat cam 15 lingurite dupa care scandal mare - nu mai vroia deloc.Asta e- mai incercam peste vreo 4 zile.
Iaurt - a mancat ieri pentru prima data - o jumatate de iaurt simplu de Napolact - pot spune ca i-a placut.
Mai trebuie sa-i dau pt. prima data si galbenus de ou.Poate azi.

Oana (Asiza )ne vedem maine dimineata la plimbare ? - avem si noi o surpriza pt. voi - ne-am taiat si noi pleata!

Pupici la toti bebeii de la Simo si David

draga simo... nu mi-o lua in nume de rau... dar e cam anapoda ce faci tu acolo... adica azi i-ai dat iaurt prima oara, si maine galbenus?? unde sunt zilele de pauza intre alimentele nou introduse??? daca-ti face vreo reactie, prin ce magie iti vei da seama la ce anume e...???? si cum ai vrea sa fie copilul entuziasmat de bucatica de mancare pe care-o primeste, daca in fiecare zi e bombardat cu cate un gust absolut nou, fara sa aiba timp sa decida daca e bun, e rau, mai doreste sau pur si simplu e de ordinul cah-ului...???????????

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Laura13

asa.... intrebare destul de urgenta..... i-am facut ieri piure de legume, azi am adaugat 1/4 de galbenus de ou. bineinteles ca de obosit ce era nu a servit la pranz decat vreo 50gr. pot sa ii dau restul la 18?? eu oricum am pus piureul la frigider, dar as vrea sa va dati cu parerea. pls pls!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

eu zic ( parere neavizata) ca nu are nimic daca ii dai continuarea la 18.

adica noi nu mancam mancare tinuta la frigider o zi doua? o aruncam dupa ce o gatim si mancam o data din ea?

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dmic este bestial...am ras si eu cu lacrimi....e atat de haios...sa ramana mereu asa de fericit....felicitari Diana ai un baietel minunat!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dandusa nu fi suparata, trece, ti-o zice cineva cu studii aprofundate la scoala de soferi - mai aveam putin si imi dadeam si doctoratul!!! partea buna e ca, avand muuuult mai multe ore de sofat la activ decat altii, am iesit singura prima data plina de avant. si sunt convinsa si in ziua de azi ca mi-au fost f folositoare orele in plus. nu lua neaparat ca pe o nereusita, ci gandeste-te ca asa vei fi mult mai sigura pe tine cand vei fi la volan.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desiree

quote:

asa.... intrebare destul de urgenta..... i-am facut ieri piure de legume, azi am adaugat 1/4 de galbenus de ou. bineinteles ca de obosit ce era nu a servit la pranz decat vreo 50gr. pot sa ii dau restul la 18?? eu oricum am pus piureul la frigider, dar as vrea sa va dati cu parerea. pls pls!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

adica noi nu mancam mancare tinuta la frigider o zi doua? o aruncam dupa ce o gatim si mancam o data din ea?

desiree si bebe Octavian

Ploaie de stele;

in aceeasi ordine de idei, noi mancam si sarmale, mai fumam si cate-o tigarica, si ne mai dregem si cu cate-o cafeluta dupa-masa, eventual...(tare nu-mi plac comparatiile astea cu ce facem noi si ce fac bebeii...). mancarea pt bebe se tine la frigider doar de pe o zi pe alta, in rest la congelator daca chiar e cazul, si doar mancarea care nu a fost deja compromisa de saliva (adica nu un borcanel/castronel prin care s-a plimbat lingurita din si in gura copilului..).

trecand peste, laura daca azi e prima zi in care a mancat galbenus de ou, eu cred ca e suficient. la 18 ii poti da masa obisnuita, lapte, cereale, suc de frcute, whatever, cu ce e el obisnuit la ora respectiva... daca nu ii convenea cat a mancat, oricat de obosit ar fi fost, nu adormea, si s-ar fi auzit nemultumirea de prin fata blocului eventual... si tot referitor la asta, este bine ca mesele solide sa fie date pe cat posibil unui copil odihnit. normal ca n-ai cum sa controlezi oboseala si somnolenta copilului, si ca in orice moment poate sa adoarma cu capul in castron, mai ales cand are burtocu' plin :) dar fii sigura ca ceva in burtica tot a adunat, de vreme ce acuma presteaza nana :)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

dupa cum vedeti, numa' la malu' marii nu sunt... copilu' doarme, asa ca zic prezent, voila-ma-s, calare pe matura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by desiree

quote:

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

desiree si bebe Octavian

Ploaie de stele;

in aceeasi ordine de idei, noi mancam si sarmale, mai fumam si cate-o tigarica, si ne mai dregem si cu cate-o cafeluta dupa-masa, eventual...(tare nu-mi plac comparatiile astea cu ce facem noi si ce fac bebeii...). mancarea pt bebe se tine la frigider doar de pe o zi pe alta, in rest la congelator daca chiar e cazul, si doar mancarea care nu a fost deja compromisa de saliva (adica nu un borcanel/castronel prin care s-a plimbat lingurita din si in gura copilului..).

trecand peste, laura daca azi e prima zi in care a mancat galbenus de ou, eu cred ca e suficient. la 18 ii poti da masa obisnuita, lapte, cereale, suc de frcute, whatever, cu ce e el obisnuit la ora respectiva... daca nu ii convenea cat a mancat, oricat de obosit ar fi fost, nu adormea, si s-ar fi auzit nemultumirea de prin fata blocului eventual... si tot referitor la asta, este bine ca mesele solide sa fie date pe cat posibil unui copil odihnit. normal ca n-ai cum sa controlezi oboseala si somnolenta copilului, si ca in orice moment poate sa adoarma cu capul in castron, mai ales cand are burtocu' plin :) dar fii sigura ca ceva in burtica tot a adunat, de vreme ce acuma presteaza nana :)

da.... stiu si eu ca trebuie sa fie odihnit, de aceea i-am tot dat legumele la 18, dar am zis sa intram si noi in rand cu lumea, sa faca copilul cum facem si noi. dar intre timp m-am mai gandit, asa ca de maine iar ne intoarcem la laptic pt masa de la 13 si legume la 18. bine ca papa legumele si atunci, decat deloc!
cat despre pastratul pe mai tarziu... stiam si eu ca daca e "contaminata" mancarea cu saliva nu se mai da, dar am uitat! mersic!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
miro hai ca e 2.30... a picat lata? sau si tu pe langa ea?!!

hai ca aici sunt - doar ca eram in pagina de subiecte active si "haleam" noutatile.
dupa ce adoarme terorista eu tre sa pap repede ceva - ca altfel nu mai apuc. asa ca tre sa am subiecte fierbinti pregatite in timpul mesei.
La intrebarea ta - si eu raspund cu un DA, daca nu e contaminata cu saliva bebelului - atata timp cat e tinut la frigider ... doar 2-3 ore - e ok de reincalzit si de dat.

monicabb BAFTA MULTA!
dianocica placut filmuletul, la grasunel - zii la sexosu ca nu e totul pierdut - prima data i-a iesit galbenul galben - deci ... e pe drumul cel bun.
Chris deci asta e faza l mine???? de aceea nu am curaj sa conduc? ca am luat examenul din prima? deci imi lipsesc orele de condus?
jaba - zic io - acu ma sui in masina - mor de frica pana ajung la destinatie - si acolo cand ajung nici macar sa parchez nu mai am rabdare - asa de repede vreau sa ies din ea. Si zau ca nu am condus decat o data singurica - nu pun mana pe masina daca nu e cineva, pe care ma pot baza, in dreapta. kkcioasa mica, ce sunt!
flore26 ne vedem sambata la bazin???

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

buna ziua tuturor,

incep prin a-i spune Mironei ca, desi zice ca nu se supara, ne mai arde pe ici pe colo . imi pare rau ca a luat asa comentariile referitoare la olita ...acuma, Mirona draga, de fiecare data cand spunem ceva pe aici, gen, i-am dat sa bea nu stiu ce sau sa manance x sau y,... trebuie sa ne asteptam si la reactii, comentarii, sfaturi sau critici, depinde cum a picat fiecareia...eu zic ca nu e de suparare...e bine ca ai un feed-back,... altfel ai vorbi ca la marea adunare nationala,... lumea in sala doarme si la sfarsit aplauda de li se incing palmele.

dandusa, stii vorba cu orice sut in fund e un pas inainte...deci lasa ca data viitoare va fi bine ...
acum ca ne-ai dezvaluit achizitia...iti urez sa o stapaniti sanatosi si sa o umpleti de copii

fetelor, imi pare rau ca v-am oripilat cu linkul ala, vad ca si dianocica a gasit ceva horror...asta e ... na, hai sa urlam in pustii...nici aici nu prea ne putem pune 3 fete de acord...

in alta ordine de idei , ma bucur ca mi-ati updatat cartea de bucate la capitolul ardei umplut, ca la mine peste tot exista ingredientul ulei...dar cum nu am avansat prea mult cu carnea, ma voi ocupa mai tarziu de meniuri sofisticate...

Mergi la inceput