Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Donia, multam de lamuririle cu gatitul. Capitol la care eu is o mare nulitate. Mda, ai dreptate ca nu se merita sa le faci ardei umpluti cand poti sa i le bagi pe toate in piuree, dar pediatra se gandea sa-mi fie mie mai usor cu amandoi, sa nu gatesc pt 2. Ca si cum eu as gati..

Dia, am renuntat temporar la piersicile din borcan. I-au inmuiat scaunul prea mult.. si avea si un miros o leaca mai ciudat. Asa ca deocamdata am ramas pe mere exclusiv.

Ktrinel, scuze dar acu chiar mi-a sarit mustarul. Cum sa scazi frate aciditatea portocalei cu lamaie, si sa pui cuburile acelea -facute numai din chimicale si sare- in loc de sare??? Ca si faza Dianocicai cu sa cresti puterea calorica adaugand zahar rafinat.

Monica, bafta maine la examnen.

Teutz, multumim. Dar in afara de o reactie locala (inrosire) nu am avut alte pb. Doar scaderea poftei de mancare pt care pot fi si alte cauze.

Aura, off ce va mai chinuiti cu burtica. Multa, multa sanatate.

Dandusa , lasa ca nu-i bai. Voi sa fiti sanatoase. Distractie mare maine la Neptun. Tageti chef mare, ai? S-o pupi dulce, dulce pe Adinel grasunel pt cele 7 luni si pe mamica ei pt cele cateva primaveri.

Multa sanatate si Dianei si celor 2 prunci.

Flore, Madaluta, Alexandra, bine v-ati intors din vacante. Te-am notat cu hotelul din Albena. Ca cine stie poate ne induram si noi, macar la anul..

Ralumat, Mirona, Yagmur

De Roxanica mai stiti ceva?

mey, da ce rasfat pe capul meu.. intrai 2 zile una dupa alta. Hai sa-mi traiesc.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

desiree sa fie ca tine (nu te injuram, chiar imi doresc sa ai dreptate si sa fie asa cum zici tu)
ruxandra dezmatz curat. pai ce faceti domne, asteptati oferta oferteleor?

da, dragul nostru are si site, nu doar forum. din pacate, unele articole sunt...Articol oferit in exclusivitate pentru www.desprecopii.com de revista OLIVIA.
daca vreti sa va cruciti, va mai dau 2 linkuri, cu riscul de a lati pagina....eu sunt tare mahnita...trebuie neaparat sa facem ceva. mie mi e jena sa spun unor prietene intrati pe ....pai cu asa articole...in fine, o sa facem subiect si o sa ridicam probema...
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=196 -cititi cu atentie retetele, sa nu va lasati dupa primele, alea de la 3 luni...minunati va si de alea de la 6, 8, 9...
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=61
sau http://www.desprecopii.com/info.asp?id=625

diana si david 03.12.06

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

de fapt intrasem sa va spun ca am cautat mere azi de mi s a luat...toate la fel, trase la indigo...asa ca m am enervat si am luat caise. da' ce sa i dau ca era asa nervos dupa plimbare ca s a culcat. il incerc cand se trezeste cu caisa. acum incerc sa ma hotarasc daca s o coc sau nu...nu e f dulce...cred ca coapta. nu?
dandusooo pai ce facuram, terminaram visinata ? tocmai acum cand imi faceam bagajul sa vin...mama ei de treaba....
diana f frumoasa atmosfera la serbare. si el parea asa emotionat....
danutz m a dat pe spate aia cu porcii de guineea... ma bucur insa ca ti ai spus si tu oful ... si de solutie...ce sa zic...cred ca e cea mai buna...mult succes la interviuri
roana tu ii dai deja lapte zuzu cu cereale? sau n am inteles eu bine?

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

donia, am ratat ceva important. roxana? povestea familiei angel? cred ca ai postat acum 2 saptamani cand eram cu febra si eram foarte stresati cu marc. as vrea sa-mi spui pe unde e povestea. (mi-a sarit in ochi abia acum, dupa mesajul monicai).

Daca doriti sa revedeti:

quote:
Originally posted by Donia

Daca va povestesc si de aseara... Eram intre ras si plans...
Care vasazica m-am dus sa o pun pe Roxana la culcare si ma intreaba ca stiu ca dinozaurii care au murit au putrezit? Zic ca da, la care incepe sa planga si sa imi spuna ca ea nu vrea sa putrezeasca si ca eu trebuie sa-i promit ca gasesc o solutie ca ea sa nu putrezeasca cand moare!!!
Na, ce sa-i zic? Am incercat sa o dau in gluma. Stiu ca ei ii place tot ce e legat de civilizatia egipteana, asa ca-i propun s-o facem mumie. A ras putin, dupa aia a inceput sa planga din nou, ca mumiile se pot face si fantome si nu vrea sa fie fantoma. Eu de ce nu, ca e fun, ca vedem ce fac alti oameni... ea nu, ca nu vrea mumie, nu fantoma.
Noroc ca mi-a dat Dumnezeu gandul cel bun si i-am zis ca am putea sa ne facem ingerasi. Eei, s-a luminat la fata... pana cand m-a intrebat dar cum ne vom face ingerasi? Si i-am spus ca daca se roaga frumos la Dumnezeu atunci Dumnezeu sigur o asculta si o s-o faca ingeras cand moare. Mai, s-o fi vazut cum se ruga, ca de fapt la faza asta mi-au cam dat lacrimile (si tot eu mi le-am inghitit, ca deh, trebuie sa fiu adultul echilibrat, nu o piftie plangacioasa)... Dumnezeu, te rog eu sa ma faci ingeras cand mor, sa nu ma lasi sa putrezesc, te rog eu Dumnezeu... Mama, crezi ca m-a auzit? Sigur te-a auzit! Dar n-o sa uite? Dumnezeu nu uita, dar ca sa fii sigura sa te mai rogi din cand in cand. Bine, dar e treaba ta sa imi amintesti sa ma rog, da?
Si toate astea cu niste lacrimi mari, ca isi udase pijamaua, fata de perna, apoi ne-am imbratisat si s-a mai linsitit. Si inca vreo jumatate de ora dupa aia ne-am facut planuri cum ca Angel sa fie numele nostru in familie, pe langa cel de botez, ca o sa fim toti ingerasi, dar ce o sa mancam, si unde o sa locuim, da o sa putem sa facem baie cu aripile?... si da-i si inventeaza chestii cat mai credibile...... greu! Iar cand am iesit din camera ei am auzit-o cum se ruga din nou... Dumnezeu, te rog sa ma faci ingeras...
Deci... ati prins concluzia? Vin vremuri grele... cand ma gandesc ca o sa creasca si Cristi...oare tot asa o sa fie?

Multumesc pentru bafta tuturor. Fug, fug...

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=Rx0w5OP9gEQ" target="_blank">IN SFARSIT MERGE FILMULETUL

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

beeey,e mortal DAVID !!!!!!UN SCUMP.....sa va traiasca !!!!!radeam si eu in hohote....pupici

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Salutare fetele!

Apropo de meniul de alaltaieri: piure de cartof cu ficat de pui - David a mancat cam 15 lingurite dupa care scandal mare - nu mai vroia deloc.Asta e- mai incercam peste vreo 4 zile.
Iaurt - a mancat ieri pentru prima data - o jumatate de iaurt simplu de Napolact - pot spune ca i-a placut.
Mai trebuie sa-i dau pt. prima data si galbenus de ou.Poate azi.

Oana (Asiza )ne vedem maine dimineata la plimbare ? - avem si noi o surpriza pt. voi - ne-am taiat si noi pleata!

Pupici la toti bebeii de la Simo si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dianocica soro... da' se strica D de ras! e simpatic FOC FOC! ce sa mai... am ras si eu de rasul lui molipsitor. dar spune-i lui tati ca ala e galben nu portocaliu! in alta ordine de idei... nu merg linkurile, cel putin la mine.
acu sa va spun.... ca i-am dat copilului azi suc de para si un porcan intreg de para si...... tot la fel. diseara ii dau lactuloza ca nu se mai poate. azi noapte s-a foit si chinuit vreo 20 min pana a facut niste partzuri.... bai frate, mai rau ca la colici.
dandusa multa bafta data viitoare. .... da' ai terminat toata toata visinata???
a deju pe unde umblii?? lipsesti de la apel???!!! sau esti pe malul mari.... vezi ca scot biciul!
dianarus trandafirul ca trandafirul, frumos nimic de zis, dar Ianis.... fara cuvinte, cred ca iti creste inima de mandrie de fiecare data cand te uiti la el! sa iti traiasca baietii!
monicabb bafta, bafta, bafta!
miro hai ca e 2.30... a picat lata? sau si tu pe langa ea?!!
yagmur chiar azi te "barfeam" cu o mamica in parc.... adica, de fapt, ii spuneam cat de mult te admir!
eu astept maseuza...... pt mine ca Dani face nani.... azi ma rasfat!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

asa.... intrebare destul de urgenta..... i-am facut ieri piure de legume, azi am adaugat 1/4 de galbenus de ou. bineinteles ca de obosit ce era nu a servit la pranz decat vreo 50gr. pot sa ii dau restul la 18?? eu oricum am pus piureul la frigider, dar as vrea sa va dati cu parerea. pls pls!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

o, Doamne cate e scump David..mor de placere cand vad copilasi razand cu pofta !

miro

va sustin si eu in campania articole dezinformatoare sau prost informatoare pe desprecopii, sunt convinsa ca unele mamici chiar au incredere in aceste site si aplica sfaturile, mai ales daca scrierile sunt semnate de medici pediatri.

eu una m-am enervat odata ca am citit pe aici ca diversificarea se incepe la 4 luni indiferent daca mama alapteaza sau nu..ceea ce ma facea pe mine o mamica dezinformata sau denaturata pentru ca am alaptat exclusiv pana la 6 luni si mi-am privat copilul de beneficiile diversificarii la 4 luni.

asa ca tot sprijinul meu....

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput