*** LA REDOUTE (29)***
Raspunsuri - Pagina 6
claujro spune:
quote:
Originally posted by miki68
Claudia, pozele sunt foarte frumoase (ca si protagonistii de altfel). Pe fata ta, mica, dolofanica si aramie, as musca-o de bucusoare ca tare-i dulce!
cristina d.
Multumesc! Mi-a placut cuvantul "aramiu".... Vai de capul meu cum se intoarce asta de la mare... Vorbesc ieri cu mama si imi spune ca in ciuda cremei de protectie solara tot s-a bronzat, ca incearca sa o mai tina sub umbrela, in halatzel de baie...degeaba
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Eforie Nord- 10 iunie 2007
aissa spune:
Neata. Va spuneam ca ieri am intrebat-o pe Sabine daca imi accepta cecul la o alta comanda (cum scrie pe el).
Asta e raspunsul ei:
Hi,
No, online you cannot deduct a refund cheque and If I enter a new order, the sending will be cancelled by the shipping department.Best regards.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.
Ce-o insemna ce am subliniat??? Oare chiar nu mai livreaza in Ro? Comenzile date zilele astea cum figureaza la voi, apar in suivi ok?
Poze
felicia74 spune:
Claujro relaxante poze, parca simteam deja briza marii
Dar lasa mai copilul, ce daca se bronzeaza, important e sa se simta bine. Normal ca n-o tine bunica in soare la ore aiurea... in rest, sanatosi sa fie!
Of nu mai ajung sa fac acel card, in ultimul timp bunicii isi fac de lucru si ies eu cu Ilinca si dimineata
nushulica spune:
neatzaaa!!! am aparut si eu in sfarsit....is super obosita imi mai trebe o saptamana sa ma odihnesc dupa atata petrecareala dar recuperez eu
in primul rand va multumesc frumos pentru urari sunteti tare dragutze!!!m-au amuzat urarile alea cu "multi bani de tocat"...apoi asta imi doresc si eu(am primit multe multe cadouri frumoase in special de la sot un set de bijuterii superbe din aur alb)
madabine ai revenit ...super super pret ai luat ck-one sa stii...asteptam poze
vlada multa sanatate nu imi explic cum ai reusit sa racesti doar de la ac poate
clau frumoase poze....eu iubesc eforie nord...am multe amintiri frumoase acolo am mers vreo 7ani la rand numai acolo
maine astept un colet
danet spune:
Aissa, eu am lansat ieri o comanda noua si mi-au luat banii din cont.
Pe siuvi de comande , apare en preparation.
Dar din cate scrie Sabine acolo , inteleg ca shippingul poate fi contramandat . Ce nu inteleg e daca se refera exclusiv la situatia ta cu cecul sau in general.
Daca baneaza Rom. ca tara de destinatie sa anunte naibii pe site. Cel putin sa nu ne mai pierdem timpul cautand pe acolo.
Pe de alta parte chiar se "pierd" multe colete ,daca ma gandesc din 6 comenzi mie nu mi-au ajuns doua ( deci 30% pierderi pt LR )si probabil au si ei dreptate sa se intrebe ce se intampla pe aici.
claujro spune:
aissa, nu intelg nimic! Fetele care ati dat zilele astea vreo comanda...ce apare la suivi? Anulata? In curs de preparare? Ati primit vre-un mail?
Feli, tu vorbesti care ai o fetita Alba-ca-zapada...
nushulica, si mie imi place acolo. Bunicul are concediu pana duminica si duminica plec si eu cu microbuzul/trenul sa raman cu ei si cu mama inca o saptamana... Adica sa inteleaga si ei ceva...macar 2 saptamani acum si ne vom mai duce in august, spre sfarsit, vreo 2 saptamani.
Offfff, ce fac io fara net 1 saptamana?!
claujro spune:
M a bate gandul sa ma duc pana la banca sa bag niste bani! Si sa dau o comanda! Imi doresc o anume rochitza si daca nu mai pot s-o comand?????
Cum ar fi sa ne traga astia clapa chiar inainte de reduceri?????
Jasmine spune:
Neata!
Eu nu pricep nimic din ce "comunica" aceasta Sabine.Chiar nu stie sa scrie clar in engleza sau e pur si simplu la misto toata chestia asta?Nu se intelege nimic.Din ultimul mail catre Aissa as intelege ca ei nu mai livreaza deloc in RO.Dar atunci de ce unele fete au putut face comenzi zilele astea?
Ia uitati ce mi-a scris si mie referitor la cecul ala nenorocit pe care vrea sa mi-l trimita dupa ce imi spusese sa-mi aleg produse in valoare de 27 euro si sa i le dau pe mail ca o noua comanda:
"Hi,
It is after, I learnt that we do not ship any more in your country. I am reimbursing by separate mail the amount of 27,41 EUR by cheque.
Best regards"
Adica?In momentul cand mi-a zis sa-i dau o comanda pe mail nu stia ca "we do not ship any more in your country"?ce naiba o fi vrand sa spuna cu asta....
Pe mine ma scoate din pepeni acest "we do not ship any more in your country",pentru ca nu reusim sa intelegem exact ce vrea sa spuna.
Sa o mai intreb inca o data?
claujro spune:
Vaaaaaaaaai, Jasmine! Ce situatie de rahat!
Jasmine spune:
io sunt la birou si nu prea am timp dar i-as scrie un mail in care sa o rog sa ne explice mai clar ce inseamna expresia "we do not ship anymore in your country".