*** LA REDOUTE (29)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

io sunt la birou si nu prea am timp dar i-as scrie un mail in care sa o rog sa ne explice mai clar ce inseamna expresia "we do not ship anymore in your country".

Parca i-a scris cineva si a primit acelasi raspuns alambicat si neexplicit! Eu asa imi amintesc!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Eforie Nord- 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Neata! Eu am dat o comanda ieri si una duminica si totul a fost OK. Comanda de duminica apare sigur la en preparation, cealalta nu am verificat-o inca. Eu cred ca Sabine nu prea stie sa se exprime clar.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Auziti, eu zic sa-i scrieti lui Sabine asta cu rugamintea ca daca nu stapaneste destula engleza pentru a se face inteleasa, sa lase pe altcineva sa scrie ca, nu-i de ici de colo sa ameninti cu sistarea vanzarilor catre o tzara intreaga

cristina d.

Mergi la inceput

Io as face un mail comun semnat de noi, cat mai multe cu numele si numarul de client, adresat direct site-ului...ca un protest la maiurile si raspunsurile "haotice" date de Sabine! Cine compune textul..io il semnez!

Cristina nu mi-a raspuns ref "cazul Osaka"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

degeaba ne adresam site-ului,ca tot peste Sabine dam si acolo.

eu am mai intrebat-o acum ceva vreme ce vrea sa spuna si mi-a dat acelasi raspuns tampit.

gata,i-am dat mail si i-am cerut sa imi explice ce intelege ea prin celebra propozitie "we do not ship anymore to your country".I-am spus ca suntem cam 15 persoane care am primit acelasi raspuns si nimeni nu pricepe exact ce vrea sa spuna.Si in incheiere am rugat-o sa nu-mi raspunda standard ca "we do not ship anymore to your country"

Mergi la inceput

Jasmine, cand preconizezi ca vei avea un raspuns??? Adica cat de repede iti raspunde ea la mailuri?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki68

Am primit si eu azi coletul din 1.06.
http://www.laredoute.fr/vente-le-jupon-court-en-tulle.aspx?productid=324102439&documentid=321407&categoryid=23109951&single=&hasnext=1&hasprev=1 modelul lung. Mi-am comandat 40, mergea si 38.
http://www.laredoute.fr/vente-le-pull.aspx?productid=324065181&documentid=321407&categoryid=23110571&single=&hasnext=1&hasprev=1
Dragut!
http://www.laredoute.fr/vente-2-polos-a-manches-courtes.aspx?productid=053010623&documentid=473907&categoryid=23111843&single=&hasnext=1&hasprev=1
pentru sotz. Ii plac.
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-crochet.aspx?productid=324098521&documentid=207607&categoryid=22907132&single=&hasnext=1&hasprev=1
celebrii papuci crosetati. Super!
http://www.laredoute.fr/vente-sac-pochette-la-redoute-creation-femme.aspx?productid=324122741&documentid=207607&categoryid=22907573&single=&hasnext=1&hasprev=0
esec total! Am vrut rosie (sa o port cu papucii), dar s-a dovedit a fi un fel de portocaliu mai inchis
aparatul de taiat cartofi pai (nu-l mai gasesc). Pare OK.
Cadou couvertele (set de tacamuri orange, vert etc.)
In mare sunt multumita.

cristina d.

Cristina, m-am gandit sa-ti scriu pe PM apoi mi-am dat seama ca poate sunt si alte fete interesate de raspuns. Spune si tu 2 vb in plus despre fusta cu volane, gentutza portocalie si puloverul acela. Te rog mult, as vrea sa mi le comand si eu si daca as avea cateva informatii in plus...

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Aissa,eu inteleg ca se poate anula de dept de shipp.,dar parca suna legat de modalitatea de plata"No, online you cannot deduct a refund cheque"..deci legat de modalitatea de plata,nu de tara..sau poate inteleg eu gresit.
Fetele,comanda mea de pe 6 Iunie apare "EN COURS DE PREPARATION "..sa inteleg ca o sa primesc?ca banii nu mai sunt pe card.
pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Fusta e din panza subtire de bbc (cum era stamba inainte), ultimul volan de jos este dublat cu tul (nashparliu material, da' nu se vede ca-i tocmai la glezne). Eu port nr. rom. 46 la fuste, dupa cum spuneam la asta imi venea si 38.
Puloverul e de fir de bbc, destul de gros (si greu, a zis sotzu'), cu un decolteu fain, lung pana la nivelul soldurilor. Mi-am luat rosu (i-as zice rosu de burgundia), 42-44 ca sa-mi vina la maneci (am 1.77 m.), dar mi-i un pic larg.
Geanta e tot din bbc. fara intarituri (cade cam ca o traista). Eu o port in banduliera. Nu-i rea ca are si doua buzunarashe exterioare, dar are o culoare destul de turbata desi scrie rouge.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Eu nu cred ca are sens o "petitie" adresata site-ului. In definitiv este o firma privata si daca nu mai vrea sa trimita comenzi in Rom. asta e !
Poate cel mai bun lucru e sa comandam in continuare, macar sa poata evalua cati bani ar putea sa piarda
Intrebarea catre Sabine ar fi : daca nu se mai livrati in Rom , de ce ne mai luati banii din cont ? Ar trebui ca in mom in care validezi comanda sa-ti spuna " a fost o pacaleala , ia o pauza ".

Mergi la inceput