*** LA REDOUTE (29)***
Raspunsuri - Pagina 8
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujro
Jasmine, cand preconizezi ca vei avea un raspuns??? Adica cat de repede iti raspunde ea la mailuri?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Eforie Nord- 10 iunie 2007
maine sper sa am un raspuns de la ea.
anka-maria spune:
Mai fetelor, io inteleg din toata tevatura asta ca nu se mai "retransmit" pachete pierdute, ci se ramburseaza prin cec. Madame se exprima ca o cizma dar daca voi puteti da comenzi inseamna ca nu sunt sistate livrarile. Pur si simplu au luat decizia de e rambursa prin cec pachetele pierdute.
Poate ar fi bine daca madama ar scrie in franceza un mail de explicatie ca apoi ii dau io de cap. Ca e clar ca engleza nu e punctul ei forte. Sa scrie pe limba ei ca intelegem noi ce vrea sa spuna.
---------------
Just me
andreap spune:
Miki,adica fusta aia cu volan nu e pana la genunchi?ca eu asa o vad in poza....merita pana la urma au ba?am bagat-o si eu in cos...daca port aici 36 la fuste,sa comand 34???
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
claujro spune:
quote:
Originally posted by andreap
Miki,adica fusta aia cu volan nu e pana la genunchi?ca eu asa o vad in poza....merita pana la urma au ba?am bagat-o si eu in cos...daca port aici 36 la fuste,sa comand 34???
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Fusta exista in 2 variante: pana la genunchi si varianta lunga, pana la glezne.. De marime si eu sunt in ceata! Daca port 40-42 sa iau 38?
claujro spune:
quote:
Originally posted by anka-maria
Mai fetelor, io inteleg din toata tevatura asta ca nu se mai "retransmit" pachete pierdute, ci se ramburseaza prin cec. Madame se exprima ca o cizma dar daca voi puteti da comenzi inseamna ca nu sunt sistate livrarile. Pur si simplu au luat decizia de e rambursa prin cec pachetele pierdute.
Poate ar fi bine daca madama ar scrie in franceza un mail de explicatie ca apoi ii dau io de cap. Ca e clar ca engleza nu e punctul ei forte. Sa scrie pe limba ei ca intelegem noi ce vrea sa spuna.
---------------
Just me
Daca ar fi asa si sper sa ai dreptate ar fi f bine!
miki68 spune:
quote:
Originally posted by andreap
Poze 2007
Fusta mea e modelul lung. Nu am mai gasit-o disponibila sa pun linkul, asa ca v-am aratat-o pe cea scurta.
cristina d.
miki68 spune:
Deci, eu am in talie 80 cm. si la solduri 98. Fusta e pe elastic la spate. Nr. 40 cat am luat sta pe mine fara sa se intinda elasticul, iar pe solduri e larga (as fi putut avea si 120 cm. ca tot ma incapea).
cristina d.
Edit: Am uitat sa va spun ca-s un fel de "modeala" 98/80/98
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Originally posted by anka-maria
---------------
Just me
Daca ar fi asa si sper sa ai dreptate ar fi f bine!
si eu cam tot asa inteleg,dar e mai mult presupunerea mea,ca mesajele ei chiar n-au nici o logica.
Uite ca nu mi-a dat prin cap sa-i scriu sa-mi raspunda in franceza!
diana_jors spune:
Salut,
am pus si eu comanda duminica, in ideea de a vedea ce o iesi N-am mai comandat la ei, dar am stat cateva luni in Franta si stiu ca in general sunt seriosi, dar foarte ficsi in proceduri...
Aaa, si urasc limba engleza Deci sa nu va asteptati sa gasiti francezi care sa vorbeasca engleza bine.
Eu vorbesc franceza bine, deci daca nu reusiti sa lamuriti situatia in engleza pot sa va ajut cu un mail in franceza... nu de alta, dar imi vreau si eu produsele
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
claujro spune:
Diana, multumim pentru intentia de ajutor! Bine ai venit printre Redoutiste si tinem pumnii sa ajunga coletul (mama, ce sumbru suna )