*** LA REDOUTE (29)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by diana_jors

Salut,

am pus si eu comanda duminica, in ideea de a vedea ce o iesi N-am mai comandat la ei, dar am stat cateva luni in Franta si stiu ca in general sunt seriosi, dar foarte ficsi in proceduri...

Aaa, si urasc limba engleza Deci sa nu va asteptati sa gasiti francezi care sa vorbeasca engleza bine.

Eu vorbesc franceza bine, deci daca nu reusiti sa lamuriti situatia in engleza pot sa va ajut cu un mail in franceza... nu de alta, dar imi vreau si eu produsele

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

grozav!
daca ai un pic de timp da-i un mail in franceza si intreaba ce vrea sa spuna exact cu "we do not deliver anymore to your country"?,ca ne-a zapacit complet cu exprimarea ei de kko.

Vrea sa spuna ca nu mai retrimite coletele pierdute pe drum sau ca La Redoute nu mai vrea sa primeasca ccc comenzi din Romania?

E o intrebare foarte simpla si daca ii vorbesti pe limba ei poate reuseste sa se exprime clar si raspicat.

adresa ei de mail este : <sghysels@redoute.fr>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

eu cred ca Sabine ne lasa intentionat in ceata... sper sa ne dea macar banii inapoi in caz de colet pierdut

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

fetili, vesti bune pe frontul estic!
Mi-am recuperat coletul din 17 mai, care zacea de pe 28 la posta. Eu am fost sa intreb de el ulterior acestei date si mi-au zis ca nu am nimic. Azi mi-au spus ca mi-au trimis 2 avize, eu nu am primit nimic, noroc ca m-am gandit sa trec sa-i intreb de sanatate.
Sunt f multumita de ce-am luat, in general eu comand chestii ieftine pt Maria.
Nushluica, e vorba de oficiul 12, special m-am uitat azi sa-ti spun. Cica ar mai fi avut un colet in aceeasi situatie si l-au trimis inapoi. ai vreo comanda pierduta?

Maria(29.11.2005) si Ioana 18+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Tocmai i-am dat mail si sm intrebat explicit ce ati spus. Cu ocazia asta m-a chinuit si eu sa redescopar caracterele frantuzesti pe tastatura, ca si uitasem ce format imposibil au

Sa speram ca o sa fie ok. BTW, la mine e "en cours de preparation", deci banuiesc ca totusi se livreaza.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am primit mail: Derniers jours pour profiter des très très bonnes affaires ! Dupa care jos, la steluta scrie: Offre valable du 15/05/07 au 30/10/07,

Ori ultimele zile de TTBA ori pana la 30.10????!!!!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Eforie Nord- 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Claudia...si eu ma gandeam oare ce inseamna la ei "ultimele zile".
pe de alta parte, mai jos, scrie ca pt posesorii de "carte kangourou" **Offre valable du 14/06/07 au 05/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Eu am facut azi 2 comenzi (lenjerii de pat) si mi le-au luat fara probleme. Cred ca se incearca descurajarea clientilor "rai de gura".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Si eu am doua comenzi in curs de livrare, una data pe 3 iunie si alta pe 9 iunie. La una din ele am folosit un cod care da un cadou dragut pentru copii: set de carioci cu sclipici, acuarele si o pensula.
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=8695bed16754a8d1d9
Fetita mea abia asteapta coletul asa ca sa faca bine astia de pe LR sa ne livreze marfa in continuare. Intr-una din comenzi am comandat si un cort pentru copii si mi-au impartit comanda in doua colete dar nici vorba de sistat livrarea. Comnezile apar bine merci la suivi.

Oricum, citindu-va am mari emotii pentru ca nu sunt chiar comenzi mici si nu as vrea sa pierd banii...
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Fetelor am pus cate ceav din nou in cos si cand sa-l vad imi da pagina de eroare.. de vreo doua zile.. a mai patit cineva asa ceva..ca nu pot sa vad ce e in cos. sa-i dau valider?
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Nici macar nu pot sa ajung la valider ca apare iar
mesajul : Nos techniciens font en sorte que tout rentre rapidement dans l'ordre. Nous vous invitons à réessayer dans quelques instants.

voua vi se intampla?

Mergi la inceput