*** LA REDOUTE (29)***
Raspunsuri - Pagina 5
vlada spune:
Io-s bolnava prfa, nu stiu cum naiba am reusit sa racesc asa dupa ce toata iarna am fost ok....nebunicii sunt bine, speram sa fugim la mare in w-k...am vazut ca a fost super la voi ! pupici
Andreea si Vlad
Iubirea mea
vl-ad spune:
La multi ani Nusulica !-iti doresc sa fii sanatoasa , fericita, multe comenzi pe LR si tot binele din lume.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
madau spune:
Multumesc ptr primire...acum am culcat si eu copilul si mi-am pus un pahar de suc si stau sa ma scot nitel din priza, tare obositor a fost drumul.
Am desfacut si coletele cele 2..spre dezamagirea mea am primit doar un colet din cele 2 din data de 18, si inca unul din 25, asta din ruma cu setul ala de tacamuri colorate..care a venit ca si scrisoare. Mi-a mai ramas de venit inca un colet din 18 cu setul de genti verzi si 2 tricorui ptr mine, asa ca maine ma infintez la posta
M-am oprit azi in duty-free la aeroportul din Antalya si am cheltuit niscai banuti..nu de alta dar la hotel efectiv nu am cheltuit nimic, in afara de 50 euro jet-sky-ul sotului. Si ceva bacsis pe ici pe colo. Asa ca mi-am luat inca un parfum CK-one, preferatul meu, pe care l-am gasit la super pret (40 euro-200 ml), si inca niste nimicuri ptr acasa.
Maine va spun mai multe despre excursie, hotel, tot ce vreti..azi sunt rupta de oboseala.
Vlada sanatate multa!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
claujro spune:
vlada, imi pare rau, sanatate multa !!!!
mada, hai ca te asteptam cu povestea! Cat despre coletul din 18...ce sa mai zic!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
felicia74 spune:
Neata!
Madu ce sa mai zic, bine ca a ajuns unul dintre coletele din 18 totusi... Of, of, mai, mai!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miki68 spune:
Fetelor, azi m-am imbracat cu fusta cu volane si m-am incaltat cu papucii crosetati rosii si senzatia e ca parca-s cu "dundutzu" gol si desculta !
cristina d.
claujro spune:
quote:
Originally posted by miki68
Fetelor, azi m-am imbracat cu fusta cu volane si m-am incaltat cu papucii crosetati rosii si senzatia e ca parca-s cu "dundutzu" gol si desculta !
cristina d.
Adica e de bine sau e de rau? Incerc sa dau de tine pe messenger!
Incarc poze de la mare, le vedeti imediat, care doreste, care pofteste...parca nu le-as lasa prea mult publice pt ca sunt copiii in fundu gol si au mai umblat zvonuri cu unii si cu altii neaveniti care se uita la poze (stiti voi la ce ma refer)...
poze Simon
miki68 spune:
Clau, sigur ca e de bine. Azi la Iasi s-au anuntat 31 de grade. Cat priveste messu' e o problema. Sunt la birou si nu ma pot loga (nu-mi permite serverul). Politica firmei . Spune pe PM.
cristina d.
claujro spune:
quote:
Originally posted by miki68
Clau, sigur ca e de bine. Azi la Iasi s-au anuntat 31 de grade. Cat priveste messu' e o problema. Sunt la birou si nu ma pot loga (nu-mi permite serverul). Politica firmei . Spune pe PM.
cristina d.
Ok. Multumesc!
Am pus poze de la mare
Eforie Nord- 10 iunie 2007
miki68 spune:
Claudia, pozele sunt foarte frumoase (ca si protagonistii de altfel). Pe fata ta, mica, dolofanica si aramie, as musca-o de bucusoare ca tare-i dulce!
cristina d.