*** LA REDOUTE (29)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by cin

eu ma refeream daca i-ai dat comanda ca reply la mailul in care-ti zicea ea ca-ti trimite alte produse
oricum, scrie-i ca zilele trecute ti-a spus altceva

da,comanda a fost reply la mailul ei in care imi spunea sa-i dau referintele articolelor pe care le vreau.D'asta zic ca nu mai pricep nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Nushulica, la multi ani, multa sanatate si multi bani de tocat!
Si fetelor, nu va mai mirati asa de ce zice Sabine, cred ca majoritatea francezilor sunt zapaciti. Pe vremuri firma la care lucrez avea legaturi cu o firma din Franta si tare greu pricepeau ceva, era o adevarata nenorocire pana faceau niste facturi asa cum le cerea vama romana.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nici eu nu mai pricep nimic.... Sabine asta e tare "alunecoasa"... We do not ship anymore in your country nu are decat un singur inteles si totusi voi puteti da comenzi fara probleme... Nu stiu ce sa mai cred...!!!!

Prietena mea nu mi-a raspuns la mail, sunt sigura ca nu a avut timp, e o tipa corecta, cand promite ceva se tine de cuvant, am vb cu ea pe mess si mi-a spus ca imi face textul si mi-l trimite pe mail...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

Buna fetelor ... am si eu aceasta problema cu livrari catre Romania . Vad totusi ca multe dintre voi fac in continuare comenz, cum reusiti ? Aveti mai multe conturi cu carduri diferite sau cum .... ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am aterizat si eu...suntem bine, am si 3 colete care ma asteapta dar inca n-am apucat sa le desfac..maine ma apuc de recuperat cu cititul si va povestesc si cum a fost.

Multumesc tuturor ptr urari...mi-a fost tare tare dor de voi

Nushu la multi ani!!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau bine ai revenit

Fetelor, blugii masura 36 abia vin pe sora-mea care are doar 50kg Insa tot e bine ca am gasit cui sa-i dau

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Cristina, imi plac lucrurile pe care le-ai luat si as dori sa te intreb cate ceva despre fiecare..Vorbim pe messenger?

mada, bine ai venit!!!!!!!!!!!!! Te astept cu poze si cu povestea vacantei

poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Bine ai venit Mada !!! abia asteptam impresii si poze !!!

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vlada

Bine ai venit Mada !!! abia asteptam impresii si poze !!!

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Unde ai disparut asa? Nu te-am mai vazut pe la subiect! Ce fac pustii? Sunteti bine?

poze Simon

Mergi la inceput