*** LA REDOUTE (29)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

La multi ani fericiti Nushu !!!

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

Care e treaba cu marimile produselor Redoute?

Adica cum stiu eu sa aleg imbracaminte si sa mi se potriveasca?

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by ghibuadina

Buna fetelor,

Care e treaba cu marimile produselor Redoute?

Adica cum stiu eu sa aleg imbracaminte si sa mi se potriveasca?

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

La fiecare articol gasesti un tabel la linkul "Quelle taille choisir ?" Insa marimile mai depind si de croiala, marca.. Noi suntem deja patite si abia dupa ce "testam" cateva produse ne dam seama ce marime purtam

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Nushulica,La multi ani cu sanatate,fato!

Cin,nici eu nu pot sa-mi vad cosul de vineri incoace.Pe celalalt cont e OK.

Mai fetelor,mai stiti dilema mea de vineri,daca imi va accepta Sabine comanda pe mail cu tot cu cod?Ia uitati aici ce mi-a scris azi,ca raspuns la mailul in care-i spuneam ce produse vreau sa comand in valoare de aprox 27 euro :
"Hi,

We do not ship anymore in your country, so, I only can reimburse the amount of 27,41 EUR. We always reimburse by cheque because we do not reimburse to credit card. If you want a refund by bank transfer to your bank account, I need your bank account slip with iperatively the name of your bank and the address of your bank agency.

Best regards.
For next claims, thank you to make them online by clicking on top of our home page in "Aides et Services". By going down the page, click on "Autres demandes" just under : Mes autres questions.

Sabine Ghysels."

Eu am ajuns la concluzia ca pur si simplu face misto de mine.Acum cateva zile ea mi-a scris ca pot sa comand altceva in schimbul coletului pierdut.Am pierdut mult timp cautand niste produse a caror suma sa dea 27 euro,am dat mailul si acum....cica imi trimite cec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Jasmine, dar nu i-ai dat reply la mail? poti sa i-l trimiti sa vada ca ea cu mana ei ti-a scris sa-i dai alta comada

Mergi la inceput

Ma omoara chestia asta cu "We do not ship anymore in your country" Deci nu mai REtrimit coletele, nu?
Putem da comenzi... dar macar banii sa ni-i dea inapoi, in caz ca se pierd coletele. Nu de alta, dar eu ma pregatesc sa dau o comanda de 60 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by cin

Jasmine, dar nu i-ai dat reply la mail? poti sa i-l trimiti sa vada ca ea cu mana ei ti-a scris sa-i dai alta comada

acum am intrat pe mail si am vazut ce mi-a scris.
I-am raspuns sa-mi trimita cec sau produsele cerute de mine,ce vrea ea,numai sa-si mentina decizia mai mult de 48 ore,ca sa stiu si eu cum sta treaba.

De "cazul Osaka" o sa scriu direct pe site,dupa ce primeste Claudia raspuns de la Bordeaux.Numai ca acolo tot peste Sabine o sa dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

eu ma refeream daca i-ai dat comanda ca reply la mailul in care-ti zicea ea ca-ti trimite alte produse
oricum, scrie-i ca zilele trecute ti-a spus altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu m-am riscat acum si i-am scris Sabinei ca am primit cecul. PE spatele lui scrie ca il putem utiliza si in plata unor comenzi. Asa ca i-am scris ca as vrea sa fac un alt colet, cu mai multe produse (ca sa ajunga sper eu) si sa folosesc acest cec, pe riscul meu, in sensul ca daca nu ajunge asta e. Sunt curioasa ce imi raspunde.
Acum o sa caut, pt eventualitatea unui raspuns afirmativ, un cod care sa dea cadou ceva voluminos.

Poze

Mergi la inceput

Hi, hi, fetelor ia uitati ce subiect:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=102016

Mergi la inceput